فروش انواع کنسول بازی زیر قیمت بازار

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

goril angori

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
بجه ها سلام هرکی هر کنسولی میخواد سفارش بده تا من در مدت 2 رو زیر قیمت بازار براش تهیه کنم در ضمن هر سوالی دارین همینجا مطرح کنین

اقاپیام کپی خور نشدشو میده 500 پول کپی خور شدنشم ازت میکیره پول پست رو هم حساب کن بعدشم 2 هفته وایسا تا برات بیاد الان ارکید هم که فکر نمیکنم داشته باشه درضمن اجباری برای خرید شما از من نیست که قیمت های کس دیگه رو بمن میدی اگه میخوای از کس دیگه خرید کنی چرا اینجا اومدی درضمن کجای پایتخت میده 450 میشه ادرس مغازه رو بگی یا یه تلفن ازش بدی تا ما هم استفاده کنیم

من می خواستم از شما خرید کنم چون آقا پیام ps3 نداره شما هم گفتی زیر قیمت بازار میدید ولی 485 برای ps3 زیر قیمت بازاره؟ در مورد الایت هم اگر باور ندارید می تونید یه سر به تاپیک آقا پیام بزنید قیمتاشو دوستمونم گفت ps3 هم پایتخت طبقه ی دوم

من از توپخونه پاساژ لباف فروشگاه کیان 430 خریدم اگه خواستی 100 تا هم داره توی انبارش برو بخر.
کی خریدی من امروز زنگ زدم کفت پی اس 3 هیچ مدلی ندارم چرا خالی میبندی چی بهت میرسه موجودی انبار کیان رو از کجا اوردی من که 10 ساله با عیاض وعلی صاحبی رفیقم موجودی انبارشون رو نمیدونم

آخرین ویرایش:
قیمت های یگانه از شما پایین تره....
تا هالا از یگانه خرید کردی وقتی دست دوم بهت انداخت قیافت تماشایی میشه در ضمن اون موقع که من به یگانه یا همون اقای محسن توکلی دستگاه میفروختم تو کجا بودی:cheesygri

لطفا اگه خریدار نیستید یامیخواید قیمت جاهای دیگه رو بدید ازدادن پست بیوده خوداری کنید

تا هالا از یگانه خرید کردی وقتی دست دوم بهت انداخت قیافت تماشایی میشه در ضمن اون موقع که من به یگانه یا همون اقای محسن توکلی دستگاه میفروختم تو کجا بودی:cheesygri

احتمالا شما دست 2 به یگانه میدی که مجبور میشه دست2 بفروشه:laughing:

لطفا اگه خریدار نیستید یامیخواید قیمت جاهای دیگه رو بدید ازدادن پست بیوده خوداری کنید

دوست عزیز شما نگفتید که مغازه هر قیمتی که بده من کمتر می دم ...
آرکید رو خوب دارین می دین ولی 40 گیگ ps3 رو من واسه فامیلمون 445 خریدم ولی پال نبود که اگه بود 30 تومن روش می رفت .حالا نمی دونم 40 گیگ شما پال هست یا نه؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or