عکسهای قطعات و سیستم های اعضای بازیسنتر

ممنون!
من خودم هنوز فرصت نکردم کارت رو تست کنم ولی تا اونجایی که می دونم ASUS اخیرا firmware منتشر کرده و RPM فن چهارم رو در بایوس quiet کم کرده و در نتیجه نویزش کمتر شده.

مرسی!
البته جایی که من زندگی می کنم قیمت 5090 مدل های AIB هنوز از قیمت اصلی retail اختلاف زیادی داره بعضا تا 1000 یورو بیشتر.
ولی این روز ها وضعیت stock فروشگاه ها داره بهتره میشه و قیمت ها هر هفته داره کمتر میشه. تا یک تا دو ماه قیمت 5090 کلا زیر 3000 یورو میاد از جمله همین مدل ASUS ROG Astral.
تو ایران متاسفانه دلایل مختلف از جمله نوسان ارز وجود داره که فروشگاه کارت های high-end رو به قیمت فضایی می فروشن.
شما چند خریدین؟

شما چند خریدین؟
من خیلی دقیق بخوام بگم 3761 یورو و 17 سنت! با درنظر گرفتن مالیات 21 درصد کشور هلند. :D
این رو ذکر کردم چون از فروشگاه آلمانی خرید کردم و tax کمتری تو آلمان پرداخت می کنند نسبت به هلند که من زندگی می کنم.
البته الان قیمتش داره کمتر میشه و تا ماه های آینده قیمت مدل Astral OC به 3000 یورو نزدیک میشه.

• Like
Reactions: Pzt_Kami
من خیلی دقیق بخوام بگم 3761 یورو و 17 سنت! با درنظر گرفتن مالیات 21 درصد کشور هلند. :D
این رو ذکر کردم چون از فروشگاه آلمانی خرید کردم و tax کمتری تو آلمان پرداخت می کنند نسبت به هلند که من زندگی می کنم.
البته الان قیمتش داره کمتر میشه و تا ماه های آینده قیمت مدل Astral OC به 3000 یورو نزدیک میشه.
قیمتی که دادید تقزیبا درسته دیگه الان قیمتش 3000 دلاره که شما 790 یوروش تکس دادی همون 3000 تا قیمت اصلیش می شه

سلام خدمت دوستان

اینم بگم این تاپیک هیچ گونه جنبه رقابتی نداره و امیدوارم عکسهای سایرین اعضا موجب رنجیدن سایر دوستان نشه (مثلا سو تفاهم پیش بیاد که فلانی احساس برتری در سیستم کرده یا ....)

اولی که تاپیک رو زدم گفتم اقااااا عکس از 5090 نزار ;))

امیر مبارک باشه ولی سیستم زیباااا نیست اسمبلش خیلی معمولیه توی عکس
لیاقت این 5090 بیشتر از ایناست

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: amirmahmood
اولی که تاپیک رو زدم گفتم اقااااا عکس از 5090 نزار ;))

امیر مبارک باشه ولی سیستم زیباااا نیست اسمبلش خیلی معمولیه توی عکس
لیاقت این 5090 بیشتر از ایناست
مرسی وحید جان.
موافقم فن ها رو باید عوض کنم و به سیستم RGB بیشتر اضافه کنم.
فن های AIO یکم نویز داره و قطعا باید عوض شه.

حالا این ها رو میگم ولی وقت و حوصله زیاد ندارم برای زیباتر کردن سیستم. شاید باورتون نشه ولی همین 5090 رو بعد یک هفته از دریافتش روی سیستم نصب کردم. :D

Lenovo Legion Go
AMD Ryzen Z1 Extreme (3.30 GHz up to 5.10 GHz) | 16GB LPDDR5X-7500MT/s | 1TB SSD M.2 2242 PCIe Gen4 TLC | 8.8" QHD (2560 x 1600), IPS, Touchscreen, 500 nits, 144Hz
Razer Basilisk V3 | Redragon Bullseye Pro | Redragon Castor Pro K631-GW | JSAUX HB0609 Dock | JSAUX HB0603 Dock

IMG_1466.jpg
IMG_1472.jpg IMG_1469.jpg IMG_1468.jpg IMG_1467.jpg

داستان از این قراره که من دو هفته پیش باید میرفتم دبی برای یه مورد کاری بعد دیگه پریروز با یکی از رفیقا پا شدیم رفتیم دبی مال براش لپ تاپ بگیریم اتفاقی چشمم به یه دیوایسی/کنسولی/PC ـی/نمیدونم واقعا اسمش رو چی بذارم خورد که همون لحظه اول عاشقش شدم :دی
به قدری برام ایده کلی و خوش ساخت بودن Legion Go جذاب بود که بعد سال ها شاید به خاطر همین دیوایس هم که شده برای گیم و اینا به Superior Platform گیمینگ یعنی PC کوچ کنم (البته اگر پورت های افتضاح این چند سال اخیر و از اون ور قطع کردن ساپورت PhysX 32-Bit توسط انویدیا رو قلم بگیریم :-" :دی)
من چون به خاطر مشغله مدام در حال سفرم به یه پلتفرمی نیاز داشتم که در عین قدرت بتونه همیشه همراهم باشه و مشکلی از بابت حملش نداشته باشم. از یه طرف به سرم زده بود Playstation Portal رو بگیرم چون اونور آب هم کلا مشکل استریم نداره، ولی Legion Go رو که دیدم به کل ماجرا عوض شد.
الان که فکر میکنم شاید یکی از دلایلی که تو نگاه اول از این handheld PC خوشم اومد، این بود که سال 85-86 (یه چیزی حدود 18 سال پیش) من برای اولین بار دیوایسی رو دیدم به اسم Sony Vaio UX Micro PC با ویندوز Vista که هنوزم که هنوزه یکی از گجت هایی بود که همیشه دلم میخواست داشته باشم که مراتب از زمان خودش جلوتر بود.

خود Legion Go رو از شعبه دبی مال Emax گرفتم، دو تا Dock و گلس و موس Razer رو هم چون تو Emax و Jumbo و بقیه فروشگاه ها اون لحظه پیدا نکردم دیگه از Amazon AE سفارش دادم که همون روز اومد. کیبورد و موس Redragon رو هم امروز از MesterComputer تهران سفارش دادم که اونا هم به موقع رسیدن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or