فروش کارت Gigabyte 6800GT نو!

Lich King

Administrator
Rating - 0%
0   0   0
سلام

من دوتا کارت گرافیک AGP Gigabyte 6800GT 256MB دستتم رسیده که می خوام بفروشم. کارت ها هم دارای اسلات AGP می باشند. قیمت خاصی هم براش در نظر گرفته نشده اگه می خواین می تونین برین بیرون قیمت کنین و بعد قیمت را اینجا بازگو کنید تا به توافق برسیم.
کارت ها نو نو هستند و حتی یکبار هم به مادربرد وصل نشده اند.
مشخصات دقیق:
Spec:
* Powered by NVIDIA GeForce 6800GT GPU
* Supports AGP 8X and 16 pipelines
* Microsoft DirectX 9.0C and OpenGL 1.5 support
* Integrated with the industry's best 256MB GDDR3 memory and 256-bit memory interface
* Features DVI-I / D-sub / TV-OUT
* Hot Games: THIEFIII and Joint Operation bundled​

اینم لینک محصول در سایت اصلی:
http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2225

کارت ها دارای 3 سال گارانتی آواژنگ نیز می باشند.

فروختی یا نه من مشتریم
------------------------
من خودم هم یه کارت گرافیک دارم می فروشم اما به کلکسیون دارا
کارت گرافیک 4m
9ساله که دست منه ولی نمیدونم چند ساشه .سالمه سالمه فکر هم نمی کونم که دیگه تولید بشه:D

فروختی یا نه من مشتریم
------------------------
من خودم هم یه کارت گرافیک دارم می فروشم اما به کلکسیون دارا
کارت گرافیک 4m
9ساله که دست منه ولی نمیدونم چند ساشه .سالمه سالمه فکر هم نمی کونم که دیگه تولید بشه
من دوتا کارت دارم به شما هم می تونم بفروشم. البته نقد فقط می فروشم!

نوشته شده توسط Lich King:
من دوتا کارت دارم به شما هم می تونم بفروشم. البته نقد فقط می فروشم!
ای بابا....پس ما چی شدیم؟یعنی قسطی بی قسطی؟؟
خوب پس.....همون قیمتی که گفتم فقط به صورت نقد.240 تومن.خوبه؟؟
باتشکر....

عجبا!!!!
حالا ما از یه چیزی خوشمون اومده هی سنگ بندازین جلو پامون....
راستی آقای uBISOFT1 مشخصات سیستمتون چیه؟

این 240 نقدا رو هم من بزور گیر آوردم....سریعا جواب بدین که بدونم چیکاره ام.....
باتشکر....
یه پشنهاد کاملا دوستانه! مگه تو نمی خوای چند وقت دیگ سیستمتو عضو کنی؟ پس AGP می خوای برای چی بگیری! یه چند ماه دیگه صبر کن پولات جمع شه کل سیستمو عوض کن. تو با 240 تومان می تونی 7600GT بگیری که PCI-E هست و جدیدتر!

در مورد قیمتت هم باشه یه مقدار فکر می کنم ولی 240 یکم کمه چون الان سایت www.rayansaba.com با برد PixelView این کارتو می ده 260 تومان!

از پیشنهادت ممنون.
من بعد از خرید Psp در واقع به پدرم بدهکار هم شدم!!!(چه رابطه دوستانه ای!)در نظر هم داشته باش که اونموقع به علت 1.5 بودن دستگاه من 100 تومن بالای قیمت خریدم.
حالا طبق محاسبه های خودم به این نتیجه رسیدم که اگر چند ماه بعد کاملا آپگرید کنم قطعا یکی دو ماه بعدش هم Dx10 میاد.و اگر من به امید ارزون شدن اونها بمونم و بعدش آپگرید شاید سیستم من نتونه استفاده لازم رو از کارت ببره.بنابراین بازم طبق محاسبه های خودم!! به این نتیجه رسیدم که دقیقا یک سال بعد من آپگرید کلی سیستم رو انجام میدم.
این به صرفه ترین کاریه که میتونم انجام بدم.
حالا به دلیل همون بدهکاری من دخلم تا سال دیگه به اندازه یک آپگرید پر نمیشه
دیگه بستگی به خودت داره که چطور انتخاب کنی....
راستی....امین هم ریش گرو گذاشته!!!ریششو زمین ننداز!!!!
باتشکر....

در مورد قیمت هم بگم که خودت گفتی این کارت رو میدی 250-260 تومان حالا یکم کمتر یا بیشتر.
حالا من 10 تومن از کفش کم کردم.
اگر موافق نیستی دیگه آخرین سعی رو که بکنم میتونم 250 نقدا بخرم.
دیگه بستگی به خودت داره که چطور انتخاب کنی....
راستی....امین هم ریش گرو گذاشته!!!ریششو زمین ننداز!!!!
ببین حسین جان من هیچ وقت حاضر نیستم چیزی رو بفروشم که تو خودتو به قول معروف بخوای بچلونی و جلوی چند نفر ریش گرو بزاری و بخوای مبلغ تعیین شده رو جمع کنی و به من بدی. در مورد قسطی هم واقعا سخته چون هر چی فکر می کنم می بینم وقت تلف کردن داره فروش قسطی یه چیزی با این شرایط من و نداشتن ضمانت درستو حسابی!

من راستیتش تصمیم گرفته بودم یکشو برای خودم نگر دارم و اصلا نفروشم. (البته هنوز 100% نیست) وایسا با بهزاد جان صحبت کنم ببینم چی می شه! چون به اون دیگه قول فروشو دادم. اگه به توافق رسیدیم که همون 240 بهت می دم که تو هم راضی باشی و زیاد بهت فشار نیاد خوبه؟:)

نوشته شده توسط Lich King:
ببین حسین جان من هیچ وقت حاضر نیستم چیزی رو بفروشم که تو خودتو به قول معروف بخوای بچلونی و جلوی چند نفر ریش گرو بزاری و بخوای مبلغ تعیین شده رو جمع کنی و به من بدی. در مورد قسطی هم واقعا سخته چون هر چی فکر می کنم می بینم وقت تلف کردن داره فروش قسطی یه چیزی با این شرایط من و نداشتن ضمانت درستو حسابی!

من راستیتش تصمیم گرفته بودم یکشو برای خودم نگر دارم و اصلا نفروشم. (البته هنوز 100% نیست) وایسا با بهزاد جان صحبت کنم ببینم چی می شه! چون به اون دیگه قول فروشو دادم. اگه به توافق رسیدیم که همون 240 بهت می دم که تو هم راضی باشی و زیاد بهت فشار نیاد خوبه؟:)
اول اینکه کاش توی بند اول پستت چندتا شکلک میذاشتی...یک حس بدی بهم دست داد موقع خوندنش....:-"
در مورد قسطی هم حق با توئه....میخواستم شانسم رو امتحان کنم اولش...ولی بعد وضعیت بهتر شدش.
اون ریش گرو گذاشتن هم شوخی کردم!!!چرا من هرچی میگم جدی گرفته میشه؟؟!:confused:
در مورد قسمت آخر هم دستت درد نکنه....راضی به زحمت اینقدری نبودیم!!!شما اگر فشاری بهتون میاد لازم نیست به قول معروف خودتون رو بچلونید!!!!:cheesygri (دیگه دیگه!)
یکی دوتا سوال هم دارم:
شما گفتین که این محصول دارای گارانتی هستش.بعد از تحویل به خریدار چطوری از گارانتی استفاده میشه؟آیا همراهش فاکتور هم میدین؟منظور همون فاکتور مهر و امضا شده هستش...
دوم هم یک سوال بیربط....:
چجوریه که این کارت "به دستتون میرسه؟!!" چرا این جور چیزها به دست ما نمیرسه؟؟؟:)
باتشکر......

اول اینکه کاش توی بند اول پستت چندتا شکلک میذاشتی...یک حس بدی بهم دست داد موقع خوندنش....
در مورد قسطی هم حق با توئه....میخواستم شانسم رو امتحان کنم اولش...ولی بعد وضعیت بهتر شدش.
چرا احساس بد؟!!!
شما گفتین که این محصول دارای گارانتی هستش.بعد از تحویل به خریدار چطوری از گارانتی استفاده میشه؟آیا همراهش فاکتور هم میدین؟منظور همون فاکتور مهر و امضا شده هستش...
گارانتی های آواژنگ فاکتور نمی خواد. یک کارتی با هلوگرام خود آواژنگ درون جعبه کارت گرافیک هست که تاریخ انقضای گارانتی هم روشه و فقط شما در موقع نیاز باید اون کارت رو همراه با کالای خرابت ببری آواژنگ!
دوم هم یک سوال بیربط....:
چجوریه که این کارت "به دستتون میرسه؟!!" چرا این جور چیزها به دست ما نمیرسه؟؟؟
با هوش و ذکاوت بالا:)
طریق اینکه این کارت ها چجوری به من رسیده اگه می خوای بگو تا تو پیغام بهت بگم.:)

من رو هم به جمع خریدار ها اضافه کنید
البته اگه بازم تخفیف بدی
همه می دونن که من تازه برگستم و امروز به این نتیجه رسیدم که می خوام یک کارت گرافیک AGP بخرم و چه شانسی آوردم که هنوز نفروختی .
من یک amd 64 bit 754 2800+ دارم و تصمیم دارم سال دیگه که AM 2 ها اومدن و یک کم ارزون شدن یکی از اون ها بخرم
راستی یک چیزی بگم همتون کباب شین
من 8 ساله که کارت گرافیک نداشتم و با ONBOARD بازی میکردم . میتونید درک کنید چه سختی کشیدم ؟ با 5 فریم در ثانیه و اجرا نشدن 50 % از بازی ها
اشکان جا آخرین قیمتت رو بگو که من با پدرم رایزنی کنم و تا پایان هفته بهت اطلاع میدم و اگر پدر موافق کرد دو سه روز کار رو تمام کنیم
من خریدار نقدم و تهران زندگی می کنم

اشکان جا آخرین قیمتت رو بگو که من با پدرم رایزنی کنم و تا پایان هفته بهت اطلاع میدم و اگر پدر موافق کرد دو سه روز کار رو تمام کنیم
من خریدار نقدم و تهران زندگی می کنم
بابا شماها هم فقط می خواید اذیت کنیدا:) البته سینا جان ششما استثنا هستی چون نبودی. ولی این تاپیک دو هفتس که اینجاس و کسی نگفته بود که من می خوام ولی تا قولشو دادم همه گفتم ما کارتو می خوایم:) من دوتا کارت بیشتر ندارما!:)
در مورد قیمتش هم گفته بودم 260-270 ولی تا 240-250 هم نقد می دم. برای مشخصات دقیق تر کارت هم می تونی به اولین پست تاپیک مراجعه کنی!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or