فلگ نشدهxbox360 elite

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

B!G BOSS

کاربر سایت
Rating - 100%
24   0   0
سلام

من دنبال 360 الایت هستم تمیز باشه اپدیتش قدیمی باشه تا مطمیا باشم که فلگ نشده اگر ال تی 2روش بود نمی خوام چون حتما بازی 97 درصدی رفته توش من کلا می خوام اپدیت قدیمی روش بوده 1.1 ویا قبلا تا مطمیا باشم فلگ نشده چون می خوام باهاش برم لایو وبیشتر اوریجینال بازی کنم واسه همین واسم خیلی مهم است

منتظرم

منتظرم دوست عزیز پول رو بریزی

کامل بریز لطفا دیگه الاف نشیم
شماره کارت رو دقتکن بعدا اشتباه نگی واسه یه کارت دیگه ریختم

شماره پیگیری رو هم بیا بگو حتما

ممد یادت نیست اون روز بهت گفتم دو روز صبر کن تا 20 تومن بیشتر کاسب شی :d خوب واسه خودم بود دیگه , اگه صبر میکردی من به قیمت بیشتری ازت میخریدم :d

عارف چی شد , ریخت به حسابت یا نه ؟ :d

خب خدارو شکر! مثل اینکه مشکل حل شد!

آقا هر وقت انشاالله پول تون رو ریختن به حساب به ما هم یه خبری بده از نگرانی دربیاییم!

فعلا خبرنداده که دیگه امروز رو منتظر می مونم و 2روز وقت خواسته بود و2وزکه2 روزم شد

سلام اقا

ایشون به من اس ام اس زدن که 210 ریختم اقا دوست عزیز هر طوری 140 بفرست هم من رو راحت کن هم خودت رو چرا دیگه واسه خودت دردسر درست می کنید

من شب نگاه می کنم کارت رو ببینم ریخته شده یانه

عزیز بقیه اش رو بریز بعد اگر خواستی ما خودمون کمک می کنیم بولت رو از دوستت بگیری

ایشالا مشکلت حل شه و ختم به خیر شه. اما برای اوریج بازی کردن نباید این همه پول برای یه کنسول میدادی.بعدا مشکلت حل شد یه پیام بده تا بهت بگم کار درست چی بود .

چک کردم 210 ریخته شده

دوست عزیز اسکوفیلد اقا 140 تومانش رو هم بریز تموم بشه بره من دیگه واقعا خسته شدم این 140 رو هم فردا ج.ر کن بریز تموم شه

مرسی اسکوفیلد
باقیش هم بریزی دیگه کارت حرف نداره

هر چند من از اولش بعید میدونستم شما ریگی به کفشت باشه
اما دوست دارم قضیه رو ختم به خیر کنی خودت

خدا رو شکر که داره ختم به خیر میشه این مدت منم کلی نگران این قضیه بودم بالاخره شما هم مثل برادر ما هستی دیگه

نگفتم نا امید نشید!

آقا نگران نباش بقیه پولت رو هم میریزه!

راستی اسکوفیلد نازنین! اگه ما میتونیم مشکلت رو حل کنیم بگو!

مرسی اون 140 رو هم بریز
اینم مطمئن باش اگه اون 140 ریخته نشه من اقدام میکنم
چون ما به شما بدهکار نیستیم

آخرین ویرایش:
اقا اسکوفیلد

اقا تماممش کن بره فردا هم 140 رو بریز تموم کن بره قضیه رو دیگه شورش دراومد

نگران نباش آقا انقدرش و که ریخته بقیه اش رو هم میریزه ایشالا میاد اینجا به همه ی ما به جز شما دشنام میده میره:دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or