ArefTheGreat
کاربر سایت
منم پست رو که دیدم برام مشخص بود کی برگشته.عزیزانی که با ایشون آشنایی ندارن
بدونن که ایشون همون کاربر Vahid VFSDF هستن (از هیترهای نامدار سونی) که کانادا زندگی میکنن و قبلا بن شدن هزار بار با آیدی های مختلف اومدن اینجا و تو گروه مخصوصشون خیلی فحش نثار اینجاب و سایر فن های سونی کردن (مدارکش هم موجوده).
اگه براتون سوال پیش اومد که چطور فهمیدم
از همون جمله “این کیس تو ایران موجود نیست” برای فخر فروشی و قسمت های سبز شده مشخصات سیستم و عجله برای پست کردن عکسای سیستم و خواهش از مدیریت تو بخش انتقادات، مشخص بود.
خلاصه که این اخرین باری باشه که پشت سر من تو گروهت حرف میزنی، پیامات میفرستن برام. این دفعه چیزی ببینم میام پی وی تلگرامت جوابی که در شانت هست رو بهت میدم
از مدیرا هم خواهش میکنم سریعا پست پاک نکنن تا خودش ببینه.
مشکل من با کانفیگ نیست. مشکل "این کیس تو ایران موجود نیست" هست که برای دلخور کردن یه عده نوشته شده.
اتفاقاً اگر بحث سر خاص بودنه: همین Evolv X2 اینجا تو کانادا الان از Newegg.ca حدود ۱۵۰ دلار کانادا هستش، تازه نسخهی آخرش هم نیست که یک نوار LED داره. حالا این «نایاب» بودن یه قطعه فقط تابع جاییه که آدم توش زندگی میکنه، نه ارزش خود قطعه. دقیقاً به همین دلیل چیزیه که آدم باهاش پز نمیده.
منم اینجا عکس سیستمم رو گذاشتم و دوست دارم تجربههام رو به اشتراک بذارم؛ انجمن برای همینه. حقیقت این روزا یک مدت هست دارم این دست اون دست میکنم که آیا مثلا درسته فلان پست رو از فلان تجربه شخصی به اشتراک بزارم یا نه؟ فخر فروشی برداشت میشه؟ حس بدی به خواننده میده؟ هدفم از به اشتراک گذاشتن واقعا در پشت زمینه چی هست؟
به هر شکل مبارکش باشه. ولی لایک نداره پستشون با اون لحن.