عکسهای قطعات و سیستم های اعضای بازیسنتر

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
عزیزانی که با ایشون آشنایی ندارن
بدونن که ایشون همون کاربر Vahid VFSDF هستن (از هیترهای نامدار سونی) که کانادا زندگی میکنن و قبلا بن شدن هزار بار با آیدی های مختلف اومدن اینجا و تو گروه مخصوصشون خیلی فحش نثار اینجاب و سایر فن های سونی کردن (مدارکش هم موجوده).

اگه براتون سوال پیش اومد که چطور فهمیدم
از همون جمله “این کیس تو ایران موجود نیست” برای فخر فروشی و قسمت های سبز شده مشخصات سیستم و عجله برای پست کردن عکسای سیستم و خواهش از مدیریت تو بخش انتقادات، مشخص بود.

خلاصه که این اخرین باری باشه که پشت سر من تو گروهت حرف میزنی، پیامات میفرستن برام. این دفعه چیزی ببینم میام پی وی تلگرامت جوابی که در شانت هست رو بهت میدم :)

از مدیرا هم خواهش میکنم سریعا پست پاک نکنن تا خودش ببینه.
منم پست رو که دیدم برام مشخص بود کی برگشته.

مشکل من با کانفیگ نیست. مشکل "این کیس تو ایران موجود نیست" هست که برای دلخور کردن یه عده نوشته شده.
اتفاقاً اگر بحث سر خاص بودنه: همین Evolv X2 اینجا تو کانادا الان از Newegg.ca حدود ۱۵۰ دلار کانادا هستش، تازه نسخه‌ی آخرش هم نیست که یک نوار LED داره. حالا این «نایاب» بودن یه قطعه فقط تابع جاییه که آدم توش زندگی می‌کنه، نه ارزش خود قطعه. دقیقاً به همین دلیل چیزیه که آدم باهاش پز نمی‌ده.
منم اینجا عکس سیستمم رو گذاشتم و دوست دارم تجربه‌هام رو به اشتراک بذارم؛ انجمن برای همینه. حقیقت این روزا یک مدت هست دارم این دست اون دست میکنم که آیا مثلا درسته فلان پست رو از فلان تجربه شخصی به اشتراک بزارم یا نه؟ فخر فروشی برداشت میشه؟ حس بدی به خواننده میده؟ هدفم از به اشتراک گذاشتن واقعا در پشت زمینه چی هست؟

به هر شکل مبارکش باشه. ولی لایک نداره پستشون با اون لحن.

من پست دوستمون رو صرفا برای سیستمش لایک کردم.در واقع هر کی سیستم جدید میخره من لایکش میکنم......ولی از این بحثها و دعواها خبری ندارم و نمیدونم الان دقیقا چه مشکلی هست :D

من فکر کردم همون حمید روگ خودمونه ولی رفتم دیدم نه حمید پروفایلش هستش.گفتم حمید اهل فخر فروشی نیستا :)
ولی بانی خیر شدن رفتم مرور خاطرات

بدونن که ایشون همون کاربر Vahid VFSDF هستن (از هیترهای نامدار سونی) که کانادا زندگی میکنن و قبلا بن شدن هزار بار با آیدی های مختلف اومدن اینجا و تو گروه مخصوصشون خیلی فحش نثار اینجاب و سایر فن های سونی کردن (مدارکش هم موجوده).

از همون جمله “این کیس تو ایران موجود نیست” برای فخر فروشی و قسمت های سبز شده مشخصات سیستم و عجله برای پست کردن عکسای سیستم و خواهش از مدیریت تو بخش انتقادات، مشخص بود.

خلاصه که این اخرین باری باشه که پشت سر من تو گروهت حرف میزنی، پیامات میفرستن برام. این دفعه چیزی ببینم میام پی وی تلگرامت جوابی که در شانت هست رو بهت میدم :)

دهنت سرویس :)) :)) :)) :)) :))
(این کیس در ایران موجود نیست) و 8TB رو قرمز کرده که قشنگ بفهمین چقدر پولدار و خفنه

سخت نگیر این کلا همینه اسمش کافیه تو اینترنت سرچ کنی
پستاش تو فروم لیون کامپیوتر باید میدیدی :))
وحید رفتی اونور ولی این عادت بازی کرکی حداقل ترک میکردی:)
Steam Community :: VahiD VFSDF

من پست دوستمون رو صرفا برای سیستمش لایک کردم.در واقع هر کی سیستم جدید میخره من لایکش میکنم......ولی از این بحثها و دعواها خبری ندارم و نمیدونم الان دقیقا چه مشکلی هست :D
دعوایی در کار نبوده، ایشون از زمانی که 1080 روی سیستمش بود و بقیه 2080 داشتن! میومد توی اکثر تاپیک ها و حتی پروفایل فخرفروشی می کرد با همین الفاظو می گفت شما کوچک هستید با همون لحن .. :D هر چی اکانت می ساخت تابلو بود چون یک فرمول خودبزرگ بینی رو دنبال می کنه، تا الان 10 تا اکانت ساخته... این آخریشم که داغ داغه

آخرین ویرایش:
دعوایی در کار نبوده، ایشون از زمانی که 1080 روی سیستمش بود و بقیه 2080 داشتن! میومد توی اکثر تاپیک ها و حتی پروفایل فخرفروشی می کرد با همین الفاظو می گفت شما کوچک هستید با همون لحن .. :D هر چی اکانت می ساخت تابلو بود چون یک فرمول خودبزرگنمایی رو دنبال می کنه، تا الان 10 تا اکانت ساخته... این آخریشم که داغ داغه
خب من چون دل پاکی دارم از اینکه ببینم کسی به چیزی که دوست داشته رسیده، خوشحال میشم و این خوشحالی رو با لایک و قلب نشون میدم :D

ولی از این چیزا که گفتید خبر نداشتم...اگه واقعا قصد فخر فروشی بوده(اونم تو این شرایط) که واقعا کار سطح پایینیه.

خب من چون دل پاکی دارم از اینکه ببینم کسی به چیزی که دوست داشته رسیده، خوشحال میشم و این خوشحالی رو با لایک و قلب نشون میدم :D

ولی از این چیزا که گفتید خبر نداشتم...اگه واقعا قصد فخر فروشی بوده(اونم تو این شرایط) که واقعا کار سطح پایینیه.
شما کلیت پستو در نظر گرفتیو لایک کردی ولی برای ما همون خط اول پادشاه! کافی بود که بفهمیم این اکانت جدید مال کیه :D به هر حال قرار نیست همه ما از همه چی باخبر باشیم

اینطور بگم خود PC فنای دوآتیشه و بی طرف ها که باهاشون کل کل داشتم گردن نمی گرفتن کامنت هاشو :D

سخت نگیر این کلا همینه اسمش کافیه تو اینترنت سرچ کنی
پستاش تو فروم لیون کامپیوتر باید میدیدی :))
وحید رفتی اونور ولی این عادت بازی کرکی حداقل ترک میکردی:)
Steam Community :: VahiD VFSDF
IMG_8026.jpeg

این بنده خدا تو تاپیک انتقادات التماس میکرد که اکانتش تایید کنن که سریع بیاد اینجا فخر بفروشه انگار نه انگار ۴۳ سالشه :))

بعد @Paimon بنده خدا که این همه پشت سرش حرف در میارید نیم میلیارد پول سیستم داده که هنوزم 300-400 تومن دیگه خرجش مونده ولی اینقدر مناعت طبع داشت که به زور من راضی شد یه عکس کوچیک بگیره.

واقعا که مرام و مردونیگی رو به همه ما درس داد :D

منم پست رو که دیدم برام مشخص بود کی برگشته.

مشکل من با کانفیگ نیست. مشکل "این کیس تو ایران موجود نیست" هست که برای دلخور کردن یه عده نوشته شده.
اتفاقاً اگر بحث سر خاص بودنه: همین Evolv X2 اینجا تو کانادا الان از Newegg.ca حدود ۱۵۰ دلار کانادا هستش، تازه نسخه‌ی آخرش هم نیست که یک نوار LED داره. حالا این «نایاب» بودن یه قطعه فقط تابع جاییه که آدم توش زندگی می‌کنه، نه ارزش خود قطعه. دقیقاً به همین دلیل چیزیه که آدم باهاش پز نمی‌ده.
منم اینجا عکس سیستمم رو گذاشتم و دوست دارم تجربه‌هام رو به اشتراک بذارم؛ انجمن برای همینه. حقیقت این روزا یک مدت هست دارم این دست اون دست میکنم که آیا مثلا درسته فلان پست رو از فلان تجربه شخصی به اشتراک بزارم یا نه؟ فخر فروشی برداشت میشه؟ حس بدی به خواننده میده؟ هدفم از به اشتراک گذاشتن واقعا در پشت زمینه چی هست؟

آتیش بگیریدx_x

5965572655337812917.jpg Unknown.jpg

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or