قرارهای Online در Killzone 2

سلام من هم هستم هر کسی خواست ما در خدمتیم نگاهی هم به امضا بندازید درجه ها رو الکی بهم ندادن کسی کیل زون باز باشه میفهمه

میثم کوتاه بیا ... اینجا هم اومدی پز درجت رو میدی ... این بندگان خدا در مورد چی دارن حرف میزنن تو کجای کاری !!
------------------------------------------
در مورد دوستان دیگه : من داشتم ID هاشون رو نگاه می کردم کسی بجزء میثم و آرش آشنا ندیدم ... اونایی که می گن ما هستیم میشه بگن توی چه دست هایی بازی می کنن !؟

میثم کوتاه بیا ... اینجا هم اومدی پز درجت رو میدی ... این بندگان خدا در مورد چی دارن حرف میزنن تو کجای کاری !!
------------------------------------------
در مورد دوستان دیگه : من داشتم ID هاشون رو نگاه می کردم کسی بجزء میثم و آرش آشنا ندیدم ... اونایی که می گن ما هستیم میشه بگن توی چه دست هایی بازی می کنن !؟

این ماله زوده :love::love:
مدتی میشه گذاشتم کنار البته بازی کلنی میزارم بهتره دیگه خیلی تکراری شده بادی کانت بچه ها هم ماشالله همه حرفه ای شدن دیگه هم حوصله ندارم 24 ساعته بازی کنم روزی دو دست شاید ولی کلن مچ یه چیز دیگست :love::) موفق باشید خودمونو برای بازی های دیگه گرم میکنیم هاهاها :biggrin1::cool:

يه سوال داشتم من ميخواستم يه بازي بگيرم كه باهاش online حال بده حالا به نظر شما آنلاين kz به آنلاين cod 4 ميرسه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بله ، 100 % من جفتشو خیلی بازی کردم البته COD 4 رو بیشتر از KZ2 ولی به نظر من واقعا KZ2 توی Multiplayer عالیه الان 6 7 ماهه شب و روز بازی می کنم یه ذره برام تکراری نشده .
البته COD 4 هم عالیه ولی به پای KZ2 نمیرسه .
ایشالا Modern Warfare 2 :دی
در ضمن توی KZ2 ایرانی خیلی زیاده ، هر شب 15 16 نفر ایرانی هستیم جمع میشیم بازی می کنیم . :smile:

بله ، 100 % من جفتشو خیلی بازی کردم البته COD 4 رو بیشتر از KZ2 ولی به نظر من واقعا KZ2 توی Multiplayer عالیه الان 6 7 ماهه شب و روز بازی می کنم یه ذره برام تکراری نشده .
البته COD 4 هم عالیه ولی به پای KZ2 نمیرسه .
ایشالا Modern Warfare 2 :دی
در ضمن توی KZ2 ایرانی خیلی زیاده ، هر شب 15 16 نفر ایرانی هستیم جمع میشیم بازی می کنیم . :smile:
امروز رفتم يه KZ گرفتم از اين پس هستم
اينم از من : FANAEI541

آمدم مصل بشم به آنلاين كيلزون گفت بايد آپديت كنيد زدم آپديت كنه داره دو فايل دانلود ميكنه يكي كه از ديشب تا لان داره ميره 310 مگ هست بعدي چنده ؟؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or