ترانس روشون نداره اگه 2 تا ویی میخوای با یه پی اس پی تخفیف هم بهت میدم برای خرید هم میتونی حضوری بیای پیش من . مغازه ندارم میتونی بیای منزلم تحویل بگیری .سلام خيلي ممنون فيمت 360 داتون كه خيلي عاليه اگه نداشتم حتما يكي ازتون بر ميداشتم ببخشيد اين وي هاتون ترانس 220 هم روش هست ديگه؟ راستي من 2تا وي مي خواستم با يه psp اگه ميشه قيمت اسليم رو هم بدين فيمت وي خوبه اما نه به اندازه 360 يه تخفيف بده مشتريشيم من بايد حضوري بيام ديگه مغازتون كجاس يا اگه نه كجا قرار بزارين خواهشن زود بگين چون من فقط اين هفته تهرانم باتشكر

قیمت همونه تخفیف هم اصلا نداره دسته هی اضافه هم سفید هستند . رجیون uc داریم نه us . هیچ فرقی هم از نظر بازی تو اینترنت ندارن . اقا شما فکر میکنی من چقدر سود میکنم که یدفه دسته 40 تومانی رو میگی بده 30 . همین الان دسته رو مغازه دار بهت میده 45 . تازه ارزون فروشه .من میخوام ولی الیت الان هم که موجود نداری من هم الان پول تو دستم نی باید بگیرم .
من میخوام انصافا هم خیلی خوب میدی ولی یکم با ما را بیا که مشتری شیم من میخوام ولی لطفا اگه امکان داره کنسول رو 450 و دسته رو 30 حساب کن مشکی باشه رنگه این دسته ها .
یه سوالی هم درباره ی این رجین دارم : الیت رجین us داره اصلا فرق us با پال چیه پال در بالا اوردن بازی اینترنت دانلود توسط adsl مشکلی که نداره ؟
اصلا فرق us با پال در چیه ؟ ( ممنون )

الان الایت ندارم ولی اگه بیارم برای تعویض باید 150 تومان هم سر بدی . تازه اگه دستگاهت تمیز باشه .سلام
اقا شما تو کار تعویض و اینا هم هستین ؟مثلا ps3 40 gig رو با x360 الایت عوض کنیم البته نو! میشه؟:biggrin1:

فعلا همه جا مشغولم .اینجا هم کار میکنید.
دیگه بالا شهر نمیاین.

اگه 430 میده من همشو میخرم کی هست به من معرفیش کنید430 هم میدادی یا میدی ؟ :blushing: اینا میگن یکی تو این سایت میده 430 به اسم اقا امیر ولی شما که امیر نیستی قبلا هم 430 میدادی ؟ :cheesygri