قرار داغ برای کانتر ...

این جا می خوایم یه قرار بزاریم تا با هم در یه روز ویه ساعت مشخص وصل شیم به یه سرور خلوت (از جمله آسیاتک) و با هم بازی کنیم ... مطمئنا اگه پایه باشید خیلی حال خواهد داد ...
خوب ... بچه هر کس که کانتر بازه بیاد اینجا و یه نظر بده و بگه به نظرتون چه روزی وصل شیم ...؟؟؟
در ضمن با دیال آپ هم میشه کانتر بازی کرد ...
من پیشنهاد خودم 11 و یا 12 فروردینه ...(اول روزش رو معلوم کنیم تا بعد بریم سراغ ساعتش )

فقط خیلی سریع بیاید نظر بدید

یکی به viper و lich وfarzad lion خبر بده شاید اونا هم اومدن!!!

من به امید و اشکان میگم ( البته شاید اشکان نیاد ) ... وااه مگه فرزاد هم CS بازی میکنه و نمیدونستیم ؟! :biggrin1:

Hardwired ( پست داده ولی نگفته که پایه هست یا نه )

خودم میارمش ، ببینم کسی اینجا میدونه Scout ـه پارسیایی یعنی چی ؟ :)

خودم میارمش ، ببینم کسی اینجا میدونه Scout ـه پارسیایی یعنی چی ؟ :)

با پینگ 200 ؟!
(واقعا این داتک چجوری میتونه اونقدر گند بزنه که سرور دو وجب اون ورتر رو با 12 hop پیدا کنه )
جوون بودیم ، موهام هم سفید شده !

وقتی بازیتونو کردین و تموم شد ، بی زحمت یکی لیست بذاره از frag اول تا آخر به ترتیب تا ببینیم کی به کیه !

(سیاوش جان فکر کنم انجام این کار برای شما آسون تر باشه تا بقیه . . . آخر بازی که تموم شد Tab رو بگیر و یک screenShot بگیر و بذار اینجا اگر زحمتی نیست )

با تشکر

با پینگ 200 ؟!
(واقعا این داتک چجوری میتونه اونقدر گند بزنه که سرور دو وجب اون ورتر رو با 12 hop پیدا کنه )
جوون بودیم ، موهام هم سفید شده !

میگم پینگ 200 که عالیه :p من پینگم 300-350 با پرویی تمام گفتم میام.:biggrin1:ولی جدا بیاین دیگه بزارین حداقل از شما ها یه چیزی یاد بگیرم .

من dial up دارم

درکت میکنم.خوب شد تنها نیستم.

این شاتل هم که می خواست یه 128 بهم بده فعلا که پیچوندتم :confused:
یا بگذاریدش برای صبح یا بعداز بازی...
صبح نه .بعد از بازی باشه بهتره

آقا ما هم هستیم ! (البته من که همیشه بودم:biggrin1: )
مسافرت بودم نتونستم به این تاپیک برسم!
من هم مثل سیاوش Admin ه Pishgaman هستم ! اگه سیاوش نیومد من کارا رو راست و ریس میکنم ! تا الان فکر میکنم 10 نفر باشیم. اگه 10 نفر بودیم یه Match میدیم (5v5). اگه نه که بازی میکنیم همینطوری :)
منم دوستان اطلاع دارن با id ه G.Z | GhosTRidEr بازی میکنم (شایدم با Viper!).
آقا من میگم دو تا تیم تشکیل بدیم و برای هر کدوم یه تگ بذارم!! تا شیر تو شیر نباشه بازی!!! نظر بقیه چیه؟
برای این مسئله هم مشکلی نیست البته در صورتی که گفتم 5v5 باشیم ! اگه بیشتر بودیم هر کی با هر idی خواست بازی میکنه.
من پینگم 300-350 با پرویی تمام گفتم میام
یه مشکلی هست اونم اینکه مثلا یکی پینگش 60 ه شما پینگت 300 ! شما اگه بازیت 3 برابر اون طرف هم باشه بازم جلوش کم میاری ! ولی در هر صورت ببینیمت خوشحال میشیم !

در مورد ساعت هم همونطور که Zelda گفت زیاد مناسب نیست ! ولی اگه همه میان ما هستیم !

آخرین ویرایش:
بچه ها من بعد از بازی نیستم ... اگه ممکنه قرار باشه از 2:30 تا 4 ...
1 ساعت و 45 دقیقه بیشتر به قرار نمونده ...
DeathKnight جان دمت گرم برای سرور پسورد بزارید و الان پسورد رو همین جا اعلام کنید ...
فقط بچه ها خواهشن با همین ساعت 2:30 تا 4 موافقت کنید و به بقسه هم اطلاع بدید ...

DeathKnight جان دمت گرم برای سرور پسورد بزارید و الان پسورد رو همین جا اعلام کنید ...
بهتره از طریق Yahoo صحبت کنیم ! اینجوری بهتره !
در ضمن DonLethon جان این ساعتی که شما گفتی فکر نمیکنم کسی بیاد !

بهتره از طریق Yahoo صحبت کنیم ! اینجوری بهتره !
در ضمن DonLethon جان این ساعتی که شما گفتی فکر نمیکنم کسی بیاد !

باشه ... کاملا درسته ... بچه هایی که پایه این قرار هستن id هاشون رو اینجا بگن تا Death Knight عزیز زحمتشو بکشه و پسوورد سرور رو براشون بفرسته ...
اینم id خودم : DonLethon
من تسلیمم ... برای ساعتشم نظرتون با 7-9 چیه (19-21 شب ) ؟؟؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or