عکس PS3 شما در حال اجرای بازی

چند تا بازی ps3 داره من هرچی میبینم از هر بازی 3 تا داره اینچنین افرادی بیکار هستم بازی های مولتی پلتفرم رو ps3 شونو خریده در حالی که من 3 تا 4 تا بازی انحصاری ps3 میبینم کسی که ارشیو جمع میکنه ps3 منظورمه باید بازی های انحصاری رو فقط بخره اونم خوباشو وبیاد موندنی هاش نه این اقا که 3تا sd vs raw 2008 ps3 دارن

چند تا بازی ps3 داره من هرچی میبینم از هر بازی 3 تا داره اینچنین افرادی بیکار هستم بازی های مولتی پلتفرم رو ps3 شونو خریده در حالی که من 3 تا 4 تا بازی انحصاری ps3 میبینم کسی که ارشیو جمع میکنه ps3 منظورمه باید بازی های انحصاری رو فقط بخره اونم خوباشو وبیاد موندنی هاش نه این اقا که 3تا sd vs raw 2008 ps3 دارن

این اقا با xbox رابطه خوبی نداره برای همین بازی های مشترک دو کنسول رو نسخه ps3

رو تهیه میکنه :cool:

میگم خوبه آقای Decalist اصلاً نتونست نوشته ی منو بخونه!!!:laughing:
در جواب R-ALEX:اگه اون جا بندر عباسه این جا هم اهوازه بیان اینجا تا بفهمی دنیا دست کیه داش.....(میسپرمت به شلنگ آبادی ها البته من ازونا نیستم فقط سپردمت)
والا آقای pandora tomorrow درست میگه.این یارو حد اقل 3 سال طول میکشه تا بازیهایی که تو صحنه هستن رو تموم کن!!!
در جوابه R-ALEX:آقای navid_x360 دوست گله منه و ببینم بهش توهین کردی با من طرفیا!!!
آقای fictionarea هم به نکته ی خوبی اشاره کرد که هیشکی نگفت،دستت درد نکنه با حال.
به خدا یه چیزی رو راست میگم:یه گیمر از بازیی خوشش میاد و ازش عکس میگیره که اون رو تموم کرده و عاشق بازیش بوده و همیشه هم اون بازی رو قبول داره ولی این آقا از 50 سبک گیم(مثلا!)بیش از 51 سبک رو من دیدم که داره!!!(یعنی یارو صاحب سبکه:laughing:) و نمیشه که آدم در یک زمان از دو سبک کاملاً مختلف لذت ببره.
من که شرط میبندم یا عکس دروغیه یا یارو کاملاً خله که من میگم هر دو گزینه!!!(نمیخوام توهین کنم ولی بدم میاد یکی بخواد زور بزنه تا آدم مهمی بشه)
اگه کف بری به این چیزاس که تو باید با این عکسا کف سوز بشی:laughing::cheesygri
عکس از تنگ دستی و PS1 و بازی هایی که دوست دارم و هیچ وقت فراموششون نمیکنم که 70% شون هم تمام کردم و اون بازیی هم که دستگام هست به شانس بد من همین امروز سی دیش شکست که شده دو تا دیگه ازش میخرم(CASTLEVANIA:SOTN)تا حالا هم حدود 8 بار با 3 برد مختلف اونو بردم که دو بارش با رمز بود که از دو بار وسط بود نه همون اول کار چون با رمز هم تمام آیتماش رو گیر نیوردم(3تا آیتم مخفی داره):
DSC00301.JPG

یه عکس از تلویزیونی که باهاش PS1 بازی میکنم مال اهد تیغه و وقتی به دنیا نیومده بودم خریده شده و 21" هست و رنگیه.خلاصه خیلی با حاله و مارکش هم GOLDSTAR است.(فک کنم مارک قدیم LG هست)با این نمیشه حد اکثر لذت با بازی رو داشت ولی بلاخره تلویزیون هست و میشه بازی کرد و من هیچ مشکلی باهاش ندارم و به جای عکس زرق و برق بیاین عکسای خودمونی و اون چیزی که واقعاً هستیم رو نشون بدیم(ساده بودن خیلی قشنگ تره،این طور نیست؟):
DSC00300.JPG

دیگه فک نکنم یه بازی 300 یا 400 تومنی ارزش افه گذاشتن رو داشته باشه،من اون بازیا رو نشون دادم که نگن یارو که هیچی بارش نیست نیاد بگه فلان و فلان(من 8 سال پیش PS1 خریدم و تا الآن هم دارم باهاش کار میکنم)
M.A

آخرین ویرایش:
من خیلی به این اقاهه حسودیم شد:(
خونشون کجاس میخام برم بدزدمشون:biggrin1: بازیاشو ها
ولی معلومه بازی خور نیست اخه همه چیش نوعه نوعه
انگار تازه فهمیده بازی چیه... خوشش اومده... بعد جوگیر شده از هر چی دوتا خریده
ناراحت نشی شوخی کردم

سلام به بچه های عزیز.
آقا داداشمون مایه داره دمش گرم.
من که بعد از 6 ماه هنوز 2 تا بازی بیشتر ندارم.resistance که تموم شد مثل بقیه بازیهای fp .
دلیل بازی نخریدنم اینه که دلم نمیاد بازی زیبای oblivion که واقعا یه شاهکار هست رو ناتموم بذارم.
شاید بعضیا گیمر بودنو به تعداد بازی بدونن ولی لذت بردن از بازی و زندگی کردن با دنیای اون معنای اصلی گیمر بودنه(البته اینم نظر منه شاید اشتباه باشه).

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or