قرارهای Online در Killzone 2

خداییش همتون فقط حرف میزنید!
الان 11:20 دقیقس هیشکی نیومده!
محمد حرف میزنید چیه
دقیقا 7 نفر بودیم که فقط بچه های کلن بودن Kenji هم بود تا ساعت یه ربع به 11 داشتیم بازی میکردیم من که دیشب اینترنتم قاطی بود رفتم 90 دیدم .
دیشب با اینکه هماهنگ نشده بود ولی 7 نفری رفتم خودمو با بچه های کلن بازی کردیم .
بچه ها هر کی میخواد عضو بشه دبره تو Club PSN اونجا مشخصات رو بگه .
الان 22 نفریم .

سلام.
دیشب خیلی حال داد تا ساعت 3شب با محمود خان بازی کردیم تک به تک .
آقا امشب ساعت 11 حتما بیاید منم که DSL رو خوب کردم دیشب کمی مشکل واسش پیش اوومد.
ساعت 11 منتظریم .
راستی 16مگ هست

والا حسام به من گفت ساعت 9 بیا. حالا نمیدونم شما چطوری تنظیم میکنین. ما که 9 میریم تو میدون :دی

پ.ن: اما عجب چیز خری این بازی ها :دی

سلام
امشب همه دوستان که میخوان بازی کنن ساعت 9 بیان که اگر زیاد شدیم میتونیم بریم Persian Warzone که فقط بچه های کلن با هم بازی کنیم واسه این کار همه تا به من Join شن رمز هم BC .
محمد جان شما رو هم امشب ADD میکنم یادت نره Accept کنی .

نمیدونم دیشب چرا اینقدر لگ بود تو کلون پرشین. اول فکر کردم مشکل از منه. اما بعد رفتم با آمریکایی ها بازی کردم عجب حالی داد :دی

همشونم خلن هی رنک می گرفتم در صدر جدول بودم :دی ایرانی ها رو ماشالاه بزنم به تخته نمیشه کشت :دی

نمیدونم دیشب چرا اینقدر لگ بود تو کلون پرشین. اول فکر کردم مشکل از منه. اما بعد رفتم با آمریکایی ها بازی کردم عجب حالی داد :دی

همشونم خلن هی رنک می گرفتم در صدر جدول بودم :دی ایرانی ها رو ماشالاه بزنم به تخته نمیشه کشت :دی

من ديشب تو يه جا رفتم مال اروپا بود...
واقعاً خنگ بودن.... همه رو کشتم :biggrin1: ... البته منو هم زدن :biggrin1: ... حوصله ام نکشيد ديگه قطع کردم!!!!:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or