فروش کارت Gigabyte 6800GT نو!

Lich King

Administrator
Rating - 0%
0   0   0
سلام

من دوتا کارت گرافیک AGP Gigabyte 6800GT 256MB دستتم رسیده که می خوام بفروشم. کارت ها هم دارای اسلات AGP می باشند. قیمت خاصی هم براش در نظر گرفته نشده اگه می خواین می تونین برین بیرون قیمت کنین و بعد قیمت را اینجا بازگو کنید تا به توافق برسیم.
کارت ها نو نو هستند و حتی یکبار هم به مادربرد وصل نشده اند.
مشخصات دقیق:
Spec:
* Powered by NVIDIA GeForce 6800GT GPU
* Supports AGP 8X and 16 pipelines
* Microsoft DirectX 9.0C and OpenGL 1.5 support
* Integrated with the industry's best 256MB GDDR3 memory and 256-bit memory interface
* Features DVI-I / D-sub / TV-OUT
* Hot Games: THIEFIII and Joint Operation bundled​

اینم لینک محصول در سایت اصلی:
http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2225

کارت ها دارای 3 سال گارانتی آواژنگ نیز می باشند.

بهزاد جان شما که رمت عالیه تقریبا می تونم بگم از قدرت کامل این کارت می تونی استفاده کنی البته CPU ت اگه بالای 3 بود که دیگه هیچ مشکلی نبود ولی الان هم 2.8 هست و اختلاف زیادی نداره و زیاد تاثیر نمی زاره.

بازار گرمی رو داشتی
:cheesygri خوب یه تارخی بگو تا من هم کمتر زجر بکشم...مثلا تا اواسط ماه جاری
می دونی از حالا برای 5700 خودم مشتری گیر آوردم....می خوام همون پولشو بدم نقدی معامله:p
من همه پولمو قبلا دادم و یه کارت DVB خریدم که همه مایه ام پرید...بعد دادم رم خریدم و بعد سی پی یو و حالا نوبت کارت هست...من از پشت ویترین مغازه خیلی به این کارت زل زدم تا حالا:(
حالا امیدوارم یکی بیاد و نقدی بخره و پیدا نشد من و این دوستمون هستیم:)

من هم دقيقا به خاطر همين كه پس فردا نياين بگين كه اشكان چرا كارت ضعيف فروختي گفتم.

به طور كلي بايد قسمت هاي مختلف سيستم با هم جور بشه وگرنه قطعات ضعيف تر، قوي تر ها رو محدود ميكنن و باعث ميشن كه از حد اكثر قدرت اونا استفاده نشه. در حال حاضر سيستم بهزاد تقريبا مناسبه اما سي پي يوش ميتونست قوي تر باشه ...

سيستم امين هم معموليه ...

ببخشيد اميدوارم از من ناراحت نشين.من قصدم اين نيست كه بگم ديگران دروغ ميگن.
كارته گرافيكه 6800 جي تي پيكسل ويو اي جي پي قيمتش 260 هزار تومانه.(برده گيگا رو نميدونم)
www.rayansaba.com
من خودمم 1 هفته پيش تو پاتخت نزديكياي نمايندگي گيگا اين كارتو ديدم و قيمتش همين بود كه نوشتم.
بازم ميگم من از قيمته گيگابايت اطلاعي ندارم

در حال حاضر سيستم بهزاد تقريبا مناسبه اما سي پي يوش ميتونست قوي تر باشه ...
این سی پی یو من Fsb 800 داره و 512 هم هست...فکر میکنی با این کارت نتونم ازش خوب استفاده کنم(البته اگه قسمت من شد)

كارته گرافيكه 6800 جي تي پيكسل ويو اي جي پي قيمتش 260 هزار تومانه.(برده گيگا رو نميدونم)
www.rayansaba.com
من خودمم 1 هفته پيش تو پاتخت نزديكياي نمايندگي گيگا اين كارتو ديدم و قيمتش همين بود كه نوشتم.
بازم ميگم من از قيمته گيگابايت اطلاعي ندارم

PixelView یکی از ارزون قیمت ترین برندهای موجود در بازاره
و کلا کیفیت قطعاتش و از همه مهمتر گارانتیش به هیچ وجه به پای مارکی مثل گیگابایت نمیرسه

قبول دارم.خيلي از اونا كه 7800 جي تي اين كارت رو خريدند معتقدند از نظره حرارتي افتضاحه.
معمولا گيگابايت تو همه چي قيمتاش به علته گارانتيش بالاتره

این کارتی که شما می گی Pixel View هست که تفاوت قیمت فاحشی با دیگر مارک ها داره. تازه اگه با این حساب باشه که این کارت 260 تومان باشه یعنی من دارم واقعا دارم ارزونتر از بازار می دم. چون اگه برین کارت های Pixel View رو قیمتاشو با مارک های دیگه مقایسه کنید. (همه مدل ها) می بینید که اختلاف قیمتشون با مارک های معروف حتی در بعضی موارد به 100 تومان می رسد. گیگابایت هم به علت گارانتیش همه می دونن جز مارک های گرون قیمت بازاره!
اون نمایندگی پایتخت رو من رفتم سرش. اصلا این کارتو نداره. بیخود هم زیاد حرف می زنه. اون قیمت هم برای مدل PCi-E بوده. مطمئنی بهش گفتی AGP، اصلا کارتو دیدی یا رو هوا بهت جواب داد؟!

این کارتی که شما می گی Pixel View هست که تفاوت قیمت فاحشی با دیگر مارک ها داره.
گارانتی این کارتو سریر می ده...البته من اون زمان 5950 رو دیدم که خیلی هم قیمتش بالا بود

نقل قول:
این کارتی که شما می گی Pixel View هست که تفاوت قیمت فاحشی با دیگر مارک ها داره.
گارانتی این کارتو سریر می ده...البته من اون زمان 5950 رو دیدم که خیلی هم قیمتش بالا بود
من یادمه اون موقع که یکی از مغازه های پایتخت یه 7800GTX با برد ASUS آورده بود به قیمت 698 هزار تومن همون موقع PixelView 7800GTX بود به قیمت 490 هزار تومن.

من یادمه اون موقع که یکی از مغازه های پایتخت یه 7800GTX با برد ASUS آورده بود به قیمت 698 هزار تومن همون موقع PixelView 7800GTX بود به قیمت 490 هزار تومن.
کارتی که اشکان داره می فروشه درهمون ابتدای کار گیگا می داد 600 ت ولی با همون چیپ ولی با برد البترون بود حدود 300 که نصف قیمت برد بود...من اول فک کردم نمایندگی داره به این قیمت می ده...ولی وقتی به تهران زنگ زدم دیدم نه بابا تهران گرون تر هم داره می ده!!!!!

سيستم امين هم معموليه ..
اول فکر کردم بنده رو هم باقالی محسوب کردین!!!
ولی وقتی سیستم امین رو چک کردم، دیدم که بله!!!چه تفاهمی داره این امین!!!
کارت منو چند میخرن؟؟؟بردش XFX است.گارانتی هم نمیدونم هست یا نه...نگاه میکنم.5200 هم بود(صرفه جویی در وقت!)
برای اینکه کم نیاریم من هم برای دوربین 70×15 خودم مشتری پیدا کردم....ولی حیف که پولش رو برای خرید یه 100×25 لازم دارم!!!:)
فعلا....

کارت منو چند میخرن؟؟؟بردش Xfx است.گارانتی هم نمیدونم هست یا نه...نگاه میکنم.5200 هم بود(صرفه جویی در وقت!)
برای اینکه کم نیاریم من هم برای دوربین 70×15 خودم مشتری پیدا کردم....ولی حیف که پولش رو برای خرید یه 100×25 لازم دارم!!!:)
کارت تو (البته ببخشید ها)فک نمیکنم بیشتر از 20 قیمت بخوره
من کارتم بردش گیگا هست و هنوز 1 سال دیگه گارانتی داره......
قیمتش هم بماند:)

سلام
اشکان جون....تا کی منتظر باشیم.....یه مدتی رو بگو...چون من کارتمو می خوام بفروشم...برای همین می خوام بدونم به طرف قولشو بدم یا نه؟

اقا اشكان من كارتو پشته ويترين ديدم و پرسيدم اي جي پي هم بود.
من كه خودمم تو پسته بعدش گفتم گيگابايت قيمتش خيلي بالاتره.من حرفه شما رو قبول دارم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or