فلگ نشدهxbox360 elite

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

B!G BOSS

کاربر سایت
Rating - 100%
24   0   0
سلام

من دنبال 360 الایت هستم تمیز باشه اپدیتش قدیمی باشه تا مطمیا باشم که فلگ نشده اگر ال تی 2روش بود نمی خوام چون حتما بازی 97 درصدی رفته توش من کلا می خوام اپدیت قدیمی روش بوده 1.1 ویا قبلا تا مطمیا باشم فلگ نشده چون می خوام باهاش برم لایو وبیشتر اوریجینال بازی کنم واسه همین واسم خیلی مهم است

منتظرم

ای بابا این حرفت قابل توجیه نیست که میگی طرف پولتو بالا کشیده یکی ای حرف یه خودت میزد قبول میکردی
پس یه کاری کن آدرس خونت شماره تلفن خونت هر چیزی که داری بده به این بنده خدا تا خیالش تا 3 روز راحت باشه
اوکی،هرچیزی که بدونه کجا هستی

حالا که چی اومدی؟
ایشون از شما مودبانه خواستن که پولو بریزید.(اگه میریزی بریز دیگه)

ای بابا این حرفت قابل توجیه نیست که میگی طرف پولتو بالا کشیده یکی ای حرف یه خودت میزد قبول میکردی
پس یه کاری کن آدرس خونت شماره تلفن خونت هر چیزی که داری بده به این بنده خدا تا خیالش تا 3 روز راحت باشه
اوکی،هرچیزی که بدونه کجا هستی
دوست عزیز کاری که شده من چکار کنم؟

---------- نوشته در 11:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:10 PM ارسال شده بود ----------

حالا که چی اومدی؟
ایشون از شما مودبانه خواستن که پولو بریزید.(اگه میریزی بریز دیگه)
شما دوستانم شدید کاسه داغ تر از آش

انشاالله که طوری نیست!

میدونم با گفتن این حرفم شاید دلسر بشیدا ولی سه روز دیگه هم صبر کنید یا حد اقل تا دوشنبه صبح بهش وقت بدید!

scofield007 عزیز! تو هم خب نشون بده که خدایی نکرده قصد کلاهبرداری نداری!

اگه هم B!G BOSS بهت وقت داد که از آقایی اونه! اگه هم وقت نداد بازم از آقاییش چیزی کم نمیشه چون حقشه!

دوست عزیز کاری که شده من چکار کنم؟
اون بنده خدا چه گناهی کرده که باید تاوان اشتباه تورو بده
اونم دنبال پولشه مثل همه انسانها که تو این دنیا حتی 1000 تومنم ارزش داره واسشون
قابل توجیه نیست کاری نمیخواد بکنی فقط پولشو بده به هر طریقی تا ازت شکایت نشه چون بشه این همه شاهد اینجاس که دیگه خودت میدونی چی میشه
قصد توهین ندارم ، ولی این کارت با عقل جور در نمیاد

انشاالله که طوری نیست!

میدونم با گفتن این حرفم شاید دلسر بشیدا ولی سه روز دیگه هم صبر کنید یا حد اقل تا دوشنبه صبح بهش وقت بدید!

scofield007 عزیز! تو هم خب نشون بده که خدایی نکرده قصد کلاهبرداری نداری!

اگه هم B!G BOSS بهت وقت داد که از آقایی اونه! اگه هم وقت نداد بازم از آقاییش چیزی کم نمیشه چون حقشه!
من حرف شما رو قبول دارم.مطمئن باشید که هیچ شری تو این موضوع نبوده.همش سو تفاهم از سر این پول دزدیده شدن ما هست

اولا منظور من نام کاربریتون بوده شما اینطوری می خونید خودتون میدونید

دوست شما پولتون رو خرده بعد انتضار دارید من کسی رو که نمیشناسم اصلا به هش شک نکنم ئ 3روز وقت بدم

خوب کاملا این کار غیر منطقی است

شما جالبه الان ما به شما بدهکار شده ایم

ناظمان محترم هم کلا نیستند چرا خدا میداند

اون بنده خدا چه گناهی کرده که باید تاوان اشتباه تورو بده
اونم دنبال پولشه مثل همه انسانها که تو این دنیا حتی 1000 تومنم ارزش داره واسشون
قابل توجیه نیست کاری نمیخواد بکنی فقط پولشو بده به هر طریقی تا ازت شکایت نشه چون بشه این همه شاهد اینجاس که دیگه خودت میدونی چی میشه
قصد توهین ندارم ، ولی این کارت با عقل جور در نمیاد
من الان دقیقا نمیدونم این تقاضای من چه اشکالی داره رک و پوسکنده بگید تا منم بفهمم

بعدا ش شما کی گفتید منصرفشدید

من به شما زنگ زدم گفتید اقا نیم خوام چراپول رو نریختید من زنگ زدم گفتم الان میریزم من پول رو ریختم بعدا زنگ زدم که پول رو ریختم شما گتید اوکی فردا میفرستم بعد از طریق یاهو ازتون پرسیدم که اقا پیگیری کردی گفتید نه اگر منصرف شده بودید چرا به من نگفتید

من الان دقیقا نمیدونم این تقاضای من چه اشکالی داره رک و پوسکنده بگید تا منم بفهمم
میدونی چرا؟چون خیلی راحت با این قضیه کنار اومدی انگار هیچ اتفاقی نیوفتاده .
از بابات بگیر بده ، میگم به هیچ عنوان قابل قبول نیست

بعدا ش شما کی گفتید منصرفشدید

من به شما زنگ زدم گفتید اقا نیم خوام چراپول رو نریختید من زنگ زدم گفتم الان میریزم من پول رو ریختم بعدا زنگ زدم که پول رو ریختم شما گتید اوکی فردا میفرستم بعد از طریق یاهو ازتون پرسیدم که اقا پیگیری کردی گفتید نه اگر منصرف شده بودید چرا به من نگفتید
دوست عزیز من به شما چند دقیقه قبلش اس دادم مبنی بر اینکه منصرف شدم حالا کار از این حرفا گذشته

حالا کلا....
الان که کسی نمیاد به راحتی یه پولی را واریز کنه بدون لینکه حتی یه بار طرفو دیده باشه.
الان مطمئن ترین راه توی جامعه اینه که رودر رو.با این که اعتماد کنی(50 50 هست)

میدونی چرا؟چون خیلی راحت با این قضیه کنار اومدی انگار هیچ اتفاقی نیوفتاده .
از بابات بگیر بده ، میگم به هیچ عنوان قابل قبول نیست
باید خودمو میکشتم؟
انسان جائزالخطا نیست امام زاده ها؟

باید خودمو میکشتم؟
انسان جائزالخطا نیست امام زاده ها؟
مگه ماهم علم غیب داریم ماهم امامزاده ایم ها؟؟؟؟ که بدونیم پول تورو میخورن بعد جواب ندی
بعد بیای به این طریق کارتو درست جلوه بدی خودتو نکش چهار ستون بدنت سالمه از یکی قرض بگیر پول این بنده خدارو بده برو کار کن قرضتو پس بده

مگه ماهم علم غیب داریم ماهم امامزاده ایم ها؟؟؟؟ که بدونیم پول تورو میخورن بعد جواب ندی
بعد بیای به این طریق کارتو درست جلوه بدی خودتو نکش چهار ستون بدنت سالمه از یکی قرض بگیر پول این بنده خدارو بده برو کار کن قرضتو پس بده
مهندس یکساعته دارم میگم که میخام قرض بگیرم متوجه نیستی؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or