قرار داغ FIFA 12 ! فقط حرفه ای ها !!!

سلام بچه ها.من تا حالا یک بار تو عمرم آنلاین زدم اونم کانتر بود! :d میخواستم بدونم فیفا رو آنلاین زدن با PC راحت تره یا X360؟ اگه تاپیکی هم در این مورد هست لطفا معرفی کنید ممنون میشم.

بچه ها کسی میدونه چرا وقتی من میرم تو بازی (onlin) هی گیر میکنه ؟سرعت اینترنتم هم 512 هست و بازی های دیگر رو خیلی راحت بازی میکنم.

منم دقیقا همین مشکل رو دارم! کسی نیست جواب بده؟؟؟؟؟؟؟

احتمالا پینگ سرویس ADSL شما بالا ست! این ping yahoo.com -t رو تو RUN اجرا کن ببینید پینگتون چقدره! اگه 300 به پایین یا حداکثر 350 باشه و بالاتر نره راحت میشه فیفا رو بازی کرد! البته به پهنای باند هم بستگی داره!

دوستان مالان مگه لایو خطری نیست ؟
بن نشیم؟
Belief Ja چطوری؟ مارو یادته ؟ تو BC2 میزدیم میترکوندیمت با حسین و دوستان :d ؟
سلام. مرسی چطوری!؟ بن واسه چی!؟ بی خیال ما به این چیزا فکر نمیکنیم! تو فقط ما رو می ترکوندی!؟ ما نمیترکوندیم؟:d
آبرومونو بردی:d

سلام به دوستان فیفا باز و اقا ایمان گل . کسی هست فیفا رو در حد خیلی حرفه ایی بلد باشه ؟ چون حوصلمون سر رفت با این بازیها یی که میکن بچه ها . تنها کسی دیدم واقعا بازیش خوبه mery sunny یا همون مهرداد . اگه کسی دوست داشت من و add کنه گیمرتگ Mostafa Melo

آقا یه سوالی داشتم در مورد بازی

سطح بازی رو گذاشتم رو Professional بعدش هرچی پاس میدم اصلا درست حسابی به مقصد نمیرسه حوصله آدمو سر میبره !! چیکارش کنم تا درست بشه؟

مرسی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or