قرار داغ برای کانتر ...

این جا می خوایم یه قرار بزاریم تا با هم در یه روز ویه ساعت مشخص وصل شیم به یه سرور خلوت (از جمله آسیاتک) و با هم بازی کنیم ... مطمئنا اگه پایه باشید خیلی حال خواهد داد ...
خوب ... بچه هر کس که کانتر بازه بیاد اینجا و یه نظر بده و بگه به نظرتون چه روزی وصل شیم ...؟؟؟
در ضمن با دیال آپ هم میشه کانتر بازی کرد ...
من پیشنهاد خودم 11 و یا 12 فروردینه ...(اول روزش رو معلوم کنیم تا بعد بریم سراغ ساعتش )

فقط خیلی سریع بیاید نظر بدید

نه بابا خون ما به پا شده چه برسه من به پا کنم
راس میگی
کوروش بود
حالا هرچی خواستم بگم بچه محلاتونم بیار آنلاین بعد بن کن:biggrin1:
تو اینقدر آجیل و پسته نخور تو عید که بگی آی دلم حالا یک اسمه ها تحفه ی شاهانه که نیست:cheesygri

بیاید پیشگامان اگر دیدم با خودم از 8 نفر به بالا بودیم رو سرور pass میگذارم واستون که کسی نیاد.

اینم IP سرور: 85.9.68.10:27016

پ.ن: من سیاوش اسمم تو بازی هم اسمم ArmageddoN ـه ادمین سرورهای پیشگامانم معمولاً من رو با تگ G.Z میبینید تو سرور ها G.Z | ArmageddoN.
پ.ن: And God knows how I hate cheaters...

نترسید بروبچز کلن MaMMaD هم هستن. اگر میگم بیاین پیشگامان واسه اینه که اونجا من هستم و همه چیز دسته خودمه، اگر میخواید برید جای دیگه برید مسئله نیست، ولی ادمین ندارید!

چه عالی ... خوب این خیلی خوبه ... فقط بچه ها لطفا همه بیاین ...
پس قرار شد 10 فروردین ... ولی ساعتش هنوز قطعی نیست ... برای ساعتشم خیلی سریع یه تصمیمی بگیرید ... به نظر خود من هم آخر وقت خیلی خوبه ولی خوب خیلی ها نمی آن ... به نظرم ساعت 3-5 ( 15-17) خیلی خوبه ... اگه موافقین بگید تا دیگه رسما اعلام کنیم ...
و اگه همون پیشگامان بشه که عالیه ... و Darkfie1d هم زحمت بکشه یه پسوورد بزاره و این جا پسورد رو بگه تا بچه ها تو اون ساعت وارد شن تا با هم صفا کنیم ;)

فکر کنم اولین Victim رو بشناسم
178.gif
I'm Prepare to death
اما ساعتش فکر کنم از ده تا دوازده خوب باشه حالا بستگی به بچه ها داره.در هر صورت من تابع جمعم.:biggrin1:

به نظر خود من هم آخر وقت خیلی خوبه ولی خوب خیلی ها نمی آن ... به نظرم ساعت 3-5 ( 15-17) خیلی خوبه ... اگه موافقین بگید تا دیگه رسما اعلام کنیم ...
:biggrin1:

به نظره من اون ساعت باشه خیلیها هم نمیان ! ( یکیش خودم ! ) چون وقته آنلاین شدن نیست آخه ! آخره شب ملت همه میان رو نت ..

پس آقا کسی با ساعت 3-5 مخالفتی نداره ؟؟؟ فکر می کنم ساعت خوبی باشه ...
Darkfie1d جان شما هم زحمت بکش یه پسورد تو اون ساعت برای پیشگامان بزار و پسوورد رو هم همین جا بگو ...
فقط بچه ها خواهشن این پسوورد رو به کسی ندید تا یه وقت احیانا روم پر نشه تا همه اون هایی که ابراز آمادگی کردن بتونن بیان ...

خوب این قراره اوله ببینم چی کار میکنین ... هر جور شده بیاین تا کلید قرار های بعدی هم بخوره ...
جمعه ساعت 3-5 همه تون رو تو روم پیشگامان می بینم ...;)

راستی تا الان این افراد ابراز آمادگی کردن :
Don_Lethon
osilatoria
Kane&Lynch
slip_knot
James Bond 007
Darkfie1d
Hardwired ( پست داده ولی نگفته که پایه هست یا نه )
soroushq
Zelda
با این حساب فعلا 9 نفر هستیم که برای قراره اول آمار خیلی خوبیه ( البته اگه همه بیان و جا نزنن )

تو همه پست ها اینو می گم برای این که یه وقت فراموشتون نشه ...
قراره ما جمعه 10 فروردین 1386 ساعت 3-5 ( 15-17) در سرور پیشگامان به آدرس ip :
85.9.68.10:27016

اگه مشکلی دارید در مورد سرور و یا چیز دیگه سریعا مطرح کنید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or