harvaght too in topic ye gharar gozashtid chashmای بابا...100 رحمت به سنگ پا قزوین!
عزیزم شما که تک به تک لوله شدی ،پس برو یکی دو نفر دیگه از دوستات رو بیار شاید بازی تیمیتون بهتر باشه...یه 2vs2 یا 3vs3 بازی کنیم:smile:
harvaght too in topic ye gharar gozashtid chashmای بابا...100 رحمت به سنگ پا قزوین!
عزیزم شما که تک به تک لوله شدی ،پس برو یکی دو نفر دیگه از دوستات رو بیار شاید بازی تیمیتون بهتر باشه...یه 2vs2 یا 3vs3 بازی کنیم:smile:
از دو بازی جفتشو ببرم، اونم با اختلاف زیاد معلومه خبریه یا نهشما فکرکردی2 دست منو بردی خبریه؟
بیا بازم مسابقه بدیم
عجب رویی داری تو!!شما add کن من میام
در ضمن فارسی تایپ کن...bashe man add mikonam be ranke khoshkelet bar nakhore
سلام دوست عزیز. این پستت دقیقا به اینجا چه ربطی داشت؟سلام اقای ps3 lover خوبی شمه من killzone 2 شما را میخواهیم قربانت امیر تاتالو به من زنگ بزن
خودت باید تا الان فهمیده باشی ، اگر نفهمیدی دیگه مشکل از من و بقیه نیست . من هیچ موقع هم چیزی از خودم نگفتم ، تو کل تاپیک های PS3 همه بچه ها اینو میدونن . کلا چون نیازی نیست . تو که تا دیروز اصلا تو کل بخش PS3 پست نداده بودی یه دفعه ظهور کردی ، بعد میای اینجا کل کل میکنی انتظار داری چی بگم بهت ؟ درمثلا چی میخوای بگی ؟؟/:confused:
رامین انتظار داری جواب همچین ادم تازه به دوران رسیده ای رو ندم خیلی وقتا جواب ندادم ، فقط یه خاطر بچه ها به خاطر اینکه نظم تاپیک به هم نخوره ولی وقتی یه همچین کسی میاد اینجوری حرف میزنه باید بهش با هر روشی فهمون که اینجا همه حداقل n برابر خودش میفهمن .ای بابا همش دارین کلکل میکنید!
من یه سوال 3 صفحه پیش کردم هنوز جواب ندادید!
برهان اینجا دیگه با این وضعیت و پست های یه سری افراد هیچ امیدی بهش نیست . منم اعصابم رو از سر راه نیاوردم که هی بگم تو رو قرآن رعایت کنید ، سر جای خودش پست بدید . دیگه خسته شدم تا یه چیزی هم میگی میگن تو چه کاره ای .پ.ن: جای آرش حالی که باز قاطی کنه:biggrin1:
اولا که به هر روشی نمیتونی صحبت کنیخودت باید تا الان فهمیده باشی ، اگر نفهمیدی دیگه مشکل از من و بقیه نیست . من هیچ موقع هم چیزی از خودم نگفتم ، تو کل تاپیک های PS3 همه بچه ها اینو میدونن . کلا چون نیازی نیست . تو که تا دیروز اصلا تو کل بخش PS3 پست نداده بودی یه دفعه ظهور کردی ، بعد میای اینجا کل کل میکنی انتظار داری چی بگم بهت ؟ در
رامین انتظار داری جواب همچین ادم تازه به دوران رسیده ای رو ندم خیلی وقتا جواب ندادم ، فقط یه خاطر بچه ها به خاطر اینکه نظم تاپیک به هم نخوره ولی وقتی یه همچین کسی میاد اینجوری حرف میزنه باید بهش با هر روشی فهمون که اینجا همه حداقل n برابر خودش میفهمن .
راجع به سوالت که قدیمیا هنوز Killzone 2 بازی می کنیم یا نه . امیر که میدونم بازی نمی کنه . منو و اصلان یه موقع هایی هستیم . رامین دیگه بعد از 8 ماه بازی کردن ، اونم با اون شیوه یکم خسته کننده میشه
برهان اینجا دیگه با این وضعیت و پست های یه سری افراد هیچ امیدی بهش نیست . منم اعصابم رو از سر راه نیاوردم که هی بگم تو رو قرآن رعایت کنید ، سر جای خودش پست بدید . دیگه خسته شدم تا یه چیزی هم میگی میگن تو چه کاره ای .
اولا که به هر روشی نمیتونی صحبت کنی
دوما فکر میکنی خیلی حالیته :confused:
سوما تو اصلا اینجا چی کاره ای؟
در ضمن تازه به دوران رسیده ام خودتی:laughing:
من هر چی میخوام جروبحث نکنم این رفیقتون نمیزارهپسر جان تو مثل اينكه يچيزيت ميشه ها !!
قبلا هم گفتم بجاي اين كه بياي اينجا چرت و پرت بگي ما ها رو Add كن تا بازي كردنو بهت ياد بديم ... از پاني كه باختي ... اصلانم كه گفتي Add ش كردي ... منم كه گفتم حاضرم بازم برگردم بيام كيلزون بازي كنم فقط بخاطر تو اونم با Pistol
حالا خود داني
من هر چی میخوام جروبحث نکنم این رفیقتون نمیزاره
باشه سر وقت addمیکنم
در ضمن مواظب حرف زدن باش چون بیشتر حرفای خودت چرت و پرت