فلگ نشدهxbox360 elite

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

B!G BOSS

کاربر سایت
Rating - 100%
24   0   0
سلام

من دنبال 360 الایت هستم تمیز باشه اپدیتش قدیمی باشه تا مطمیا باشم که فلگ نشده اگر ال تی 2روش بود نمی خوام چون حتما بازی 97 درصدی رفته توش من کلا می خوام اپدیت قدیمی روش بوده 1.1 ویا قبلا تا مطمیا باشم فلگ نشده چون می خوام باهاش برم لایو وبیشتر اوریجینال بازی کنم واسه همین واسم خیلی مهم است

منتظرم

یا خدا.
چی شده؟
خدا رو شکر من از 3 نفر خرید کردم خیلی با شرف بودن.شاید پولا کم بود اما باز حلال خور بودن

من حضوری پول میگیرم و کنسول رو تحویل میدم
خدارو شکر سر سفره پدر مادر بزرگ شدم
بهر حال*
لطفا برام پیغام خصوصی بذارید چون نمیتونم توی انجمن سر بزنم

عزیز منظورمون نبود که شما خدایی ناکرده کلاه برداری منظورم اینه که موقعیتش الان نیست این بنده خدا احتمالا دیگه نه حالشو داره و نه پولشو

سلام
امیدوارم این حرفهای که در بارای این بنده خدا میزنید اشتباه باشه اگه راست باشه ازش شکایت کن تا نکنه یارو احمق بوده

اگه فکر خوردنه پول هستن که مطمن باش گیر میفتن این کله گنده های اختلاص رو به چه کنم چه کنم انداختن دیگه این که جای خود دارن
حالا انشاا... که هیچ قصدی ندارن ولی اگه مشکلی هم باشه مملکت که بی قانون نیست بالاخره حل میشه به امید خدا

من موندم دوست عزیز
اسکولفیلد چرا باید کاری کنی که این همه فکر بد نسبت به هت داشته باشیم

پول رو به حسابم بریز تموم کنه بره

ببین داداش پولشو پس بده چون مطمئن باش واست سنگین تموم میشه... اگه واقعا پولشو قصد داری بالا بکشی مغزت خیلی ... هست چون به جز زندان سر از جای دیگه ای در نمیاری اونم به خاطر 350 تومن.... متاسفم واسه چنین افرادی

اقا scofield007

اقا بیا اینجا اززدن پیام خصوصی خسته شدم

اقا شما شماره کارتی رو که دادید من پول ریختم اگر فرد مطمینی نبود چرا میدادید که پولتون رو حالا بالا بکشه

اقاا ودوست عزیز شما از من 2-3 روز مهلت می خوایید پول رو بریزید این کار شدنی نیست من ازشما می خوام فردا تا ساعت 10 پولم رو بریزید می گید نه نموتنم پول رو تا اون موقع جور کنم

بعد می گید به من انصاف هم خوب چیزیه ایا این حرفشما برای من صدق می کنه یا برای شما من 350 تومانم رو از هوا نیاوردم الان هم نمی تونم برایشما وقت بدم همون طوری کهشما اول می گفتید پول رو بریزبعد دستگاه رو ارسال می کنم و عجله داشتید منم الان عجله دارم وپول رو نهایتا باید فردا تا ساعت 2بریزید به حسابم اگر دوستتان پولتون رو بالا کشیده به من ربطی ندارد بردید ازش شکایت کنید

اول تلفن رو بر نمیدارید به پیام ها جواب نمی دید الان هم دارید این طوری پول رو نمیدید معلوم است دارید چیکارمی کنید

پس هر طوری است پول رو فردا به حساب بریزید
دوست عزیز من نگفتم همین الان پول بریزید گفتم که اول واریز بعد ارسال کالا.در ضمن گفتم از ارسال منصرف شدم شما بعد ریختید.منم که نمیتونم خودمو پول کنم.نهایت سه روز هست.گفتم اگر دوست دارید پیگیری کنید بسم الله.ولی من دارم میگم همش نهایت سه روز وقت میخام تا پول جور بشه.حرف بدی میزنم.در مورد دوستم بگم که عملی به نام دوستی توی این کشور وجود نداره که دوستت از پشت بهت خنجر بزنه.اینو جلوی کاربرا گفتم که اتمام حجت کرده باشم.

---------- نوشته در 10:51 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:50 PM ارسال شده بود ----------

ببین داداش پولشو پس بده چون مطمئن باش واست سنگین تموم میشه... اگه واقعا پولشو قصد داری بالا بکشی مغزت خیلی ... هست چون به جز زندان سر از جای دیگه ای در نمیاری اونم به خاطر 350 تومن.... متاسفم واسه چنین افرادی
شما واسه خودت متاسف باش با این لحن تندت

عزیز منظورمون نبود که شما خدایی ناکرده کلاه برداری منظورم اینه که موقعیتش الان نیست این بنده خدا احتمالا دیگه نه حالشو داره و نه پولشو
من برای ایشون نگفتم کلی گفتم چون تازه واردمو اجازه زدن تاپیک جدید ندارم

scofield007 داداش پول رو بریز تموم شه :d هم خودت راحت میشی هم این دوستمون :d

در ضمن آقا فرشاد قصد توهین کردن نداشتن :d

سلام
امیدوارم این حرفهای که در بارای این بنده خدا میزنید اشتباه باشه اگه راست باشه ازش شکایت کن تا نکنه یارو احمق بوده

ملت استاد تهمت زدنن شما خودتو ناراحت نکن

---------- نوشته در 10:57 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:56 PM ارسال شده بود ----------

scofield007 داداش پول رو بریز تموم شه :d هم خودت راحت میشی هم این دوستمون :d

در ضمن آقا فرشاد قصد توهین کردن نداشتن :d
داداش شما پست منو خوندید یا نه؟

شما واسه خودت متاسف باش با این لحن تندت
امیدوارم حق با شما باشه!!! ولی مشکوک میزنی ناجور!! 3 روز واسه این پول کم؟ اساتید به نظر من مشکوکه و حتما قانونی عمل کنید دیگه خود دانید. یا حق

امیدوارم حق با شما باشه!!! ولی مشکوک میزنی ناجور!! 3 روز واسه این پول کم؟ اساتید به نظر من مشکوکه و حتما قانونی عمل کنید دیگه خود دانید. یا حق
آیکیو وقتی ندارم کم و زیادش فرق میکنه؟
شما بچه پولداری مشکل ما نیست.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or