|PREDATOR|
کاربر سایت
تاپیک ترکید
اقا برید لایک هاتونو پس بگیرید

اقا برید لایک هاتونو پس بگیرید

انجام شدتاپیک ترکید
اقا برید لایک هاتونو پس بگیرید![]()
![]()

:دوستان حرف از فخر فروشی زدن
این پست ببینید مثلا:
اتفاقا منم از فخر فروشی متنفر هستم
شاید باورتون نشه دوستان یکی از مهم ترین دلایلی که من هیچوقت سمت خرید کنسول سونی نرفتم همین فخر فروشی طرفداراش عباراتی مثل به آرزو پیوستن و...
اصلا خندم گرفته بود . اخه فدای تو بشم خرید ps5 چقدر میتونه برای یه پی سی گیمر چالش بر انگیز باشه که حالا بخاد براش ارزو بشه ؟
در کل با هم دوست باشید از زندگی لذت ببرید

یک عده از کودکی مشکلاتی دارند ، که خانواده برای درمان اقدام نکردنView attachment 416875
این بنده خدا تو تاپیک انتقادات التماس میکرد که اکانتش تایید کنن که سریع بیاد اینجا فخر بفروشه انگار نه انگار ۴۳ سالشه![]()
موضوع رنجیدن نیست دادااحسنت چه حالی داد این چیزایی که دیدم
صاحب تاپیک 15 سال پیش این حرفو زد:
این تاپیک هیچ گونه جنبه رقابتی نداره و امیدوارم عکسهای سایرین اعضا موجب رنجیدن سایر دوستان نشه
داداش سکه ها و سند ماشین چی میگه![]()
فکر نمیکردم با اینهمه افشاگری دوباره برگردیموضوع رنجیدن نیست دادا
سونی فنا فخر بازی انحصاریشونو میفروشن بازی که هیچ دخل تصرفی روش ندارن عشق میکنن دیگران از بازی کردنش حروم میشن ( نوعی فخر فروشی درون گرا)
در صورتی که این مسائل برای ما پی سی گیمرها اصلا اهمیتی نداره
اتفاقا اکثر رفقای من ایکس باکس گیمر هستن چون تا بحال ندیدم هیچ ایکس باکس گیمری فخر بازی انحصاری شو بفروشه![]()
من که تا دو روز خوابم نمی بره
والا نمیدونم وقتی سونی فنا فشار میخورن از هر ترفندی استفاده میکنن دیگهداداش سکه ها و سند ماشین چی میگه![]()
سیستم چطور بود دادا ؟فکر نمیکردم با اینهمه افشاگری دوباره برگردی
و ناگاه اپسیدن در گور لرزید
اینا چیه دیگهچرا به وحید عربانی عزیز اتک میزنید. مگه نمیدونید ۲۰۶ از خودشه این هم کارت ماشین
View attachment 416882
ضمنا ایشون اصلا اهل فخر فروشی نیست و تازه خیلی هم مهربونه و میخواد به اعضای فروم هدیه بده
View attachment 416881
قبلا بعد متارکه ، تیبا ۲ می خریدندچرا به وحید عربانی عزیز اتک میزنید. مگه نمیدونید ۲۰۶ از خودشه این هم کارت ماشین
View attachment 416882
ضمنا ایشون اصلا اهل فخر فروشی نیست و تازه خیلی هم مهربونه و میخواد به اعضای فروم هدیه بده
View attachment 416881
دیگه دنیا همینه دادادعوایی در کار نبوده، ایشون از زمانی که 1080 روی سیستمش بود و بقیه 2080 داشتن! میومد توی اکثر تاپیک ها و حتی پروفایل فخرفروشی می کرد با همین الفاظو می گفت شما کوچک هستید با همون لحن ..هر چی اکانت می ساخت تابلو بود چون یک فرمول خودبزرگ بینی رو دنبال می کنه، تا الان 10 تا اکانت ساخته... این آخریشم که داغ داغه