اقاپیام کپی خور نشدشو میده 500 پول کپی خور شدنشم ازت میکیره پول پست رو هم حساب کن بعدشم 2 هفته وایسا تا برات بیاد الان ارکید هم که فکر نمیکنم داشته باشه درضمن اجباری برای خرید شما از من نیست که قیمت های کس دیگه رو بمن میدی اگه میخوای از کس دیگه خرید کنی چرا اینجا اومدی درضمن کجای پایتخت میده 450 میشه ادرس مغازه رو بگی یا یه تلفن ازش بدی تا ما هم استفاده کنیم
کی خریدی من امروز زنگ زدم کفت پی اس 3 هیچ مدلی ندارم چرا خالی میبندی چی بهت میرسه موجودی انبار کیان رو از کجا اوردی من که 10 ساله با عیاض وعلی صاحبی رفیقم موجودی انبارشون رو نمیدونممن از توپخونه پاساژ لباف فروشگاه کیان 430 خریدم اگه خواستی 100 تا هم داره توی انبارش برو بخر.
تا هالا از یگانه خرید کردی وقتی دست دوم بهت انداخت قیافت تماشایی میشه در ضمن اون موقع که من به یگانه یا همون اقای محسن توکلی دستگاه میفروختم تو کجا بودی:cheesygriقیمت های یگانه از شما پایین تره....
من با کسی دعوا ندارم ولی اگه کسی بخواد منو خراب کنه ناراحت میشمبابا حالا دعوا نکنید
تو بار جدید هست فعلن هم میبینی که تو بازار کم شده ولی اگه خدا بخواد هر وقت بیاد حدودا 385 الی 395 میشه البته کپی خور شدهپس قيمت آرکيد چي شد؟قيمتش پائين آمد؟
من با کسی دعوا ندارم ولی اگه کسی بخواد منو خراب کنه ناراحت میشم
تا هالا از یگانه خرید کردی وقتی دست دوم بهت انداخت قیافت تماشایی میشه در ضمن اون موقع که من به یگانه یا همون اقای محسن توکلی دستگاه میفروختم تو کجا بودی:cheesygri
لطفا اگه خریدار نیستید یامیخواید قیمت جاهای دیگه رو بدید ازدادن پست بیوده خوداری کنید