فروش کارت Gigabyte 6800GT نو!

Lich King

Administrator
Rating - 0%
0   0   0
سلام

من دوتا کارت گرافیک AGP Gigabyte 6800GT 256MB دستتم رسیده که می خوام بفروشم. کارت ها هم دارای اسلات AGP می باشند. قیمت خاصی هم براش در نظر گرفته نشده اگه می خواین می تونین برین بیرون قیمت کنین و بعد قیمت را اینجا بازگو کنید تا به توافق برسیم.
کارت ها نو نو هستند و حتی یکبار هم به مادربرد وصل نشده اند.
مشخصات دقیق:
Spec:
* Powered by NVIDIA GeForce 6800GT GPU
* Supports AGP 8X and 16 pipelines
* Microsoft DirectX 9.0C and OpenGL 1.5 support
* Integrated with the industry's best 256MB GDDR3 memory and 256-bit memory interface
* Features DVI-I / D-sub / TV-OUT
* Hot Games: THIEFIII and Joint Operation bundled​

اینم لینک محصول در سایت اصلی:
http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2225

کارت ها دارای 3 سال گارانتی آواژنگ نیز می باشند.

شما اونجا یه سری مرفه بی درد هستین!!!
من حتما نمیتونم اونو نقدا تقبل کنم.
من هم نون خور والدینم هستم:cool: ولی متاسفانه اکثرا ارزش بازی کردن رو نمیدونن.....برای همین ارتقا کامپیوتر رو اونقدر لازم نمیدونن که چند صد هزار تومان خرجش بشه!!(درست نمیگم؟مطمئنم برای اکثر قریب به اتفاق شما اتفاق افتاده!!!:D )
این قیمتی که من گفتم شاید بشه گفت تنها قیمتی هست که من باهاش به توافق رسیدم...(میدونین که با کی؟؟!!!).حالا اگه شما قبول کنی که هیچ.اگه نکنی بازم سعی خودم رو میکنم ببینم چی میشه.....
(حالا اینهمه آدم سخنرارنی کنه و به نتیجه نرسه خیلی حال میده!!!!!!;) )
باتشکر....

الان قابلیت ویرایش نیست!!!
راستی اون عکسهات رو الان دیدم و الان من یک حس :love: نسبت به این کارته دارم!!!
هیت سین کش رو دیدی؟؟؟!!!!هیت پایپش رو چطور؟همچین در فضا فراخش کرده که هوش از....!!!!!!:)
در مورد قیمت پیشنهادی من اینو در نظر داشته باشید که افزایش قیمت برای جنس قسطی مال زمانیه که چندین ماه واریز پول طول بکشه....من میخوام توی 3 ماه پولش رو بدم.اگه تایید بشه تا آخر تابستون اشکان به پولش میرسه....ماهم که خیلی وقته به کارتمون رسیدیدم!!!(یاد یه جکی افتادم.....طرف (...) بوده میره تصدیق بگیره....!!!!!)
باتشکر.....

سلام
خب قیمتی که دادی خیلی بی انصافی هست....دلیل نمی شه چون شما الان توان پرداخت این مبلغ رو نداری بیای و کارتو به این قیمت پیشنهاد خرید بدی!!!

البته اینطوری نیست که توانشو نداشته باشم...این قیمت منه.حالا صاحب بچه میاد ببینیم چی میگه.چشم نداری ببینی یکی به نون و نوایی میرسه؟؟؟!!!:) (تیریپ امین!!!)
حالا تو جای اینکه بیای حمایت کنی اومدی مخالفت میکنی!!خوب اگه این قیمت تصویب بشه که به نفع خودته.:cool: نه؟؟؟؟
بالاخره به نتیجه میرسیم.من که اون کارتو میخوام با جون و دل.تو هم که به نظر میخوایش.گیر نده دیگه!!!
باتشکر.....

البته اینطوری نیست که توانشو نداشته باشم...این قیمت منه.حالا صاحب بچه میاد ببینیم چی میگه.چشم نداری ببینی یکی به نون و نوایی میرسه؟؟؟!!!:)
باشه...اگه به این قیمت داد نوش جانت...مال تو.من که بخیل نیستم....اگه خواستی هم من برات چک و چونه اش می زنم.....فکر کنم تو بیشتز از من بهش نیاز داشته باشی

باشه...اگه به این قیمت داد نوش جانت...مال تو.من که بخیل نیستم....اگه خواستی هم من برات چک و چونه اش می زنم.....فکر کنم تو بیشتز از من بهش نیاز داشته باشی
شاید....
کارت من 5200 هستش(خزش یافته شده!!) مال تو چیه؟؟
بعد از اجرای نا امید کننده GRAW و با خبر شدن از عدم اجرای Oblivion و همینطور مشورت با دوستان توی همین سایت دیگه مطمئن شدم که وقتشه...
تو هم توی بحث چونه باش....هرچی باشه نفوذت تو یکی به عنوان یک بهزاد بیشتره!!!(چی گفتم؟)
میگم اشکان که توی سایته...چرا جواب نداد؟؟؟
باتشکر.....

نه بابا خرید و فروش که تعارف و رفاقت این حرفها نداره:)
حساب حسابه و کاکا برادر;)
من کارتم یه 5700 هست ......و البته ازش زیاد ناراضی نیستم

SUPERMHR مشخصات فعلي سيستمت رو بنويس تا بهت بگم از اين كارت جديد كه ميخواي بخري چقدر انتظار داشته باشي !

البته قطعا هدفم از نون و نوا انداختن اشكان نيست :cheesygri

هدف در ميون گذاشتن يك تجربه ي ارزشمنده !! :cheesygri

باشه
ram:2 gig
cpu :2.8 f
main chip :875اینو خودم یادم نیست الان...ولی تو رنج 800 هست
مادر برد هم agp ساپورت می کنه
حالا چیزی دیگه فک نمی کنم لازم باشه...اگه بود که بگو بازم بذارم

سامان جان کاملا درست می گه و یک کارت گرافیک به تنهایی نمی تونه بازدهی لازم را داشته باشه. اتفاقا این بحث ها پیش بیاد خیلی بهتره چون دوست ندارم بعد از اینکه کسی ازم چیزی خرید پشت سرم فحش بده و بگه که این چی بود بهم انداخت!
ram:2 gig
cpu :2.8 f
main chip :875اینو خودم یادم نیست الان...ولی تو رنج 800 هست
مادر برد هم agp ساپورت می کنه
بهزاد جان شما که رمت عالیه تقریبا می تونم بگم از قدرت کامل این کارت می تونی استفاده کنی البته CPU ت اگه بالای 3 بود که دیگه هیچ مشکلی نبود ولی الان هم 2.8 هست و اختلاف زیادی نداره و زیاد تاثیر نمی زاره.

بازار گرمی رو داشتی:)

مهندس سامان منم هستم

cpu:2.4
ram:512
vga:5700
تو هم مگه می خوای؟:)

در آخر من به بهزاد جان هم گفتم من چون با این پول می خوام کار دیگری بکنم بنابراین ترجیح می دم که نقد بفروشم بنابراین چند روز صبر کنید ببینم کسی حاضر می شه پول نقد بده یا نه:)

میگم بهزاد حیف این سیستم نیست که یه 5700 روشه؟
AGP Supproted.
120 GB HDD
امیدوارم مفهوم بوده باشه!!!
اگر کمبودی در سیستمم هستش مهم نیست.تا اومدن DX10 ها میتونم به صورت موقتی ارتقا بدم.(نپرسین چجوری!!!)
اشکان من ریشمو گرو میزارم به این حسین به توافق برس
شما لطف داری....
اما از آخرین عکسات معلوم بود که صورتت بدجوری به مو حساسیت داره!!!:)
البته میدونی که شوخی میکنم؟؟
درضمن در تاپیکهای بیگانه!!!! یا اسم کاملمو بگو یا اینکه همون MHR رو استفاده کن.کسی چه میدونه حسین کیه!!!
مهندس سامان منم هستم
کلک!!!تو که میخواستی 7600 بگیری....پس چی شد؟؟
راستی....
طبق اون گفته اشکان....
پس هرکی اینجا میخواد نقدا بخره منصرف شه!!! اینجا فقط قسطی میدن اونم با قیمت خیلی خیلی گرون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(الان مثلا من دارم شانسمو زیاد میکنم!!! ;)
باتشکر....

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or