نه عزیزم من اون بالا قیمت خریدم رو کفتم دلار 920 تومان یه کنسول 350 دلاری در میاد حدودا 475 تومانيعني كنسول 350 دلاري رو شما در بدترين حالت، 350 هزار تومن ميفروشين؟
من کفتم زیر قیمت بازار نگفتم که دیوونمدوست عزیز من 360 ارکید میخوام با مادربرد فالکون تاریخ ساخت بعد از 2008 صد در صد مادربردش فالکون باشه قیمتشم تا اونجایی که من میدونم 159 یورو هست به دلار نمیدونم الان تو دبی میدن به پول ایران 212500 تومن یعنی 850 درهم و من حداکثر 220 تومن بابتش میدم ایا میتونی بیاری؟
درضمن ارکید از اینا دارم220 
پسر خوب اون 920 که میشه 322000 هزار تومان قیمت خریدم هست با احتساب گمرکی و سود خودم قیمتها رو میدم اگه اونجوری باشه که شما میگی خودم باید باد هوا بخورم:laughing:حاجی اشتباه نمیکنی 350 رو ضرب در 920 بکن ببین ایا میشه 475000؟نه میشه 322000 عزیز
من تهرانم و قیمت بازار رو بگو تا قیمت بدمشما كجايي؟
wii ريجن j چند؟
من مغازه ندارم اینشا الله بزودی مغازه میگیرم ولی در حال حاظر اگه خواستی ادرس منزل رو میدم بیا تحویل بگیر یا خودم برات میارمچه طور میتونم دستگاه رو از شما تحویل بگیرم ادرس مغازتون رو میفرمایید؟
باید بذاری این تعطیلات تموم بشه تاقیمت دقیق بازار رو در بیارم اونوقت بهت قیمت میدمسلام
اقا من
یک ps3-80gbمیخوام قیمت 500 بود البته دو هفته پیش طرفای 470میتونی گیر بیاری؟؟؟
یک ارکید ریجنjهم میخوام طرفای 350 میتونی گیر بیاری؟؟؟
اولا حاجی خودتی دوما کجای ایران سراغ داری 360 ارکید بهت بدن 220 من همونطور که گفتم زیر قیمت بازار ایران بهت میدم نه زیر قیمت جهانی سوما چه بی احترامی به تو کردم . وقتی میبینی جنبشو نداری سوالهای خارغ الاده نپرس حاجیحاجی اون 360 که گذاشتی pink edition نیست بلکه... edition هست حرمت خودت رو هم داشته باش نمیتونی بگو نمیتونم انگار وقتی وارد اینجا شدی قوانین رو نخوندی؟