دوباره سلام :confused:
.توی یکی از تایپیک ها بحث به ماریو کشیده شد که اکثرا می شناسیمش.
حالا منم اینجا یه تایپیک زدم تا راجع به بازی های قدیمی و خاطره هاشون صحبت کنیم.نظر شما چیه؟
قدیمی ترین بازی که یادم میاد :confused: .خوب اون موقع ها که من خیلی کوچیک بودم سال 1303 هنوز بازی نیومده بود که بگم قدیمیش کدوم بود یه چند سال که گزشت امین رو دیدم وبهش گفتم پسر برو تو بازی سنتر عضو شو که عاقبت این شد بعد اینکه منو میاموتو دوست شدیم بهش گفتم برو ماریو رو بساز تا بعدن بچه ها بگن قدیمیتری بازیشون ماریو بوده..همین جوری گفتم بهش
میرفتیم سر زمین کشاورزی و نشا میکردیم اون موقع ها کوجیما خیلی بچه بود و واسه ما چای می آورد سر زمین همیشه هم دیر میومد .بهش گفتم کجا بودی میگفت داشتم نقاشی اسنیک رو میکشیدم بهش گفتم برو متال گیر رو بساز بچها خوششون میاد. ....الانم بعضی موق ها واسم زنگ میزنن و حالو میپرسن.
اما من قدیمیترین بازیم مال آتاری بوده خوب اون بوکس وهوا پیما و .... رو یادمه ماشینو ....دزد وپلیس و نسخه آتاریه gear of war .
یک دستگاه خوشحالی بود به اسم TV Game که وصل میشد به تلویزیون و چند تا بازی خوشحال داشت .
یکیش همین معروفترین بازی بود شبیه فوتبال که دو تا صفحه دو طرف تلویزیون هستند و یک توپ که در واقع یک مکعب بود و دینگ دونگ .. !
یکی دیگه هم همون نقطه از روی صفحه رد میشد و باید با یک هفت تیر که مربوط به خود دستگاه بود میزدیش .. هفت تیره مثل این ششلول های وسترن بود.
بقیه اش رو هم یادم نیست.
فکر کنم من پنج سالم بود .. چون سال بعدش رفتم مدرسه و سر تداخل بازی و درس بساط داشتیم (که هنوز نهضت ادامه دارد .. البته دیگه اولویت اول شده بازی بعد کار و درس ) میشه سال 65 .
1.Atari : هواپیمایی
2.Sega : مورتال
3.PC : بازی Jill of Jungle و یه بازی دیگه هم بود اسمش یادم رفته 2 تا مامور سیاه پوش بودن با کلاه و اینا دیسک می خوردن و ... خودک فلاپیش رو خریدم !!!
4.Plasy Station 1 : بازی Need For Speed فکر کنم 3 بود ؟؟؟
5.Dream Cast : بازی معروف Sonic
6.X Box : یه بازی ماشین سواری بود دوستم داشت بازی می کرد 10 دقیقه آخر رو من رفتم
7.Play Station 2 : امروز می شه گفت برای اولین بار درست حسابی بازی کردم (8ساعت) و اولینش God of War بعدشم Devil May Cry و عاشق هر دو شدم
این ها اولین هر کنسول بود
اما Ps 1 و Dream Cast و مخصوصا X Box خیلی کم بازی کردم