فلگ نشدهxbox360 elite

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

B!G BOSS

کاربر سایت
Rating - 100%
24   0   0
سلام

من دنبال 360 الایت هستم تمیز باشه اپدیتش قدیمی باشه تا مطمیا باشم که فلگ نشده اگر ال تی 2روش بود نمی خوام چون حتما بازی 97 درصدی رفته توش من کلا می خوام اپدیت قدیمی روش بوده 1.1 ویا قبلا تا مطمیا باشم فلگ نشده چون می خوام باهاش برم لایو وبیشتر اوریجینال بازی کنم واسه همین واسم خیلی مهم است

منتظرم

داداش اگه پولتو نداد شماره حسابشو که پول ریختیو بده پلیس ترتیبشو میده ..

سلام

350 تومان

دوستان شما درست می گید ولی میدونید

من اونقدراز اینجا خرید کردم واو نقدر وسایل فروختم دیگ یک جور حس اعتماد داشتم نسبت به سات من از کاربری که 1دونه پست داشت وسایل خریدم واومد وعالی هم بود

و ایشون به شانس من و.......

خوب حالا شده باید دنبال چاره باشیم
و یک پست تو قسمت مهم بزنیم و خبر بدیم تا شما دوستان عزیز هم دچار مشکل نشید

آقاي اسكافيلد 007 كلاهبرداري كرده؟؟؟؟؟
باورم نميشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:-o
خدا به من رحم كرد...در آخرين مراحل خريد اسليم 250 گيگ ازين آقا بودم...حتي واسم عكس هم گذاشت...ديدم خيلي كثيفه پشيمون شدم...
اينقدر قيمتش كم بود...390 قيمت داده بود...تا همين چند وقت پيش هم باهم چت ميكرديم؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!
اينم آدرس ياهو saeed00700788@yahoo.com
خيلي عجيبه...
تازه هنگام تبادل عكس هاي اسليم گفتم چند تا عكس ديگه بگير گفت همين دو تا عكس رو داره و اسليم خونه اقوامش هست(نگو كه قضيه يه چيز ديگس!!!!!!)
خدا منو خيلي دوس داره ها...!!!!!!شانس اووردم...

آقاي اسكافيلد 007 كلاهبرداري كرده؟؟؟؟؟
باورم نميشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:-o
خدا به من رحم كرد...در آخرين مراحل خريد اسليم 250 گيگ ازين آقا بودم...حتي واسم عكس هم گذاشت...ديدم خيلي كثيفه پشيمون شدم...
اينقدر قيمتش كم بود...390 قيمت داده بود...تا همين چند وقت پيش هم باهم چت ميكرديم؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!
اينم آدرس ياهو saeed00700788@yahoo.com
خيلي عجيبه...
تازه هنگام تبادل عكس هاي اسليم گفتم چند تا عكس ديگه بگير گفت همين دو تا عكس رو داره و اسليم خونه اقوامش هست(نگو كه قضيه يه چيز ديگس!!!!!!)
خدا منو خيلي دوس داره ها...!!!!!!شانس اووردم...

عجب با با واسه منم عکس 360 الایت فرستاده بود

واسه تو اسلیم من به هش می گم چرا دو تا دسته نداره سوپر الایتت

گفت دادم به یکی از اقوام

سلام شماره حساب داد داشتی کارت به کارت میکردی اسم داشت دیگه جفتشو بده پلیس شکایت کن پرچمش میکنن....اوکی

آخرین فعالیت
امروز 04:58 PM
این که آخرین فعالیتش الان بوده خبری نشد ازش پولتون رو پس داد؟؟

سلام بچه ها ایشون برام یک پیام خصوصی دادن بلاخره پیداشون شد

خوب خدا رو شکر ذهنم تو همون مورد اینکه از فروشش منصرف شده موند وبه افکاری دیگه ای فکرنکرم

ایشالا که ایشون کاری براش پیش اومده و خودشون با تماسی که می گیرن سو تفاهم رو برطرف می کنن

اگه ریگی به کفششون بود خاموش می کردن

الان دوره این صحبتا و کارا گذشته .

خیل راحت میشه پیگیری کرد و ...

پس قبل از هر اقدامی صبر کن برادر من . به ایشون فرصت بده .

خب پس خدارو شکر که مشکلت حل شد
بهتره یه تایپیکه دیگه واسه خریدت بزنی اینجا کلا بهم ریحته:d

اقا scofield007

اقا بیا اینجا اززدن پیام خصوصی خسته شدم

اقا شما شماره کارتی رو که دادید من پول ریختم اگر فرد مطمینی نبود چرا میدادید که پولتون رو حالا بالا بکشه

اقاا ودوست عزیز شما از من 2-3 روز مهلت می خوایید پول رو بریزید این کار شدنی نیست من ازشما می خوام فردا تا ساعت 10 پولم رو بریزید می گید نه نموتنم پول رو تا اون موقع جور کنم

بعد می گید به من انصاف هم خوب چیزیه ایا این حرفشما برای من صدق می کنه یا برای شما من 350 تومانم رو از هوا نیاوردم الان هم نمی تونم برایشما وقت بدم همون طوری کهشما اول می گفتید پول رو بریزبعد دستگاه رو ارسال می کنم و عجله داشتید منم الان عجله دارم وپول رو نهایتا باید فردا تا ساعت 2بریزید به حسابم اگر دوستتان پولتون رو بالا کشیده به من ربطی ندارد بردید ازش شکایت کنید

اول تلفن رو بر نمیدارید به پیام ها جواب نمی دید الان هم دارید این طوری پول رو نمیدید معلوم است دارید چیکارمی کنید

پس هر طوری است پول رو فردا به حساب بریزید

همینکاری که میگه رو انجام بده scofield007
فایده ای نداره اینکارا تا کجا می خوای بری ، پول این بنده خدا رو بهش برگردون
اینجوریام که تو فکر میکنی به این راحتیام نیست که هر کاری دلت بخوای انجام بدی
چون اگه اقدام به کاری کنه آقای B!G BOSS خودتون ضرر میکنید scofield007.

xbox 360 elite120 gig مشکیلایو وصل نشده سه چراغه هم نشده با جعبه ترو تمیزبا دسته اضافهو کابل hdml*
390

مگه عصر حجره که به این راحتی میخوای 350 تومن این آقا رو ببری :d

B!G BOSS اگه فقط اراده کنه میتونه هم پول رو از شما پس بگیره و هم اینکه شما رو بفرسته زندان (آب خنک) . پس هرچه زودتر پول رو به حساب ایشون برگردون

البته امیدوارم که شما همچین آدمی نباشید و من زود قضاوت کرده باشم :d

---------- نوشته در 09:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:49 PM ارسال شده بود ----------

xbox 360 elite120 gig مشکیلایو وصل نشده سه چراغه هم نشده با جعبه ترو تمیزبا دسته اضافهو کابل hdml*
390

داداش سلام :d

پست ها رو خوندی ؟

میدونی چی شده ؟

فعلا خرید مرید تعطیله !

390

بابا این بنده خدا دستش تو پوست گردو مونده پولشو نمیدن تو هم وقت گیر آوردی ((عضو جدید با صفر نوشته))

آخرین ویرایش:
من حضوری پول میگیرم و کنسول رو تحویل میدم
خدارو شکر سر سفره پدر مادر بزرگ شدم
بهر حال*
لطفا برام پیغام خصوصی بذارید چون نمیتونم توی انجمن سر بزنم

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or