فروش انواع کنسول بازی زیر قیمت بازار

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

goril angori

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
بجه ها سلام هرکی هر کنسولی میخواد سفارش بده تا من در مدت 2 رو زیر قیمت بازار براش تهیه کنم در ضمن هر سوالی دارین همینجا مطرح کنین

آقا برا من uc رو 470 (حالا یکم بالاتر) بدون بازی اورجینال گیر بیاری 100 درصد میگیرم!!!

بچه ها سلام همه قیمت ها رو تا ظهر یکشنبه تو همین تاپیک میذارم ببخشید که به علت تعطیلات تا حالا معطل شدید شرمنده

سلام آقای goril angori من یه آرکید رجیون پال صد در صد واسه آخر خرداد میخوام
1. کنسولات کپی شده یا نه؟
2. چند روز طول میکشه کنسول بیاد دستم؟
3. پرتو میده 450 شما چند میدی؟
کنسولها کپی شده اگه برای اخر خرداد می خوای باید قیمت اون موقع رودید ولی در حال حاضر 400 در ضمن هروقت خواستی 2 روز بعد دسته

سلام

اون یکی هم اسپایدرمنه.
-------------
آقای goril angori 2تا درخواست داشتم:
1-قیمت PS3 40GIGو80GIG رو اگه میشه بدید.
2-اسمتون رو بگید که ما به اون اسم شمارو صدا کنیم.
.....
با تشکر;)
قیمتها رو اگه خدا بخواد روز یکشنبه میگم درضمن اسمم مجید هست

پی اس 3 40 گیگ موجوده 485- xbox 360 ارکید تموم کردم الایت موجوده پال 535 - wii j موجوده 380 - پی اس پی ولیو پک سفید موجوده با یه مموری 2 گیگ 220 - الباقی هم اینشااله روز چهار شنبه به بعد اینم شماره تماس 09355069157

آخرین ویرایش:
سلام
من یه ارکید میخوام ( اونطور که تاپیک رو خوندم 400 تومن کپی خور شدشه درسته ؟ )
پولم هم حاضره اوردید به من بگید

پی اس 3 40 گیگ موجوده 485- xbox 360 ارکید تموم کردم الایت موجوده پال 535 - wii j موجوده 380 - پی اس پی ولیو پک سفید موجوده با یه مموری 2 گیگ 220 - الباقی هم اینشااله روز چهار شنبه به بعد اینم شماره تماس 09355069157
پی اس 3 40 گیگ قیمت اخرش همینه؟
یکی از بچه ها تو یه تاپیک گفت که پال خریده 430 تومن.
میشه جواب بدی؟
ممنون

سلام. من یه 360 آرکید می خواهم صد درصد فالکون باشه(zypher نباشه ها!!!!!). قیمت اونور همونیه که این دوستمون گفته. یعنی حدودن 220. حالا یکی اینور قرار بود برام بیاره 370 (کپی خور شده).شما چند برام میاری.لطف کن جوابتو با شماره تلفنت برام پیغام خصوصی کن. منتظرما.....;)

شما مگه نمی گید قیمت زیر بازار میدید 485ps3 40 gig ؟ یا الایت 535؟ آقا پیام الایت میده 480 آرکید هم 360 آخرش پایتخت ps3 40 گیگ میده 450 !!!

سلام. آقا من یه 360 آرکید میخواهم که صد درصد فالکون باشه (zypher نباشه ها!!!!)اونور قیمتش همون 220 که دوستمون گفته. یکی گفته کپی خور شدشو بم میده 370. شما لطف کن قیمتتو و شمارتو برام پیغام خصوصی کن.منتظرما.....:)

شما مگه نمی گید قیمت زیر بازار میدید 485ps3 40 gig ؟ یا الایت 535؟ آقا پیام الایت میده 480 آرکید هم 360 آخرش پایتخت ps3 40 گیگ میده 450 !!!
اقاپیام کپی خور نشدشو میده 500 پول کپی خور شدنشم ازت میکیره پول پست رو هم حساب کن بعدشم 2 هفته وایسا تا برات بیاد الان ارکید هم که فکر نمیکنم داشته باشه درضمن اجباری برای خرید شما از من نیست که قیمت های کس دیگه رو بمن میدی اگه میخوای از کس دیگه خرید کنی چرا اینجا اومدی درضمن کجای پایتخت میده 450 میشه ادرس مغازه رو بگی یا یه تلفن ازش بدی تا ما هم استفاده کنیم

اقاپیام کپی خور نشدشو میده 500 پول کپی خور شدنشم ازت میکیره پول پست رو هم حساب کن بعدشم 2 هفته وایسا تا برات بیاد الان ارکید هم که فکر نمیکنم داشته باشه درضمن اجباری برای خرید شما از من نیست که قیمت های کس دیگه رو بمن میدی اگه میخوای از کس دیگه خرید کنی چرا اینجا اومدی درضمن کجای پایتخت میده 450 میشه ادرس مغازه رو بگی یا یه تلفن ازش بدی تا ما هم استفاده کنیم

اتفاقا اقا پیام الان داره الایت رو میده 480 تومن تازه کپی خور کردنش رو هم رایگان انجام میده :-"

شما قیمت آرکید رو خوب می دید ولی ps3 40 gig الان تو توپخونه قیمتش بین 440 تا 450 تومنه ... که البته pal نیست ...نمی دونم مال شما pal هستش یا نه .
آدرس هم اگه بخواید پاساژ لباف ...نهایت گرون فروشش 460 هست ... البته این قیمت مال یه هفته پیشه .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or