فلگ نشدهxbox360 elite

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

B!G BOSS

کاربر سایت
Rating - 100%
24   0   0
سلام

من دنبال 360 الایت هستم تمیز باشه اپدیتش قدیمی باشه تا مطمیا باشم که فلگ نشده اگر ال تی 2روش بود نمی خوام چون حتما بازی 97 درصدی رفته توش من کلا می خوام اپدیت قدیمی روش بوده 1.1 ویا قبلا تا مطمیا باشم فلگ نشده چون می خوام باهاش برم لایو وبیشتر اوریجینال بازی کنم واسه همین واسم خیلی مهم است

منتظرم

xbox 360 elite120 gig مشکیلایو وصل نشده سه چراغه هم نشده با جعبه ترو تمیزبا دسته اضافهو کابل hdml*

xbox 360 elite120 gig مشکیلایو وصل نشده سه چراغه هم نشده با جعبه ترو تمیزبا دسته اضافهو کابل hdml*

کار بر تازه وارد هستید اگر بالا رو بخونید الان اصلا حوصله خریدن 360 رو ندارم پولم تو هواست شما هم گیر دادی ها

scofield007

دوست عزیز چی شد پول رو ریختید من الان بدجوری پول لازم دارم سریع اقدام کنید لطفا هر طوری است پول رو بریزید تا ساعت 2 امروز

ماکه امتیازمون اینه وقتی میخوان ازمون خرید کنن 1000000000هزار دلیل میخوان ازم که چجور بت اطمینان کنیم و ......
دوست عزیز نمیدونم شما چرا اینکارو کردی؟!
در هر صورت انشاا.... که به خوبی و خوشی تموم شه
همین چیزا باعث میشه بازارچه بازیسنتر بره زیره سوال!

دوستمون حرف خوبی زدن اگه پول نداری کنسولی رو که معامله کردی سریعا با پست ارسال کن .

دوست عزی پول رو نریختی که

شما پول رو باید امروز بریزید و بعد شماره کارت دوستت رو بدا به اقای بی صدا برات پیگیری کنه

من اصلا سر در نیمارم از کار شما

این همه اعتماد که نسبت به بازارچه داشتم کاملا ازبین رفت من از کاربری که 0 تاپست داشت وسایل خریدم اومدم دستم رسید والا شما دیگه و......

دوست عزی پول رو نریختی که

شما پول رو باید امروز بریزید و بعد شماره کارت دوستت رو بدا به اقای بی صدا برات پیگیری کنه

من اصلا سر در نیمارم از کار شما

این همه اعتماد که نسبت به بازارچه داشتم کاملا ازبین رفت من از کاربری که 0 تاپست داشت وسایل خریدم اومدم دستم رسید والا شما دیگه و......
آقا عجب گرفتاری شدیا شما...خیلی ناراحت شدم واستون!
طرف چی میگه!؟پولی که شما براش ریختی رو کی ازش دزدیده؟!؟
امیدوارم ختم به خیر بشه این ماجرا..!

داداش این اگه میخواست پول رو بریزه که تا حالا ریخته بود حداقل اون xbox 360 که باهاش توافق کردی رو بفرسته

خیلی ناراحت شدم دیدم اینجوری شده
حتما به یکی از ناظم ها یا مدیر ها بگو تا در جریان باشن
ایشون هم به نظرم اومده اینجا با 4تا کامنت میخواد بقیه رو آروم کنه! (اسکوفیلد)
یه بار نزدیک بود 90 تومان ازم دزدی شه اگر یکی از دوستان خبر نداده بود خدا میدونه چی میشد آخر...
کاربرا خیلی باید حواسشون جمع باشه و به کاربرایی که تازه عضو شدن و شناخته شده نیستن اعتماد نکنن
آقای x پیغام میده Uncharted 3 دارم با کد 80 تومان شهرستان هم هست نه عکسی میده نه هیچی خب من دلیلی پیدا نمیکنم که بخوام بهش اعتماد کنم!
به هرحال امیدوارم هرچه زودتر این مشکل حل شه بازم میگن حتما با یکی از مدیرا یا ناظم ها صحبت کنید ایشالا که واسه ایشون هم مشکلی به وجود اومده و به زودی پول رو واریز می کنه!

سلام دوست عزیز
اینایی که میشنوی از اونی که پولت دستشه همه سرکاری البته خدا کنه اینطوری
یعنی ایشون یه فامیل ندارن که 350 بهشون قرض بده!!! اصلا 350 تومن نشه قرض گرفت بهونست بعد ادرسم یعنی نداره!!
به نظر من هر چه سریع تر اقدام کن شکم نکن
دایی منم وکیله سوالی داشتی بگو ازش بپرسم یا اگه اجازه داد شمارشم برات میگیرم کارت سریع راه بیوفته خلاصه ما در خدمتتیم
بتونم کمکی بکنم خوشحال میشم;)

آخرین ویرایش:
ای بابا چرا از کسایی که نمیشناسید خرید میکنید؟ خب یکم تحقیق کنید هستن کسایی که شناخته شده هستن
امیدوارم قضیه ختم به خیر بشه
به Navid مدیر بازارچه خبر بده اون کارش درسته
این کارا رو نکنید مدیرا منتظرن بهونه گیرشون بیاد بازارچه رو تعطیل کنن

حالم از کسایی که همش میخان موش بدوونن بهم میخوره
اگه میخاستم پول شما رو بخورم خیالت راحت که دیگه با نام کاربریم حداقلش تو فروم نمیومدم
من نمیخام کسی از خانواده یا فامیلا بفهمن که پولمو دزدیدن برا همین از فروش وسایل شخصیم دارم جور میکنم و از دوستانم

برای بعضی ها هم باید بگم:
کافر همه را به کیش خود پندارد

حالم از کسایی که همش میخان موش بدوونن بهم میخوره
اگه میخاستم پول شما رو بخورم خیالت راحت که دیگه با نام کاربریم حداقلش تو فروم نمیومدم
من نمیخام کسی از خانواده یا فامیلا بفهمن که پولمو دزدیدن برا همین از فروش وسایل شخصیم دارم جور میکنم و از دوستانم

برای بعضی ها هم باید بگم:
کافر همه را به کیش خود پندارد
تو خودت باعث شدی در موردت اینطور قضاوت کنن
پس شک نکن شکایت کردن راه منطقی هست
ما نگفتیم شما آدم بد هستی ، ما کافر شما مسلمون،اگه پولشو بریزی خودم همینجا ازت معذرت میخوام از طرف کلیه بچه ها
پس انقدر نگو اومدم تو فروم ، اون وظیفته که پاسخگو باشی،شجاعت رو همه بلدن از راه دور

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or