M MOrteza_DJmix کاربر سایت Jun 28, 2009 #62 خوش بحالتون قرارميزارين آنلاين بازي ميكنيد باهم صحبت ميكنيد واقعا خوش بحالتون
Terova No Trolls کاربر سایت Jun 28, 2009 #63 خوش بحالتون قرارميزارين آنلاين بازي ميكنيد باهم صحبت ميكنيد واقعا خوش بحالتون بیشتر... البته زیادم دل انگیز نیست بدیش اینه که دیگه حال بازی کردن آفلاین نداری..
خوش بحالتون قرارميزارين آنلاين بازي ميكنيد باهم صحبت ميكنيد واقعا خوش بحالتون بیشتر... البته زیادم دل انگیز نیست بدیش اینه که دیگه حال بازی کردن آفلاین نداری..
MRM_3000 کاربر سایت Jun 29, 2009 #66 PSN سلام به همگی:biggrin1: آقا منم خیلی ئوست دارم بیام ولی بازیه killzone نم پیشم نیست فعلا ولی هستم . راستی کسی اینجا call of Duty 4 بازی نمیکنه online اگه میشناسید معرفی کنید ممنون از همه. PSN ID: NFS4U:smile:
PSN سلام به همگی:biggrin1: آقا منم خیلی ئوست دارم بیام ولی بازیه killzone نم پیشم نیست فعلا ولی هستم . راستی کسی اینجا call of Duty 4 بازی نمیکنه online اگه میشناسید معرفی کنید ممنون از همه. PSN ID: NFS4U:smile:
GameMasterr کاربر سایت Jun 30, 2009 #67 براي COD4 برو اينجا: http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=10611
idahadi21 کاربر سایت Jun 30, 2009 #68 نوشته شده توسط gamemasterr: اگه بخاي من دعوتت كنم بیشتر... دعوت کن!:biggrin1: مرسی:biggrin1:
iranian_ boy کاربر سایت Jul 2, 2009 #69 سلام همگی. دیدم مهمانیش ورودی نمیخواد گفتم منم بیام:biggrin1: چاکر همتون منم هستم. ما هم دعوت دوست داریم:biggrin1: psn id: RockMpkillerRock
سلام همگی. دیدم مهمانیش ورودی نمیخواد گفتم منم بیام:biggrin1: چاکر همتون منم هستم. ما هم دعوت دوست داریم:biggrin1: psn id: RockMpkillerRock
joykiller360 کاربر سایت Jul 9, 2009 #70 بابا پس کوشید؟ کی ها هستید؟ ما مجبور می شیم با این خارجی ها بجنگیم
adimak کاربر سایت Jul 16, 2009 #72 آقا اگه دوست داشتین ما رو هم دعوت کنید قول میدیم زیاد نخوریم. PSN ID:adamaak
cheatcc کاربر سایت Jul 17, 2009 #73 سلام ! آقا هستید امشب بازی کنیم ؟؟؟ ساعت 12 شب ! مورخ 26/4/1388 :biggrin1: اینم آیدیم : ya-mola-ali :biggrin1: در کل : :biggrin1:
سلام ! آقا هستید امشب بازی کنیم ؟؟؟ ساعت 12 شب ! مورخ 26/4/1388 :biggrin1: اینم آیدیم : ya-mola-ali :biggrin1: در کل : :biggrin1:
cheatcc کاربر سایت Jul 19, 2009 #74 سلام ! بابا چرا هیچکی نمیاد ؟ ما هر شب 4-5 نفره بازی میکنیم !! بیاید دیگه ! اینطوری که حال نمیده ! من هر شب هستم !! تقریبا 24 ساعته هستم :biggrin1: راستی من پایه COD 4 هم هستم !
سلام ! بابا چرا هیچکی نمیاد ؟ ما هر شب 4-5 نفره بازی میکنیم !! بیاید دیگه ! اینطوری که حال نمیده ! من هر شب هستم !! تقریبا 24 ساعته هستم :biggrin1: راستی من پایه COD 4 هم هستم !
silent_hill54 کاربر سایت Jul 20, 2009 #75 دوستان منم بیشتر اوقات هستم. منم هم Add کنید هم دعوت.فعلا فقط killzone2 میزنم. SOLID-UNKNOWN