فلگ نشدهxbox360 elite

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

B!G BOSS

کاربر سایت
Rating - 100%
24   0   0
سلام

من دنبال 360 الایت هستم تمیز باشه اپدیتش قدیمی باشه تا مطمیا باشم که فلگ نشده اگر ال تی 2روش بود نمی خوام چون حتما بازی 97 درصدی رفته توش من کلا می خوام اپدیت قدیمی روش بوده 1.1 ویا قبلا تا مطمیا باشم فلگ نشده چون می خوام باهاش برم لایو وبیشتر اوریجینال بازی کنم واسه همین واسم خیلی مهم است

منتظرم

Sheamus ORTEZA\/\/ Gameiran BlackAnonymous b3da x23are farshad@vatan

و بقیه دوستان ممنون

و ناظم ها هم که خسته شدند ازبس کمک کردن:))(از افعال معکوسه) ولی بیاد به این حال نخندید بلکه:((#:-s#:-s

اقا اسلکوفیلد اقا چرا نیستی چرا جواب پیام رو نمیدی دوست عزیز 140 رو ریختی دوست عزیز بریز تموم کنه بره بیا این جا پست بده

دیگه داره شورش در میاد شما که میریزید تموم کنید بره هم خودتون رو هم مارو راحت کنید

xbox 360 elite
120 gig
مشکی
لایو وصل نشده سه چراغه هم نشده با جعبه ترو تمیز
با دسته اضافه
360آخرین قیمت هست
لطفا زیر این قیمت پیغام ندید
attachment-99095d1326632156-photo-9.jpg

xbox 360 elite
120 gig
مشکی
لایو وصل نشده سه چراغه هم نشده با جعبه ترو تمیز
با دسته اضافه
360آخرین قیمت هست
لطفا زیر این قیمت پیغام ندید
attachment-99095d1326632156-photo-9.jpg

داداش حیف خودم اکس باکس دارم , و گرنه خداییش 370 ازت میخریدم تا این بیچاره رو ول کنی :d

این دوستمون هنوز 140 تومنش رو هواس , اگه ما بقی پول به حسابش ریخته بشه , حتما ازت بر میداره:d

پس عجله نکن :d

دوست عزیز اگ ر140 تومان رو هم بریزم بعد چند روز می خرم ولی از هرکسی خریدم اول دستگاه رو میفرسته بعد پول رو میریزم دیگه واسه هفت پشتمون بسه

سلام بر همگی دوستان
تازه اینترنتم وصل شد
من گوشیم رو فروختم بنده خدا از دوستامه گفته پولشو دو سه روز دیگه میده شک نکنید به محضی که داد پول شما رو واریز میکنم.از همگی دوستان ممنون اگر تا الان حرف بدی زدم عذر خواهی بنده را بپذیرید.

---------- نوشته در 09:15 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:10 PM ارسال شده بود ----------

دوست عزیز شما پولم رو که ریختید کامل مطمیا ن باش ما اگر بخوای به تو کمک می کنیم پولت رو بدست میاری از کسی که خورده پولت رو

دوست عزیز متاسفانه ایشون دیگه ایران نیست وگرنه زودتر خودم اقدام میکردم

سو استفاده از موقعیت
دادا مشکلی نداره اگه گوشی خواستی میفروشم n900 دارمc5دارمc7دارمe250نیز دارم

من سر در نیاوردم گوشیت رو فروختی میشه توضیح بدید

اقا 140 رو بریز چرا نمیریزی

من سر در نیاوردم گوشیت رو فروختی میشه توضیح بدید
مثه اینکه گفته گوشیمو فروختم به دوستم و قراره که دو سه روزه دیگه پوله گوشیشو دوستش بهش بده و بعد بده به شما
مثه اینکه این قصه سره دراز دارد

دوست عزیز امشب دوستم پول رو واریز میکنه براتون امشب واریز میکنم

خب خدا رو شکر انگار دیگه همه چی به خوبی تموم شد :d

من از همون اول گفتم این آقا امین پسر خوبیه هیشکی قبول نمیکرد , حالا تحویل بگیرید:d

سلام اقا من الان دیدم اگر پول رو ریختید پیام بدید چک کنم این جا هم بنویسم

سلام دوستان از همگی به خاطر این مشکل عذرخواهی میکنم مخصوصا از آقا عارف که واقعا خیلی شرمندشونم
امشب تا ساعت10 واریز میکنم و این قضیه رو تموم میکنم
یادتونه گفتم مرد نباشم این قضیه رو به خیر و خوشی تموم نکنم حالا تحویل بگیرید

سلام

ممنون از اقای اسکوفیلد تموم پول رو ریختند با بقیه رو هم الان ریختند این قضیه ما هم خطم به خیرشد

تاپیک رو قفل می کنم و تاپیک جدید دیگه ای میزارم

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or