فلگ نشدهxbox360 elite

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

B!G BOSS

کاربر سایت
Rating - 100%
24   0   0
سلام

من دنبال 360 الایت هستم تمیز باشه اپدیتش قدیمی باشه تا مطمیا باشم که فلگ نشده اگر ال تی 2روش بود نمی خوام چون حتما بازی 97 درصدی رفته توش من کلا می خوام اپدیت قدیمی روش بوده 1.1 ویا قبلا تا مطمیا باشم فلگ نشده چون می خوام باهاش برم لایو وبیشتر اوریجینال بازی کنم واسه همین واسم خیلی مهم است

منتظرم

حالم از کسایی که همش میخان موش بدوونن بهم میخوره
اگه میخاستم پول شما رو بخورم خیالت راحت که دیگه با نام کاربریم حداقلش تو فروم نمیومدم
من نمیخام کسی از خانواده یا فامیلا بفهمن که پولمو دزدیدن برا همین از فروش وسایل شخصیم دارم جور میکنم و از دوستانم

برای بعضی ها هم باید بگم:
کافر همه را به کیش خود پندارد
شما چرا حرف ...میزنی وسایلتو گذاشتی فروش؟؟
چرا؟
اون ایکسباکسو بفرست دیگه چرا وسایلتو میفروشی؟یا اصلا ایکس باکس میخوای اینو بده بعد وسایلتو بفروش ایکسباکس بخر برای خودت
اخه شرمنده ولی معلوما کارت میلنگه دیگه اگه هم نه بیا شفاف سازی کن چرا هر بار یه حرف میزنی؟
بقول اقا مرتضی گل شهامت از دور راحته:))
ببین یه بار تو بازی رایانه یکی همین کارو کرده بود میگفت هی پول میریزم میریزم بعد نریخت به ما ها حق بده

سلام ممنون از دوستان خوب

اقای شما لازم نیست وسایلت رو بفروشی 360 رو بفرست بعدا بول رو ریخته به هت بر میگردونم نیای 360 خراب بفرستی

ممنون از دوستان عزیز به خاطر حمایتشون ن نبودم ولی مثل این که مال شمل رفته ادم لذت می بره از بودن با شما

ناظم های عزیز هم که کلا نیستند الان باید باشند نه این که برای بست باک کردن

خب عزیز من چرا لقمه رو دور سرت میچرخونی بعد پرت میکنی اونور
الان چقدر جور کردی همونو بده به این بنده خدا بعد مثلا 2-3 روز دیگه باز بقیشو بده که هم مشخص بشه نیتت خیره و هم این بنده خدا از نگرانی بیاد بیرون
از آدمای مطمئن سایت خریداتونو انجام بدین حتی اگه یه مقدار گرونتر باشه بازم ارزششو داره

برو به یکی از دوستات بگو مشکل برام پیش اومده پول لازمم :d حتما بهت میده , بعدش بیار بریز به حساب B!G BOSS ملت رو خلاص کن , میدونم الآن خودتم خیلی ناراحتی :d

B!G BOSS اگه اون شب که من بهت پیشنهاد دادم قبول میکردی اکس باکسمو میخریدی الآن به جای سر و کله زدن تو این تاپیک داشتی لایو میزدی :d

قبول نکردی فرداش به همون قیمت فروختمش :d

دوست من اقای big boss شدیدا از این موضوع ناراحت شدم
فقط یه توصیه اصلا کار امروزو به فردا ننداز اگه تا فردا صبح این اقا پولتو داد که هیچی اگه نه که حتما موضوع رو قانونی دنبال کن
نمیخوام ته دلتو خالی کنم ولی از حرفای این اقا چیزی دستگیرم نشد یه مشت قصه ردیف کرده گفته
ثانیا اگه همچین چیزیم باشه شما هیچ وظیفه ای نداری شرایط این اقارو درک کنی
به هر حال امیدوارم پولت سریع بیاد دست من یه همچین تجربه ای داشتم اگه کمک خواستی میتونی رو منم حساب کنی
تاکید میکنم که نذار این قضیه طولانی بشه

میدونید جالبیش چیه!هم بیگ باس هم بقیه کاربرا به طرف بدهکار شدن!
این آقا scofield007 داره گربه میرقصونه دوستان..!
خیلی مضحکه!مثنکه من یچیزو بذارم برا فروش بعد که طرف پول رو ریخت بگم چرا ریختی من منصرف شدم ! خب یارو میگه پولم رو پس بده من بگم نه دیگه نمیدونم ال شده بل بشه ۳ روز دیگه پولتو پس میدم!این که نشد حرف!
جناب اسکافیلد این مشکل شماست نه مشکل این بنده خدا...شما رسما پول ایشون رو دزدیدی!(حتی شده برا ۳ روز به قول خودت)اسم این نه قرضه نه هیچ چیز دیگه!اسمش همونه که گفتم...حداقل ایکس باکس رو بفرست براش بعد به قول اون دوستمون خودت یکی دیگه بخر (هم خرو میخوای هم خرما)
عارف جون داداش شما خیالت راحت بچه ها پشتتن...اصلا نگران نباش

بابا بیا پولشو پس بده خدا رو خوش نمیاد 4 5 تا بازیه اوریج گرفته به خدا :d ناظم های انجمن هم که غیب شدن تو این شرایط :d

خودت دوس داری یه نفر این بلا رو سرت بیاره , حداقل اکس باکست رو براش بفرست :d عارف جان تا فردا اگه پول به حسابت واریز شد , شد , اگه نشد دیگه اقدام کن :d نزار دیر بشه :d

به قول حامد چرا از آدمی که نسبت بهش شناخت نداری خرید میکنی ؟ :d ببخشی میدونم دیگه از شنیدن این نصیحتا خسته شدی :d

دوست عزیز الان پول رو میریزید یا نه قرار شد امروز بریزید ساعت 2 دیگه کم کم دارم شورش در میاد چرا داستان رو بلند می کنی بیا پول ما رو بریز تموم کنه بره قضیه رو

دوست عزیز الان پول رو میریزید یا نه قرار شد امروز بریزید ساعت 2 دیگه کم کم دارم شورش در میاد چرا داستان رو بلند می کنی بیا پول ما رو بریز تموم کنه بره قضیه رو
عارف برو شکایت کن شماره کارت رو بده پلیس میگیرنش

دوست عزیز من 210 جور کردم که فردا صبح به حسابتون واریز میکنم.و از آخر نشون میدم به دوستان گلم که من هیچ قصد بدی نداشتم.در تلاشم هستم که مابقی رو سریع تر جور کنم

دوست عزیز من 210 جور کردم که فردا صبح به حسابتون واریز میکنم.و از آخر نشون میدم به دوستان گلم که من هیچ قصد بدی نداشتم.در تلاشم هستم که مابقی رو سریع تر جور کنم
منتظریم همه رو از این بلوشو نجات بده
همین الان کارت به کارت کن براش

برو به یکی از دوستات بگو مشکل برام پیش اومده پول لازمم :d حتما بهت میده , بعدش بیار بریز به حساب B!G BOSS ملت رو خلاص کن , میدونم الآن خودتم خیلی ناراحتی :d

B!G BOSS اگه اون شب که من بهت پیشنهاد دادم قبول میکردی اکس باکسمو میخریدی الآن به جای سر و کله زدن تو این تاپیک داشتی لایو میزدی :d

قبول نکردی فرداش به همون قیمت فروختمش :d
اک.پس تو می خواستی اینو بفروشی PS منو بخری :d

منتظریم همه رو از این بلوشو نجات بده
همین الان کارت به کارت کن براش
دوست عزیز بانک نزدیک نیست من فردا صبح زود امتحان دارم که بعد امتحان براشون در اسرع وقت واریز میکنم خیالت راحت الان باید بخونم

---------- نوشته در 11:07 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:03 PM ارسال شده بود ----------

همیشه دوس داشتم در مواقع گرفتاری منم همینقدر دوست داشته باشم که به فکرم باشن خوشبحالت آقای بیگ باس
جدا از اینکه همیشه خدا با ما هست

دوست عزیز بانک نزدیک نیست من فردا صبح زود امتحان دارم که بعد امتحان براشون در اسرع وقت واریز میکنم خیالت راحت الان باید بخونم
تا فردا صبح ایشالا که بریزی ، خوشبختانه دوست و آشنا فت و فراوونه اگه ریخته نشد خودم اقدام میکنم به خاطر عارف ...یا علی

دوست عزیز شما پولم رو که ریختید کامل مطمیا ن باش ما اگر بخوای به تو کمک می کنیم پولت رو بدست میاری از کسی که خورده پولت رو

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or