فروش انواع کنسول بازی زیر قیمت بازار

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

goril angori

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
بجه ها سلام هرکی هر کنسولی میخواد سفارش بده تا من در مدت 2 رو زیر قیمت بازار براش تهیه کنم در ضمن هر سوالی دارین همینجا مطرح کنین

دوست عزیز من 360 ارکید میخوام با مادربرد فالکون تاریخ ساخت بعد از 2008 صد در صد مادربردش فالکون باشه قیمتشم تا اونجایی که من میدونم 159 یورو هست به دلار نمیدونم الان تو دبی میدن به پول ایران 212500 تومن یعنی 850 درهم و من حداکثر 220 تومن بابتش میدم ایا میتونی بیاری؟
من کفتم زیر قیمت بازار نگفتم که دیوونم:eek:درضمن ارکید از اینا دارم220

آخرین ویرایش:
حاجی اشتباه نمیکنی 350 رو ضرب در 920 بکن ببین ایا میشه 475000؟نه میشه 322000 عزیز

حاجی اشتباه نمیکنی 350 رو ضرب در 920 بکن ببین ایا میشه 475000؟نه میشه 322000 عزیز
پسر خوب اون 920 که میشه 322000 هزار تومان قیمت خریدم هست با احتساب گمرکی و سود خودم قیمتها رو میدم اگه اونجوری باشه که شما میگی خودم باید باد هوا بخورم:laughing:

آخرین ویرایش:
اقا اصلا اون قیمت دلار رو ولش کنید الان پاکش میکنم شما هرچی رو تو بازار قیمت دارید من زیر اون قیمتها به شما میدم وسلام:cool:

چه طور میتونم دستگاه رو از شما تحویل بگیرم ادرس مغازتون رو میفرمایید؟
من مغازه ندارم اینشا الله بزودی مغازه میگیرم ولی در حال حاظر اگه خواستی ادرس منزل رو میدم بیا تحویل بگیر یا خودم برات میارم

چند تا سوال دیگه مادربرد فالکون هست تاریخ ساخت دستگاه کی هست و کپی خور شده؟:laughing:
شماره تماست رو پی ام کن یا همینجا بنویس;)
مممنون

سلام
اقا من
یک ps3-80gbمیخوام قیمت 500 بود البته دو هفته پیش طرفای 470میتونی گیر بیاری؟؟؟
یک ارکید ریجنjهم میخوام طرفای 350 میتونی گیر بیاری؟؟؟
باید بذاری این تعطیلات تموم بشه تاقیمت دقیق بازار رو در بیارم اونوقت بهت قیمت میدم

میتونی 360 پریمیوم uc فالکون درایو هیتاچی کپی خور شده رو 470 جور کنی؟!؟! اگر میتونی بعده تعطیلات خبرت میکنم که می خوام یا نه!!!

حاجی اون 360 که گذاشتی pink edition نیست بلکه... edition هست حرمت خودت رو هم داشته باش نمیتونی بگو نمیتونم انگار وقتی وارد اینجا شدی قوانین رو نخوندی؟

حاجی اون 360 که گذاشتی pink edition نیست بلکه... edition هست حرمت خودت رو هم داشته باش نمیتونی بگو نمیتونم انگار وقتی وارد اینجا شدی قوانین رو نخوندی؟
اولا حاجی خودتی دوما کجای ایران سراغ داری 360 ارکید بهت بدن 220 من همونطور که گفتم زیر قیمت بازار ایران بهت میدم نه زیر قیمت جهانی سوما چه بی احترامی به تو کردم . وقتی میبینی جنبشو نداری سوالهای خارغ الاده نپرس حاجی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or