عنوان DmC: Devil May Cry بر روي 60 فريم اجرا نخواهد شد

Dark War

کاربر سایت
درود

20120410dmc.jpg

طبق گفته شركت Capcom عنوان DmC: Devil May Cry بر روي 30 فريم اجرا خواهد شد اما افزود كه استوديو Ninja Theory با استفاده از حقه هاي جالب و ويژگي هاي تكنيكي به گونه اي اين عنوان را طراحي كرده است كه 60 فريم به نظر ميرسد. شايد اين كمي گيج كننده باشد اما در ادامه ديد ما نسبت به اين موضوع بازتر خواهد شد.

در طي مصاحبه Eurogamer با جناب آقاي Hideaki Itsuno از شركت Capcom در مورد چگونگي اين مورد كه بازي از لحاظ ظاهري 60 فريم به نظر ميرسد اما فريم پايه آن 30 است سوالاتي پرسيده شد و ايشان به اين سوالات پاسخ داد.

جناب Itsuno در جواب به سوالات مربوطه گفت

ما با كمك Ninja Theory از ويژگي هاي موتور Unreal به شكلي استادانه بهره گرفتيم.همچنين با استفاده از قابليت هاي تكنيكي خاص كاري كرديم تا بازي در نگاه ظاهري روان تر و بالاتر از 30 فريم به نظر بيايد و مخاطب آن را 60 فريم احساس كند.

بنابراين اگر بازي 30 فريم باشد شما به هنگام تجربه اين عنوان بنابر بهره گيري از حس بينايي خود احساس ميكنيد كه اين عنوان 60 فريم است و آن را روان تر از حالت معمول احساس ميكنيد و برخلاف فريم پايه 30 مغز شما به گونه اي تصور ميكند كه سرعت اجراي بازي بالاتر است.

همچنين در كنار صحبت هاي ايشان Ninja Theory نيز صحبت كوتاهي در اين مورد كرد.

اين عنوان در PC بر روي 60 فريم اجرا مي شود اما با 30 فريم نيز آماده است تا امتحان خود را بر روي كنسول ها پس دهد تا جايي كه ممكن است بعد از تجربه اين عنوان در ديگر بازي ها احساس كندي و تنبلي كنيد.

آيا گفته ي آنها درست است؟

اين عنوان در تاريخ January 15th بر روي PS3، Xbox360 و PC عرضه مي شود.

Source

:-oاین هر چی باشه از دیگر devil may cry ها سریع تره اون هم خیلی

رفیق شما اول اینو به من بگو = DMC چیست؟

یه نکته خیلی کوچیک بود من صفحه قبل گفتم :
فریم ربطی به سرعت نداره

درسته ربط مستقیم نداره ولی اگه بخوای سرعت بازی رو بالا ببری باید فریم بالا داشته باشی.

درسته ربط مستقیم نداره ولی اگه بخوای سرعت بازی رو بالا ببری باید فریم بالا داشته باشی.
کی یه همچین چیزی گفته ؟ الان بیا همون افتضاح NG3 رو با GOW III مقایسه کن ، با وجود اینکه GOW اکثر اوقات 60 فریمه و NG3 روی 30 قفل شده ولی سرعت NG بیشتره

عزیز من فریم هیچ ربطی به سرعت نداره

-----------------------------
پ.ن : الان من فقط سرعت GOW رو با NG مقایسه کردم وگرنه NG3 به هیچ عنوان در مقابل HnS های این نسل حرفی برای گفتن نداره چه برسه به GOW

تریلرهای عنواین پیشین رو با هم مقایسه کنید می فهمید این نسخه واقعا سریع تر هستش
دوست عزیز یک حرفهایی رو میزنی.شما یکبار دیگه DMC 3 رو بازی کنی،واقعا اون سرعت کمبو ها وحرکات خیلی بیشتره حالا نمیدونم چجوری می گید این سریع تره

کی یه همچین چیزی گفته ؟ الان بیا همون افتضاح NG3 رو با GOW III مقایسه کن ، با وجود اینکه GOW اکثر اوقات 60 فریمه و NG3 روی 30 قفل شده ولی سرعت NG بیشتره

پ.ن : الان من فقط سرعت GOW رو با NG مقایسه کردم وگرنه NG3 به هیچ عنوان در مقابل HnS های این نسل حرفی برای گفتن نداره چه برسه به GOW

علی پیشنهاد میکنم یه بار دیگه جمله ی منو بخونی بعد جواب خودتو بخونی.

من گفتم اگه بخوای سرعت بازی رو بالا ببری باید فریم بالا باشه در حالی که GOW سبکش با این سرعته و اصلا ربطی به بحث ما نداره.

علی فکر کنم بچه ها از سرعت منظورشون سرعت انجام حرکات هست :دی مثل تفاوت cod و بتل توی همین مورد :دی

دوست عزیز یک حرفهایی رو میزنی.شما یکبار دیگه DMC 3 رو بازی کنی،واقعا اون سرعت کمبو ها وحرکات خیلی بیشتره حالا نمیدونم چجوری می گید این سریع تره
من دیدم همین الان هم تریلر dmc hd رو دارم ولی با این مقایسش می کنم این خیلی سریع ترشده

من دیدم همین الان هم تریلر dmc hd رو دارم ولی با این مقایسش می کنم این خیلی سریع ترشده
رفیق الان جک داری میگی؟ مارو سر کار گذاشتی؟ خودتو سر کار گذاشتی؟ همه رو سر کار گذاشتی؟ با تاپیک مشکل داری؟ با DMC مشکل داری؟

دقیقا هدفت از این حرفا چیه؟

رفیق الان جک داری میگی؟ مارو سر کار گذاشتی؟ خودتو سر کار گذاشتی؟ همه رو سر کار گذاشتی؟ با تاپیک مشکل داری؟ با DMC مشکل داری؟

دقیقا هدفت از این حرفا چیه؟

خوب هستی شما من با dmc مشکلی ندارم فقط دارم می گم سرعت این نسخه از نسخه های قبل بیشتر خواهشا اول پست رو کامل خونید بعد بیاید نظر بدید

من DMC4 رو روی PC بازی کردم، فریم به طرز وحشتناکی بالا بود. از چشمام هم روون تر اجرا میشد. به نظرم شماره 4 از 3 روون تره. البته نمیدوم ملاک شما کنسوله یا PC

سرعت اجرای کمبوهای این بازی ثلث DMC 3 هم نیست. حالا خود زنی کنید هی...

سرعت بازی تقریبا با DMC3 در حالت عادی یکیه ، مگر اینکه منظورت Turbo Mode باشه که اون بحثش جداست

---------- نوشته در 11:53 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:46 PM ارسال شده بود ----------

علی فکر کنم بچه ها از سرعت منظورشون سرعت انجام حرکات هست :دی مثل تفاوت cod و بتل توی همین مورد :دی
احسان سرعت بازی دست خود سازنده است و کاری به فریم نداره ، اگه میبینی COD سریعه برای اینه که سازنده اش سریع ساختتش نه برای فریمش :دی همون BF یا MOH رو هم میشه به سریعی COD ساخت ولی چون فریمشون 60 نیست به اون نرمی و روونی اجرا نمیشن

در کل اینکه بگیم بازی 30 فریمه پس سرعتش کمه اشتباهه :دی

احسان سرعت بازی دست خود سازنده است و کاری به فریم نداره ، اگه میبینی COD سریعه برای اینه که سازنده اش سریع ساختتش نه برای فریمش :دی همون BF یا MOH رو هم میشه به سریعی COD ساخت ولی چون فریمشون 60 نیست به اون نرمی و روونی اجرا نمیشن

در کل اینکه بگیم بازی 30 فریمه پس سرعتش کمه اشتباهه :دی

منم همون قرمزه منظورم بود :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or