Update رو فقط باید با PS3 بگیری نمیشه از طریق PC این کار رو بکنی .بچه ها یه سوال
من اگه بخام اپدیت killzone رو با pc بگیرم از کدوم سایت باید دانلود کنم ؟
اخه هرچی با ps3 میگیرم ارور میده
سلام من هم هستم هر کسی خواست ما در خدمتیم نگاهی هم به امضا بندازید درجه ها رو الکی بهم ندادن کسی کیل زون باز باشه میفهمه
میثم کوتاه بیا ... اینجا هم اومدی پز درجت رو میدی ... این بندگان خدا در مورد چی دارن حرف میزنن تو کجای کاری !!
------------------------------------------
در مورد دوستان دیگه : من داشتم ID هاشون رو نگاه می کردم کسی بجزء میثم و آرش آشنا ندیدم ... اونایی که می گن ما هستیم میشه بگن توی چه دست هایی بازی می کنن !؟
بله ، 100 % من جفتشو خیلی بازی کردم البته COD 4 رو بیشتر از KZ2 ولی به نظر من واقعا KZ2 توی Multiplayer عالیه الان 6 7 ماهه شب و روز بازی می کنم یه ذره برام تکراری نشده .يه سوال داشتم من ميخواستم يه بازي بگيرم كه باهاش online حال بده حالا به نظر شما آنلاين kz به آنلاين cod 4 ميرسه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آره کافیه ، سرروراش خیلی قویه . میتونی بدون مشکل لذت ببریيه چيز ديگه من الان از adsl 256 استفاده ميكنم كافيه ؟؟؟
قبلا با 128 يه شركت ديگه رسيستانس 2 بازي ميكردم
امروز رفتم يه KZ گرفتم از اين پس هستمبله ، 100 % من جفتشو خیلی بازی کردم البته COD 4 رو بیشتر از KZ2 ولی به نظر من واقعا KZ2 توی Multiplayer عالیه الان 6 7 ماهه شب و روز بازی می کنم یه ذره برام تکراری نشده .
البته COD 4 هم عالیه ولی به پای KZ2 نمیرسه .
ایشالا Modern Warfare 2
در ضمن توی KZ2 ایرانی خیلی زیاده ، هر شب 15 16 نفر ایرانی هستیم جمع میشیم بازی می کنیم . :smile: