قرار داغ برای کانتر ...

این جا می خوایم یه قرار بزاریم تا با هم در یه روز ویه ساعت مشخص وصل شیم به یه سرور خلوت (از جمله آسیاتک) و با هم بازی کنیم ... مطمئنا اگه پایه باشید خیلی حال خواهد داد ...
خوب ... بچه هر کس که کانتر بازه بیاد اینجا و یه نظر بده و بگه به نظرتون چه روزی وصل شیم ...؟؟؟
در ضمن با دیال آپ هم میشه کانتر بازی کرد ...
من پیشنهاد خودم 11 و یا 12 فروردینه ...(اول روزش رو معلوم کنیم تا بعد بریم سراغ ساعتش )

فقط خیلی سریع بیاید نظر بدید

OK
بچه ها با 11 فروردین یعنی فردا موافقین ؟؟؟هر کی موافقه اگه ساعتشم براش مهمه یه بازه ی 2 ساعتی رو مشخص کنه تا ببینیم بهترین ساعت کیه ... اگر هم ساعت براتون مهم نیست بگید که آدم خیالش راحت بشه ...
من خودم می گم فردا ساعت 7-9 شب ...
نظر شما چیه ؟؟؟
id هاتون رو هم بزارید این جا تا Death Knight عزیز زحمت فرستادن پسوورد سرور به بچه ها رو بکشه ...

من این تایپکو تازه دیدم.
منم پایه هستم. ولی در مورد ساعت باید بگم 7 تا 9 اصلا خوب نیست به نظر من یا آخر شب باشه یا ساعت 3 تا 5 (15 تا 17 ) .
راستی من کانتر زیاد بازی نکردم . زیاد هم بلد نیست:blushing: فقط تو بازی منو مسخره نکنین بگین این چقدر خنگه.
در مورد اسمم باید بگم دو تا اسم دارم و معلوم نیست با کدوم بیام.
F.E.N.D.E.R یا KING

آقا منم راستش رو بخواید با ساعت 3-5 (15-17) موافقترم ... نظر شما چیه ؟؟؟
Death Knight جان شما هم لطفا این password سرور رو برای بچه هایی که پاین بفرست
اصلا میتونی به جای یاهو به id خود سایت بازی سنتر بچه ها بفرستی ...
اینم لیست بچه هایی که تا الان ابراز آمادگی کردن :
Don_Lethon
osilatoria
Kane&Lynch
slip_knot
James Bond 007
Darkfie1d
Hardwired
soroushq
Zelda
[DOG]
uBISOFT1
Death Knight
x360
FENDER
تا الان 14 نفر که خیلی خوبه ...
این پسوورد رو به همین id ها بفرستی خیلی ممنون میشیم ;)

یه مشکلی که داریم اینه که سرور Pishgaman|MATCH ه 12 نفر ظرفیت داره.
Darkfie1d نمیاد به من گفت ! HardWired و Zelda با وضعیت پینگشون بعید میدونم بیان.
سره ظرفیت سرور هم میتونیم همونطوری که گفتم 5v5 بازی کنیم ! چند نفر بیرون میمونن اول بعد مثلا تیم بازنده میره بیرون تیم بعدی میاد ! اینجوری به نظر من خوبه !
همتون هم منو add کنین تو یاهو : viper_oa

بسیـــار عالی !!

من الآن سرور بودم و با کشتن یک نفر ( با توجه به اینکه پینگم 380 ــه ) متهم به استفاده از Cheat شدم و بخوبی ازم استقبال شد ، من نمیخوام کاریش کنم چون بچه بود ! وگرنه همه ادمینای سرور رفیقامن !! مشکل ما همینه ، بعد ادعای جهانی شدن و هزارتا شر و ور دیگه داریم ، یعنی شعوور اکثر ما متاسفانه در این سطحه ، کسی که اصلا نمیدونه چیت چی هست ! میاد به من تهمت میزنه چیت زدی !! من که 3 سال و نیمه دارم CS Online بازی میکنم ( آنلاین فقط !! )

به هر حال این وضعه سرورهای ایرانیه و کاریشم نمیشه کرد ... متاسفام !! .... من بعد از حدود 6 ماه اومده بودم تو سرور :|

خدا همرو به راه راست هدایت کنه ... !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or