عنوان DmC: Devil May Cry بر روي 60 فريم اجرا نخواهد شد

Dark War

کاربر سایت
درود

20120410dmc.jpg

طبق گفته شركت Capcom عنوان DmC: Devil May Cry بر روي 30 فريم اجرا خواهد شد اما افزود كه استوديو Ninja Theory با استفاده از حقه هاي جالب و ويژگي هاي تكنيكي به گونه اي اين عنوان را طراحي كرده است كه 60 فريم به نظر ميرسد. شايد اين كمي گيج كننده باشد اما در ادامه ديد ما نسبت به اين موضوع بازتر خواهد شد.

در طي مصاحبه Eurogamer با جناب آقاي Hideaki Itsuno از شركت Capcom در مورد چگونگي اين مورد كه بازي از لحاظ ظاهري 60 فريم به نظر ميرسد اما فريم پايه آن 30 است سوالاتي پرسيده شد و ايشان به اين سوالات پاسخ داد.

جناب Itsuno در جواب به سوالات مربوطه گفت

ما با كمك Ninja Theory از ويژگي هاي موتور Unreal به شكلي استادانه بهره گرفتيم.همچنين با استفاده از قابليت هاي تكنيكي خاص كاري كرديم تا بازي در نگاه ظاهري روان تر و بالاتر از 30 فريم به نظر بيايد و مخاطب آن را 60 فريم احساس كند.

بنابراين اگر بازي 30 فريم باشد شما به هنگام تجربه اين عنوان بنابر بهره گيري از حس بينايي خود احساس ميكنيد كه اين عنوان 60 فريم است و آن را روان تر از حالت معمول احساس ميكنيد و برخلاف فريم پايه 30 مغز شما به گونه اي تصور ميكند كه سرعت اجراي بازي بالاتر است.

همچنين در كنار صحبت هاي ايشان Ninja Theory نيز صحبت كوتاهي در اين مورد كرد.

اين عنوان در PC بر روي 60 فريم اجرا مي شود اما با 30 فريم نيز آماده است تا امتحان خود را بر روي كنسول ها پس دهد تا جايي كه ممكن است بعد از تجربه اين عنوان در ديگر بازي ها احساس كندي و تنبلي كنيد.

آيا گفته ي آنها درست است؟

اين عنوان در تاريخ January 15th بر روي PS3، Xbox360 و PC عرضه مي شود.

Source

عنوان DmC: Devil May Cry بر روي 60 فريم اجرا نخواهد شد

اینو که همون اوایل ساخت بازی گفتن :| این خبر رو واسه یادآورری گذاشتین؟؟ با شایدم سازنده های بازی فراموشی گرفتن یه چیزی رو دو بار تکرار میکنن :|

ما با كمك Ninja Theory از ويژگي هاي موتور Unreal به شكلي استادانه بهره گرفتيم.همچنين با استفاده از قابليت هاي تكنيكي خاص كاري كرديم تا بازي در نگاه ظاهري روان تر و بالاتر از 30 فريم به نظر بيايد و مخاطب آن را 60 فريم احساس كند

این کارو اولین بار epic با GEOW 3 کرد

^^ MGR: R مگه 60 فرم/ثانیست؟!:دی
===
این که DmC: Devil May Cry (من عاشق اسم فوق داهاتی بازی شدم، ارواح عمم...) رو 30 فریم/ثانیه هست رو که دیگه هر بنی بشری می دونه! من تیتر خبر رو سریع خوندم یه لحظه فکر کردم نوشته 60 فریمی شده! کف کردم، گفتم چطور هرچی دیدیم 30 تایی بوده، یهو 60 تایی شد؟! با دقت خوندم دیدم:

کار هر خر نیست، خرمن کوفتن ... /
استاد می خواهد و مرد کهن ...

===

یه پیشنهاد دوستانه هم برای دوستانی که زحمت می کشن و خبر ترجمه می کنن توی فروم داشتم، اونهم این که لطفا از تگ نقل قول استفاده نکنن؛ برای خبر از کوتیشین " این علامت " استفاده کنن، دقیقا همون معنی رو میده.

ممنون بابت خبر ...

^^ MGR: R مگه 60 فرم/ثانیست؟!:دی
===
این که DmC: Devil May Cry (من عاشق اسم فوق داهاتی بازی شدم، ارواح عمم...) رو 30 فریم/ثانیه هست رو که دیگه هر بنی بشری می دونه! من تیتر خبر رو سریع خوندم یه لحظه فکر کردم نوشته 60 فریمی شده! کف کردم، گفتم چطور هرچی دیدیم 30 تایی بوده، یهو 60 تایی شد؟! با دقت خوندم دیدم:

کار هر خر نیست، خرمن کوفتن ... /
استاد می خواهد و مرد کهن ...

===

یه پیشنهاد دوستانه هم برای دوستانی که زحمت می کشن و خبر ترجمه می کنن توی فروم داشتم، اونهم این که لطفا از تگ نقل قول استفاده نکنن؛ برای خبر از کوتیشین " این علامت " استفاده کنن، دقیقا همون معنی رو میده.

ممنون بابت خبر ...

بله 60 فریم هستش اگر الان موتورش عوض نمی شد همون 30 بود ولی گرافیکش بهتر بود:d
کیوان بقیه متنت تو ذهنم نمی گنجه اصلا:-/

فقط دوتا نکته رو یادمون باشه :

1. اکثر ویدئو هایی که روی نت پخش میشن خودشون 60 فریم نیستن برای همین درست نمیشه در مورد فریم بازی قضاوت کرد

2. فریم ربطی به سرعت نداره ! شما میتونی با 10 فریم هم یه بازی به سریعی DMC4 و بیونتا بسازی ولی بازی و انیمیشن هاش به شدت خشک میشه طوری که اصلا قابل تحمل نیست

فریم درواقع باعث نرمتر شدن حرکات شخصیت میشه و هرچی فریم بازی بیشتر باشه حرکات بهتر و نرمتر اجرا میشن

توی uncharted 2 هم یک گزینه داشت می تونستین سرعت بایز رو دوبرابر کنید که نه روی گرافیک اثر می گذاشت پایین نمی امد و هم بدون مشکل بود خیلی باحال بود ادم فکر می کنه 60 فریم هست:d

ممنون بابت خبر ...
والا كيوان جان ما اول از همين كوتيشين استفاده ميكرديم بعد نميدونم چي شد يهو باب شد كه جاش تگ نقل قول اومد روي كار ما هم گفتيم حالا كه دوستان از تگ استفاده كردن ما هم پيروي كنيم:dحالا نميدونم باز هرجور كه راحت تر هستيد همونو ميزاريم:d
اینو که همون اوایل ساخت بازی گفتن :| این خبر رو واسه یادآورری گذاشتین؟؟ با شایدم سازنده های بازی فراموشی گرفتن یه چیزی رو دو بار تکرار میکنن :|
آره سرم درد ميكرد گفتم يه خبر بزارم شما لطف كنيد بياين زير سوال ببرينش آخرم ما فحش بخوريم پاشيم بريم;)
2. فریم ربطی به سرعت نداره ! شما میتونی با 10 فریم هم یه بازی به سریعی DMC4 و بیونتا بسازی ولی بازی و انیمیشن هاش به شدت خشک میشه طوری که اصلا قابل تحمل نیست
دقيقا باهات موافقم علي مثلا همين Vanquish روي 60 نبود ولي گيم پلي به شدت سرعتي و رووني داشت كه به چشم بيننده 60 به نظر ميرسيد.همون طور كه اشاره كردي از اين موارد بازي ها زياد هستن مثل خود بايونتا;)

دلیل اینکه بازی های Fighting و H&S میان رو 60 فریم میسازن نرم بودن انیمیشن و... اینا نیست دلیل اصلی input lag پائیین هستش

این حرفتون در مورد همه بازی ها صدق نمیکنه ، مثلا GOW اگه اشتباه نکنم فریمش بین 40 تا 60 متغییر بود ولی اصلا این موضوع ربطی به Input ـش نداشت و فقط برای نرمتر بودن انیمیشن ها اینکار رو کرده بودن ، هرچند در مورد سری DMC حق با شماست و دلیل اصلی 60 فریم بودن DMC یا بیونتا همین Input lag بوده و نبودش توی این نسخه میتونه مشکل ساز باشه ولی ظاهرا NT تونسته برای این مورد هم راه حلی پیدا کنه.

یه مثال میزنم تا دوستان راحت تر متوجه بشن ، مثلا توی DMC 4 یکی از قابلیت های بازی Enemy Step ـه که دانته میتونه در هوا با کمک دشمنش دوباره بپره ، خیلی از حرفه ایی های DMC از این قابلیت برای اجرای کمبو های مختلف استفاده میکنند ، مثلا توی هوا دشمن رو با شمشیر دارن میزنند بعد وسط ضربه زدن با کمک خود دشمن میپرن بالاتر و اینبار به عنوان مثال میان از اسلحه های دانته استفاده میکنند و ... خب به این حرکت میگن Jump Cancel که نیاز به دقت زیاد و سرعت العمل بالایی داره.

خب حالا اگه بخوایم همین مورد روی توی DmC دقیقا به همین صورت و با 30 فریم اجرا کنیم عملا غیرممکن میشه ، چون فریم های بازی نصف شده و پنجره استفاده از این حرکت هم بسیار کوچیکتر به طوری که قابل اجرا نیست ! برای همین بود که خیلی از هوادارا فکر میکردن با 30 فریم شدن بازی خیلی از تکنیک های نسخه های قبلی توی این نسخه وجود نخواهد داشت

NT دوتا راه داشت برای اینکه این مورد رو حل کنه : 1. کم کردن سرعت بازی تا این حرکات قابل اجرا بشن 2. افزایش موقعیت برای اجرای ضربات و بزرگتر کردن HitBox دشمن ها
که NT راه دوم رو انتخاب کرده ، مثلا برای JC که بالاتر توضیح دادم الان توی این نسخه چون بازی 30 فریمه NT اومده و HitBox بزرگتری برای دشمن ها طراحی کرده تا سرعت بازی کمتر نشه و در عین حال اینجور تکنیک های پیشرفته هم در بازی قابل اجرا باشند

البته ناگفته نماند که استفاده از این روش نیاز به بالانس دقیقی داره وگرنه ممکنه بازی به شدت آسون یا سخت بشه البته توی پیش نمایش هایی که جدیدا منتشر شده ، به نظر میاد NT تونسته این بالانس رو حفظ کنه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or