قرارهای Online در Killzone 2

عکس

جدا حال داد online
اره منم همیشه تو صدر اولم دوستان از این به بعد عکس های افتخاری خودشون که در صدر اول هستند بیارند بزارند تا ما افتخار کنیم به گیمر بودن خودمون:cheesygri(البته عکسها سبک باشند)
ممنون
20aq7ix.jpg

جدا حال داد online
اره منم همیشه تو صدر اولم دوستان از این به بعد عکس های افتخاری خودشون که در صدر اول هستند بیارند بزارند تا ما افتخار کنیم به گیمر بودن خودمون:cheesygri(البته عکسها سبک باشند)
ممنون
20aq7ix.jpg
ای پس تو اسسینز بودی؟
اشک مارو درآوردی با اون پینگت:cheesygri
قنداق اسلحه شکست از بس زدم تو سرت نمیمردی که:laughing:

اره منم بودم .
:laughing:ما اینیم دیگه به سختی میتونید منو بکشید چون اینترنتم 128kbps هست هر دمی یه جام واسه همین مشکله :laughing::laughing:

فکر کنم اره.

برنامه امشب برای لت و پار کردن همدیگه چجوریه؟ :)همون ساعت 9.من که دیشب نرسیدم بیام :(
ولی نمیدونم چرا تعداد که به 10 یا 12 میرسه دیگه کپ میکنه اینترنتم بعضی وقتها هم 18تا رو راحت ساپورت میکنه ؟؟؟
خوب اگه امشب ساعت 9 نبود 11 بیاید :cheesygri

بابا دمت گرم چه زود یافتی ایول;)
راستی من امروز یعنی دیشب که رفتم گفت اپدیت میخواد 1.20 اون قبلی که دان کردم 1.11 بود و هردو هم 16مگ هست ولی 6بار کردم همش تا 99% میره بعد ارور میده نمیدونم چرا/؟؟؟؟

دمتون گرم امشب که خیلی حال داد تو persian zone
راستی یکی یک هدست خوب که خودش هم داره (یعنی رو ps3 امتخان کرده و جواب داده ) رو به من معرفی کنه بدجور گیرم

سلام
مام یه یکی دو هفته ای هست KZ2 رو آنلاین شروع کردیم و یه کلن جقل مقلی هم به اسم Iranian Troops زدیم که دیشب خدمت بکس persian zone رسیدیم و با توجه قطع شدن و یبث بودن بکس 3به1 بازی کردیم و در عین ناباوری :biggrin1: باختم . اما بی شوخی بکس کلن های درست حسابی بزنین tournament بزنیم . خداییش اینجا خیلی مرتب تر از COD4 میشه عمل کرد . من تو PC تو COD4 اسمم 0M1D بود ادمین کلن DF . اینجا ها هم میشه قضیه های COD رو پیاده کرد اگه دوستان همت کنن . کسیم اگه میخواد منو اد کنه : ostadomid
اگه هم کلن ندارین خواستین یه ندا بدین آمارتونو ببینیم دعوت میکنیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or