میگم خوبه آقای Decalist اصلاً نتونست نوشته ی منو بخونه!!!:laughing:
در جواب R-ALEX:اگه اون جا بندر عباسه این جا هم اهوازه بیان اینجا تا بفهمی دنیا دست کیه داش.....(میسپرمت به شلنگ آبادی ها البته من ازونا نیستم فقط سپردمت)
والا آقای pandora tomorrow درست میگه.این یارو حد اقل 3 سال طول میکشه تا بازیهایی که تو صحنه هستن رو تموم کن!!!
در جوابه R-ALEX:آقای navid_x360 دوست گله منه و ببینم بهش توهین کردی با من طرفیا!!!
آقای fictionarea هم به نکته ی خوبی اشاره کرد که هیشکی نگفت،دستت درد نکنه با حال.
به خدا یه چیزی رو راست میگم:یه گیمر از بازیی خوشش میاد و ازش عکس میگیره که اون رو تموم کرده و عاشق بازیش بوده و همیشه هم اون بازی رو قبول داره ولی این آقا از 50 سبک گیم(مثلا!)بیش از 51 سبک رو من دیدم که داره!!!(یعنی یارو صاحب سبکه:laughing
و نمیشه که آدم در یک زمان از دو سبک کاملاً مختلف لذت ببره.
من که شرط میبندم یا عکس دروغیه یا یارو کاملاً خله که من میگم هر دو گزینه!!!(نمیخوام توهین کنم ولی بدم میاد یکی بخواد زور بزنه تا آدم مهمی بشه)
اگه کف بری به این چیزاس که تو باید با این عکسا کف سوز بشی:laughing::cheesygri
عکس از تنگ دستی و PS1 و بازی هایی که دوست دارم و هیچ وقت فراموششون نمیکنم که 70% شون هم تمام کردم و اون بازیی هم که دستگام هست به شانس بد من همین امروز سی دیش شکست که شده دو تا دیگه ازش میخرم(CASTLEVANIA:SOTN)تا حالا هم حدود 8 بار با 3 برد مختلف اونو بردم که دو بارش با رمز بود که از دو بار وسط بود نه همون اول کار چون با رمز هم تمام آیتماش رو گیر نیوردم(3تا آیتم مخفی داره):
یه عکس از تلویزیونی که باهاش PS1 بازی میکنم مال اهد تیغه و وقتی به دنیا نیومده بودم خریده شده و 21" هست و رنگیه.خلاصه خیلی با حاله و مارکش هم GOLDSTAR است.(فک کنم مارک قدیم LG هست)با این نمیشه حد اکثر لذت با بازی رو داشت ولی بلاخره تلویزیون هست و میشه بازی کرد و من هیچ مشکلی باهاش ندارم و به جای عکس زرق و برق بیاین عکسای خودمونی و اون چیزی که واقعاً هستیم رو نشون بدیم(ساده بودن خیلی قشنگ تره،این طور نیست؟):
دیگه فک نکنم یه بازی 300 یا 400 تومنی ارزش افه گذاشتن رو داشته باشه،من اون بازیا رو نشون دادم که نگن یارو که هیچی بارش نیست نیاد بگه فلان و فلان(من 8 سال پیش PS1 خریدم و تا الآن هم دارم باهاش کار میکنم)
M.A