سلامدوست عزیز سرور که درست کنی pass نداشته باشه 10 دقیقه طول نمی شه که پر میشه اگه pass هم بزاری شاید تا 3 ساعت کسی نیاد از بچه ها پس فکر ناجوری هستش من هر شب هستم تیم یا کلن ما هم امشب شد کلن اول جهان از دوستان ایرانی اگه کلن دارن بیان با ما یه مسابقه بزارن در کل ایدی من اینه در دنیای کیل زون معروفه meysam_GOW
:laughing:
اولا که سرور رو نمیسازن تو بازی اون Matche هستش پسر خوب.
دوما من یادمه اون موقع که من توی کلن 21 دنیا بودم و شما داشتی تو کلنت تمرین میکردی هر بار که گفتم بیا مسابقه بدیم جواب ندادی و یه بارم که بحرف اومدی گفتی من با کلن های خارجی بازی نمی کنم .. یادته که !!
البته الان که دارم کلنتون رو نگاه می کنم فکر کنم تو رنکت از همشون بلاتر باشه 700 خورده ای هستی دیه !؟
باز تو امدی
حتما هستم که داخل کلن اول جهان هستم![]()
درمورد بازیت هم هیچی نمیتونم بگم چون همه دوستان میدونن ...
اینم میزارم دوستان بدونن تویی که بازیت خوبه Kill Ratio و ... رو چند
![card.jpg](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fcard.mmos.com%2Fkillzone%2Fm%2Fme%2Fmeysam_gow%2Fcard.jpg&hash=cf2c6df57d88f5db5208429ad2e4102c)
-----------------------------------------
من کیلزون رو کنار گذاشتم فقط بخاطر اینکه خز شد ... همه هم میدونن که من رنک چندم دنیا بودم و اگر فرند لیست PSN ام رو بهت بدم ببینی خودت از حرفایی که اینجا داری میزنی خجالت می کشی ...
حاضر هستم الان بریم از نفر اول تا 10 دنیا رو از شون بپرسیم که منو میشناسن یا تو رو !!
آخرین ویرایش: