عکسهای قطعات و سیستم های اعضای بازیسنتر

دوستان حرف از فخر فروشی زدن :D
این پست ببینید مثلا:
Untitled.jpg

اتفاقا منم از فخر فروشی متنفر هستم
شاید باورتون نشه دوستان یکی از مهم ترین دلایلی که من هیچوقت سمت خرید کنسول سونی نرفتم همین فخر فروشی طرفداراش عباراتی مثل به آرزو پیوستن و...
اصلا خندم گرفته بود . اخه فدای تو بشم خرید ps5 چقدر میتونه برای یه پی سی گیمر چالش بر انگیز باشه که حالا بخاد براش ارزو بشه ؟:D

در کل با هم دوست باشید از زندگی لذت ببرید

احسنت چه حالی داد این چیزایی که دیدم =))

صاحب تاپیک 15 سال پیش این حرفو زد;)) :

این تاپیک هیچ گونه جنبه رقابتی نداره و امیدوارم عکسهای سایرین اعضا موجب رنجیدن سایر دوستان نشه

دوستان حرف از فخر فروشی زدن :D
این پست ببینید مثلا:

اتفاقا منم از فخر فروشی متنفر هستم
شاید باورتون نشه دوستان یکی از مهم ترین دلایلی که من هیچوقت سمت خرید کنسول سونی نرفتم همین فخر فروشی طرفداراش عباراتی مثل به آرزو پیوستن و...
اصلا خندم گرفته بود . اخه فدای تو بشم خرید ps5 چقدر میتونه برای یه پی سی گیمر چالش بر انگیز باشه که حالا بخاد براش ارزو بشه ؟:D

در کل با هم دوست باشید از زندگی لذت ببرید

داداش سکه ها و سند ماشین چی میگه;))

View attachment 416875

این بنده خدا تو تاپیک انتقادات التماس میکرد که اکانتش تایید کنن که سریع بیاد اینجا فخر بفروشه انگار نه انگار ۴۳ سالشه :))
یک عده از کودکی مشکلاتی دارند ، که خانواده برای درمان اقدام نکردن

احسنت چه حالی داد این چیزایی که دیدم =))

صاحب تاپیک 15 سال پیش این حرفو زد;)) :

این تاپیک هیچ گونه جنبه رقابتی نداره و امیدوارم عکسهای سایرین اعضا موجب رنجیدن سایر دوستان نشه

داداش سکه ها و سند ماشین چی میگه;))
موضوع رنجیدن نیست دادا
سونی فنا فخر بازی انحصاریشونو میفروشن بازی که هیچ دخل تصرفی روش ندارن عشق میکنن دیگران از بازی کردنش حروم میشن ( نوعی فخر فروشی درون گرا :D )
در صورتی که این مسائل برای ما پی سی گیمرها اصلا اهمیتی نداره

اتفاقا اکثر رفقای من ایکس باکس گیمر هستن چون تا بحال ندیدم هیچ ایکس باکس گیمری فخر بازی انحصاری شو بفروشه :D

• Smile
Reactions: Thundersky
موضوع رنجیدن نیست دادا
سونی فنا فخر بازی انحصاریشونو میفروشن بازی که هیچ دخل تصرفی روش ندارن عشق میکنن دیگران از بازی کردنش حروم میشن ( نوعی فخر فروشی درون گرا :D )
در صورتی که این مسائل برای ما پی سی گیمرها اصلا اهمیتی نداره

اتفاقا اکثر رفقای من ایکس باکس گیمر هستن چون تا بحال ندیدم هیچ ایکس باکس گیمری فخر بازی انحصاری شو بفروشه :D
فکر نمیکردم با اینهمه افشاگری دوباره برگردی :)

و ناگاه اپسیدن در گور لرزید

فکر نمیکردم با اینهمه افشاگری دوباره برگردی :)

و ناگاه اپسیدن در گور لرزید
سیستم چطور بود دادا ؟
چرا به وحید عربانی عزیز اتک میزنید. مگه نمیدونید ۲۰۶ از خودشه این هم کارت ماشین 😡

View attachment 416882

ضمنا ایشون اصلا اهل فخر فروشی نیست و تازه خیلی هم مهربونه و میخواد به اعضای فروم هدیه بده

View attachment 416881
اینا چیه دیگه
فیلم بازی نکنید :D
خجالت بکشید

چرا به وحید عربانی عزیز اتک میزنید. مگه نمیدونید ۲۰۶ از خودشه این هم کارت ماشین 😡

View attachment 416882

ضمنا ایشون اصلا اهل فخر فروشی نیست و تازه خیلی هم مهربونه و میخواد به اعضای فروم هدیه بده

View attachment 416881
قبلا بعد متارکه ، تیبا ۲ می خریدند

الان سیستم High End

یعنی کامیونیتی منیجر هیلو هم که تی شرت پلی استیشن تنش کرده داره به شما فخر می فروشه؟! اینکه خیلی بدتر شد دادا! 1000013045.jpg

دعوایی در کار نبوده، ایشون از زمانی که 1080 روی سیستمش بود و بقیه 2080 داشتن! میومد توی اکثر تاپیک ها و حتی پروفایل فخرفروشی می کرد با همین الفاظو می گفت شما کوچک هستید با همون لحن .. :D هر چی اکانت می ساخت تابلو بود چون یک فرمول خودبزرگ بینی رو دنبال می کنه، تا الان 10 تا اکانت ساخته... این آخریشم که داغ داغه
دیگه دنیا همینه دادا
فخر انحصاری بفروشی 5090 میزارن رو سینی تقدیمت میکنن

• Smile
Reactions: Thundersky

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or