ساعتشو مشخص کن بهت بگم:arrowu:مثل اینکه زیادی ادعات میشه بیا بهت بگم.
بچه هم نشونت میدم
خوب بودن بازی که به مدت بستگی نداره پسر خوبسلام ، خوبی ؟ :smile:
میگم تو این 9 ماه کجا بودی ؟ آها شاید از این بازیکن های پدیده هستن که ییهو ظهور می کنن ، نه ؟
خدا رو شکر تو این دوره زمونه همه Hardcore Player شدن ، بلاد اسلامیمون در خصوص بازی کن های با ادعا و بی ریشه خودکفا شده .
نه شما مثل اینکه حرف زدن بلد نیستی. پست شما گزارش داده شد.کسی نگفت 4ساله اومده من 1ماه اومدم تو خودت بچه ی کجایی افغانستان؟؟؟؟؟؟/
عزیزم شما باید بفهمی اینجا کوچه خیابون نیست که هر چی بخوای بگی.کسی نگفت 4ساله اومده من 1ماه اومدم تو خودت بچه ی کجایی افغانستان؟؟؟؟؟؟/
کسی نگفت 4ساله اومده من 1ماه اومدم تو خودت بچه ی کجایی افغانستان؟؟؟؟؟؟/
مگه دختراهم KILLZONE بازی میکننن؟:confused:
من که شمارو اونطوری بردم،اونوقت میخوای با کیا مسابقه بدی؟ساعتشو مشخص کن بهت بگم:arrowu:
شما وقتتون رو تلف نکنید لطفاسلام.
مثل اینکه خیلی شاخ تشریف داری؟
id من رو add کن: X-ASLAN-X یا اینکه من تو رو add کنم؟
مثل دوتا مرد یه match خصوصی "یک به یک" میذاریم... بعد هم تو بازی بهت میگم افغانستان یعنی چی.
در ضمن شما که خیلی ادعات میشه بفرمایید رنک جهانی ات چند هست؟ 203502 ام نه؟! :laughing:
من 53 ام هستم:smile:
خوب بودن بازی که به مدت بستگی نداره پسر خوب
من کجا بودم اون موقع پس امیر امیر ول کنیم اینا رو به امون خدا بهتره . میگم که تو این دوره زمونه همه از طفولیت Hardcore Gamer تشریف دارند ، حالا خدا میدونه کی تو PSN عضو شده اون موقع که Resistance 1 میزدیم میدونستی Multiplayer چیه ؟دوست عزیز منو اصلان 8 ماه شبانه روز توی کیلزون بودیم اون موقع شما داشتی خوابش رو میدیدی(حالا بگذریم که 1.5 هست دیگه بازی نمی کنیم) ... اتفاقا کیلزون بیشتر به مدت کار داره تا خوب بودن بازی چون کافیه شما یه بار با ما ها بازی کنی اونوقت میفهمی مدت میاد کمکت یا تجربه .
حالا هم اگر دوست داری بیا با هم بازی کنیم ... من با pistol بازی می کنم ... اگر هم خواستی بگو رنکی که 2 ماه پیش داشتم رو نشونت بدم که زیاد دور ورت نداره.
شما add کن من میامسلام.
مثل اینکه خیلی شاخ تشریف داری؟
id من رو add کن: X-ASLAN-X یا اینکه من تو رو add کنم؟
مثل دوتا مرد یه match خصوصی "یک به یک" میذاریم... بعد هم تو بازی بهت میگم افغانستان یعنی چی.
در ضمن شما که خیلی ادعات میشه بفرمایید رنک جهانی ات چند هست؟ 203502 ام نه؟! :laughing:
من 53 ام هستم:smile:
شما فکرکردی2 دست منو بردی خبریه؟Battle replay
Battle replay
شما همچین گفتید من فکر کردم Commander in chief هستید.
من که شمارو اونطوری بردم،اونوقت میخوای با کیا مسابقه بدی؟
شما وقتتون رو تلف نکنید لطفا
مثلا چی میخوای بگی ؟؟/:confused:من کجا بودم اون موقع پس امیر امیر ول کنیم اینا رو به امون خدا بهتره . میگم که تو این دوره زمونه همه از طفولیت Hardcore Gamer تشریف دارند ، حالا خدا میدونه کی تو PSN عضو شده اون موقع که Resistance 1 میزدیم میدونستی Multiplayer چیه ؟
خواهشا بیشتر از این دیگه باعث توهین به شخصیت خودت نشو 26 فوریه بازی اومد ، دو روز بعد Persian Zone ساخته شد هیچ احد الناسی غیر 3 4 نفر نمیدونستن کلن چیه ! حالا دیگه همه ... .
ادامه نمیدم چون بچه ها به نحوی جوابتو دادن ، من خیلی بدتر از اینجا حواب میدم هم برای خودم بد میشه هم برای تو دوست عزیز . :smile:
ای بابا...100 رحمت به سنگ پا قزوین!مثلا چی میخوای بگی ؟؟/:confused: