فروش کارت Gigabyte 6800GT نو!

Lich King

Administrator
Rating - 0%
0   0   0
سلام

من دوتا کارت گرافیک AGP Gigabyte 6800GT 256MB دستتم رسیده که می خوام بفروشم. کارت ها هم دارای اسلات AGP می باشند. قیمت خاصی هم براش در نظر گرفته نشده اگه می خواین می تونین برین بیرون قیمت کنین و بعد قیمت را اینجا بازگو کنید تا به توافق برسیم.
کارت ها نو نو هستند و حتی یکبار هم به مادربرد وصل نشده اند.
مشخصات دقیق:
Spec:
* Powered by NVIDIA GeForce 6800GT GPU
* Supports AGP 8X and 16 pipelines
* Microsoft DirectX 9.0C and OpenGL 1.5 support
* Integrated with the industry's best 256MB GDDR3 memory and 256-bit memory interface
* Features DVI-I / D-sub / TV-OUT
* Hot Games: THIEFIII and Joint Operation bundled​

اینم لینک محصول در سایت اصلی:
http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2225

کارت ها دارای 3 سال گارانتی آواژنگ نیز می باشند.

صفحه قبل قیمت گفته شده

در مورد قیمتش هم گفته بودم 260-270 ولی تا 240-250 هم نقد می دم. برای مشخصات دقیق تر کارت هم می تونی به اولین پست تاپیک مراجعه کنی!

ای بابا....
این سینا نیومد نیومد وقتی که اومد صاف اومد اینجا.....
بابا بذار ما هم به نون و نوایی برسیم....خدا نکنه من از یه چیزی خوشم بیاد.....
اشکان جان شما با بهزاد توافقیدی؟؟گرچه حدس میزنم سینا که اومده بعد از توافق با بهزاد منم باید بشینم با بقیه توافق کنم!!!
باتشکر....

ای بابا....
این سینا نیومد نیومد وقتی که اومد صاف اومد اینجا.....
بابا بذار ما هم به نون و نوایی برسیم....خدا نکنه من از یه چیزی خوشم بیاد.....
اشکان جان شما با بهزاد توافقیدی؟؟گرچه حدس میزنم سینا که اومده بعد از توافق با بهزاد منم باید بشینم با بقیه توافق کنم!!!
باتشکر....
نه دیگه خیالت راحت چون حق تقدم رو کاملا رعایت می کنم و یکم پول بالا پایین وسوسم نمی کنه پس شما همچنان در نفر دوم قرار دارید!

نه بابا....شرایط فعلی من نمی خونه با شرایط اشکان جان....برای همین هم معامله مون نشد...
البته خیلی بهتره هست که کارت رو به یه تهرانی بده تا شهرستانی...چون توی یه شهر هستید معامله خیلی آسون تر هست

من راستیتش تصمیم گرفته بودم یکشو برای خودم نگر دارم و اصلا نفروشم. (البته هنوز 100% نیست) وایسا با بهزاد جان صحبت کنم ببینم چی می شه! چون به اون دیگه قول فروشو دادم. اگه به توافق رسیدیم که همون 240 بهت می دم که تو هم راضی باشی و زیاد بهت فشار نیاد خوبه؟
من واسه این تیکه اش میگم!!!
ولی خوب یه مقدار دو پهلوئه.حالا ببینیم خودش چی میگه.
______
اشکان جان نگفتی چطوری کارته بهت رسید(پیغام)
باتشکر....

اون قضیه که که یکیشو برای خودم نگر دارم که کامل منتفی شد. یعنی الان هر جفتشو می فروشم! مشکلی که سر بهزاد جان پیش اومد سر دادن قسطی است چون شرایطش یکم برام سخته و بیشتر به پول نقد احتیاج دارم. ولی هنوز ته دلم هست که باز بهش بدم بدلیل اعتماد زیاد که به این شخص و به صداقتش دارم!
خوب از دوستانی که نام می برم: jadogar - uBISOFT1 - jafar اگه مایل به خرید نقد هستند ظرف حداکثر دو روز آینده آمادگی خود را اعلام کنند!

با تشکر

اشکان جان من که میگم یکی از کارت ها رو به محمد حسین بفروش. اون یکی هم اگه میتونی به بهزاد. چون بقیه بچه ها اومدن یه پست زدن گفتن ما هم هستیم دیگه هیچی. ولی بهزاد و محمد حسین هردو مصمم بودن. البته خودت بهتر از من میدونی . که هیچ کدوم از طرف هایی معامله ضرر نکن.

آره دیگه....میخواستم زودتر بگم.
ولی یکی که 1 دونه پست بیشتر نزده و اون پستش هم اینجا درخواست داده معلومه پایدار نیست.
بهزاد که گفته مالیده.
از بین سینا و یوبی سافت.که سینا احتمالش قویتره:cool: .
منم که اینجا کاره ای نیستم!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or