کنسولها کپی شده اگه برای اخر خرداد می خوای باید قیمت اون موقع رودید ولی در حال حاضر 400 در ضمن هروقت خواستی 2 روز بعد دستهسلام آقای goril angori من یه آرکید رجیون پال صد در صد واسه آخر خرداد میخوام
1. کنسولات کپی شده یا نه؟
2. چند روز طول میکشه کنسول بیاد دستم؟
3. پرتو میده 450 شما چند میدی؟
قیمتها رو اگه خدا بخواد روز یکشنبه میگم درضمن اسمم مجید هستسلام
اون یکی هم اسپایدرمنه.
-------------
آقای goril angori 2تا درخواست داشتم:
1-قیمت PS3 40GIGو80GIG رو اگه میشه بدید.
2-اسمتون رو بگید که ما به اون اسم شمارو صدا کنیم.
.....
با تشکر![]()
پی اس 3 40 گیگ قیمت اخرش همینه؟پی اس 3 40 گیگ موجوده 485- xbox 360 ارکید تموم کردم الایت موجوده پال 535 - wii j موجوده 380 - پی اس پی ولیو پک سفید موجوده با یه مموری 2 گیگ 220 - الباقی هم اینشااله روز چهار شنبه به بعد اینم شماره تماس 09355069157

اگه 430 پیدا کردی من 10 تا میخوام ادرس فروشگاهو بگو برم بخرمپی اس 3 40 گیگ قیمت اخرش همینه؟
یکی از بچه ها تو یه تاپیک گفت که پال خریده 430 تومن.
میشه جواب بدی؟
ممنون
اقاپیام کپی خور نشدشو میده 500 پول کپی خور شدنشم ازت میکیره پول پست رو هم حساب کن بعدشم 2 هفته وایسا تا برات بیاد الان ارکید هم که فکر نمیکنم داشته باشه درضمن اجباری برای خرید شما از من نیست که قیمت های کس دیگه رو بمن میدی اگه میخوای از کس دیگه خرید کنی چرا اینجا اومدی درضمن کجای پایتخت میده 450 میشه ادرس مغازه رو بگی یا یه تلفن ازش بدی تا ما هم استفاده کنیمشما مگه نمی گید قیمت زیر بازار میدید 485ps3 40 gig ؟ یا الایت 535؟ آقا پیام الایت میده 480 آرکید هم 360 آخرش پایتخت ps3 40 گیگ میده 450 !!!
اقاپیام کپی خور نشدشو میده 500 پول کپی خور شدنشم ازت میکیره پول پست رو هم حساب کن بعدشم 2 هفته وایسا تا برات بیاد الان ارکید هم که فکر نمیکنم داشته باشه درضمن اجباری برای خرید شما از من نیست که قیمت های کس دیگه رو بمن میدی اگه میخوای از کس دیگه خرید کنی چرا اینجا اومدی درضمن کجای پایتخت میده 450 میشه ادرس مغازه رو بگی یا یه تلفن ازش بدی تا ما هم استفاده کنیم