عنوان «Shadow of the Tomb Raider» فردا معرفی خواهد شد

Anonymous M3

人類に栄光あれ
کاربر سایت
طبق سایت رسمی سری «Tomb Raider» عنوان جدیدی از این سری با نام «Shadow of the Tomb Raider» فردا در ساعت ۶ صبح به وقت پاسیفیک (ساعت ۱۶:۳۰ به وقت ایران ) معرفی خواهد شد.​

Leak-Shadow-of-the-Tomb-Raider-Looks-Great-2-1024x576.jpg

با نگاهی به «HTML» این سایت به پیامی با متن زیر پی میبریم :​

«Shadow of the Tomb Raider اوج داستان «Lara» است که در ۱۴ سپتامبر ۲۰۱۸ (۲۳ شهریور) در دسترس خواهد بود.»​

مدتی پیش در ماه دسامبر ۲۰۱۷ کمپانی «Square Enix» اشاره ای به این موضوع که عنوان جدیدی از سری «Tomb Raider» در دست ساخت است و در سال ۲۰۱۸ منتشر خواهد شد.» کرده بود.​

در ماه اکتبر سال ۲۰۱۶ نام نسخه‌ی بعدی این سری لو رفته بود. همچنین در ژانویه‌ی سال ۲۰۱۷ وبسایت «Eurogamer» خبر از ساخته شدن نسخه‌ی جدید به دست استدیوی «Eidos Montreal» سازنده‌ی سری «Deus Ex» داده بود. در نهایت در ماه جون ۲۰۱۷ تصاویری در فضای مجازی منتشر شد که ادعا میشد به نسخه‌ی جدید مربوط است.​

Read the whole post here.

همینطوری یهویی نبوده شخصیت زنش تو نسخه 2 و 3 بوده و یه پیش زمینه ای از قبل داشته!و با چه منطقی ربط پیدا میکنه به تاثیر گذاری توم رایدر؟! چون شخصیتش زن شده؟!O_o
کاری به موندگاری آنچارتد ندارم ولی اگه میخوای یه بازی تا عمر داری تو ذهنت بمونه حتماThe last of us رو که کار همین شرکت ناتی داگه رو بازی کن!لابد اونم از the walking dead اسکی رفته دیگه؟! :D
الکی خودتونو تو فروم مسخره مردم نکنین هر دو بازی خوبن! ولی حداقل من با بازی کردن Uncharted حس نکردم که از توم رایدرای قدیمی الگو برداری شده ولی وقتی توم رایدر 2012 اومد و بازی کردم تقلید از سبک آنچارتدو قشنگ میدیدم! عیب نداره این نوع الگو برداری که اینقدر جوششو میزنین مهم ساخت یه بازی خوب بود که توم رایدر انجامش داد! شمام بهتره به همین قانع باشین و نزنین زیر الگو برداری از آنچارتد. حداقل هر دو بازی رو تجربه کنین بعد نظر بدین!
طرف فقط امده مثلا ترول کنه ولش کنید حتی جوابشم ندید نمیدونم چرا تا الان مدیرا بنش نکردن

• Like
Reactions: ps3_360_wii
همینطوری یهویی نبوده شخصیت زنش تو نسخه 2 و 3 بوده و یه پیش زمینه ای از قبل داشته!و با چه منطقی ربط پیدا میکنه به تاثیر گذاری توم رایدر؟! چون شخصیتش زن شده؟!O_o
کاری به موندگاری آنچارتد ندارم ولی اگه میخوای یه بازی تا عمر داری تو ذهنت بمونه حتماThe last of us رو که کار همین شرکت ناتی داگه رو بازی کن!لابد اونم از the walking dead اسکی رفته دیگه؟! :D
الکی خودتونو تو فروم مسخره مردم نکنین هر دو بازی خوبن! ولی حداقل من با بازی کردن Uncharted حس نکردم که از توم رایدرای قدیمی الگو برداری شده ولی وقتی توم رایدر 2012 اومد و بازی کردم تقلید از سبک آنچارتدو قشنگ میدیدم! عیب نداره این نوع الگو برداری که اینقدر جوششو میزنین مهم ساخت یه بازی خوب بود که توم رایدر انجامش داد! شمام بهتره به همین قانع باشین و نزنین زیر الگو برداری از آنچارتد. حداقل هر دو بازی رو تجربه کنین بعد نظر بدین!
معلومه که حس نکردی چون اصلا شناختی از توم رایدرهای کلاسیک و حتی ایندیانا جونزهای 3D کلاسیک نداری.
در ضمن در مورد اون پیشنهادت فقط باید بگم:.=)):-j=)):-j
2012:
lee_and_clementine_by_dante_cg-d9bo2kq.jpg
2013:
The-Last-of-Us-Remastered.jpg

ماشا.., بزنم به تخته روزبه روزم دست به اسکیشون تیزتر میشه.:D

معلومه که حس نکردی چون اصلا شناختی از توم رایدرهای کلاسیک و حتی ایندیانا جونزهای 3D کلاسیک نداری.
در ضمن در مورد اون پیشنهادت فقط باید بگم:.=)):-j=)):-j
2012:
lee_and_clementine_by_dante_cg-d9bo2kq.jpg
2013:
The-Last-of-Us-Remastered.jpg

ماشا.., بزنم به تخته روزبه روزم دست به اسکیشون تیزتر میشه.:D

دوستمون حق دارن شما قصد ترول الکی بحثو ادامه نمیدم!
ولی فقط یه سوالی ذهنمو مشغول کرده! یعنی تو ذهن شما اینجوری اوضاع حل و فصل شده که سال 2012 که walking dead اومد و ناتی داگ بازی رو بازی کرد پیش خودش گفت واو چه ایده خوبی بیاین ازش اسکی بریم! بعد تو مدت زمان یک سال بازی the last of us رو(بهترین بازی 2013و بهترین بازیی که تو عمرم بازی کردمو)) ساخت و داد بیرون؟!حتی اگرم به طرز فکر شما باشه که باید تحسینش کنین به خاطر این اراده تو اسکی درست و حسابی رفتن جوری که تو 1 سال بازیی ساخت که از بازیی که از روش اسکی رفته بهتر شده....قشنگ الان حکم آدمی رو داری که داره غرق میشه به آب دریا چنگ میزنه تا خودشو بکشه بالا... نکن آقا نکن برا خودت خوب نیست:D

حالا اون اصلا بکنار.
الان بری از هوادارای آنچارتد بپرسی همه میگن گان پلی و اکشن نقطه قوت این سریه. خب اونم که اسکی از گیرزآوواره!! سازنده هم خودش اذعان کرده. اینو چی میگی؟:D
بعد همون آدمهای معلوم الحال میان از توم رایدر ریبوت بخاطر اکشن ضعیف نسبت به آنچارتد ایراد میگیرن!! در صورتی که تمرکز توم رایدر اصلا روی اکشن نیست و روی survival و stealth قرار داره. مثل این میمونه من برم SC بازی کنم بعد بگم این چه آشغالیه گان پلیش اصلا به گیرزآووار نمیرسه. =)) آره همون بحث نشه بهتره. سونی فن جماعت سروته همینه فقط لول حماقتش فرق داره. ما که دیگه عادت داریم.

مگه خودت یه زمانی فن 2 آتیشه سونی playstation نبودی ؟!! :Cheesygrin:

بابا یعنی یه رقیب جدی برای آنچارتد و انحصاری زمانی انقدر فشار آورده. طرف اومده دقیقا از چیزایی تو توم رایدرهای جدید انتقاد میکنه که خودشون رکن اصلی آنچارتد هستند. اصلا تویی که سنت به توم رایدرهای کلاسیک قد نمیده از چیش داری دم میزنی.:eek:

اونیکی اومده از کپی پیست میگه. :lol: همه میدونن ND اصالتا یه استودیوی کپی کار هست و از همون روزهای اول که با کراش و CTR از ماریو و ماریو کارت اسکی میرفت الانم همینه و فرقی نکرده!

توم رایدر انقدر تاثیرگذار بوده که کاراکتر آخرین نسخه آنچارتد (همینطوری یهویی!) به یه کاراکتر زن تغییر پیدا میکنه. CEO سونی به خبر تیزرش واکنش نشون میده. و در عمل داره اقرار میکنه. شما تو توهمات خودتون خوش باشید.:Laughing:
=)):))=)):))=)):))=)):))

• Like
Reactions: che-jaleb
بابا یعنی یه رقیب جدی برای آنچارتد و انحصاری زمانی انقدر فشار آورده. طرف اومده دقیقا از چیزایی تو توم رایدرهای جدید انتقاد میکنه که خودشون رکن اصلی آنچارتد هستند. اصلا تویی که سنت به توم رایدرهای کلاسیک قد نمیده از چیش داری دم میزنی.:eek:

اونیکی اومده از کپی پیست میگه. :lol: همه میدونن ND اصالتا یه استودیوی کپی کار هست و از همون روزهای اول که با کراش و CTR از ماریو و ماریو کارت اسکی میرفت الانم همینه و فرقی نکرده!

توم رایدر انقدر تاثیرگذار بوده که کاراکتر آخرین نسخه آنچارتد (همینطوری یهویی!) به یه کاراکتر زن تغییر پیدا میکنه. CEO سونی به خبر تیزرش واکنش نشون میده. و در عمل داره اقرار میکنه. شما تو توهمات خودتون خوش باشید.:Laughing:

دوستمون حق دارن شما قصد ترول الکی بحثو ادامه نمیدم!
ولی فقط یه سوالی ذهنمو مشغول کرده! یعنی تو ذهن شما اینجوری اوضاع حل و فصل شده که سال 2012 که walking dead اومد و ناتی داگ بازی رو بازی کرد پیش خودش گفت واو چه ایده خوبی بیاین ازش اسکی بریم! بعد تو مدت زمان یک سال بازی the last of us رو(بهترین بازی 2013و بهترین بازیی که تو عمرم بازی کردمو)) ساخت و داد بیرون؟!حتی اگرم به طرز فکر شما باشه که باید تحسینش کنین به خاطر این اراده تو اسکی درست و حسابی رفتن جوری که تو 1 سال بازیی ساخت که از بازیی که از روش اسکی رفته بهتر شده....قشنگ الان حکم آدمی رو داری که داره غرق میشه به آب دریا چنگ میزنه تا خودشو بکشه بالا... نکن آقا نکن برا خودت خوب نیست:D
والا قصد بی احترامی ندرام،
ولی چند وقتی هست، پست ها رو که نگاه میکنم، برای پست های شمارو میبینم یاد این عزیز میوفتم:
GrumpyCat.jpg
***برای اینکه پست هم اسپم نباشه***
والا این بازی که از این تریلر چیزی ازش معلوم نبود، ولی شک دارم بخواد یک دفعه بعد از 2 نسخه قبلی با فرمون بازی های کلاسیک این سری جلو بره، در ضمن اینکه این بنده از آخرین نسخه ps1 این سری رو تجربه داشتم (البته نسخه ps1 رو خیلی بازی نکرده بودم، و همون اوایل بازی گیر کردم) ولی بقیه نسخه ها (legends, aniversary, underworld) رو به صورت کامل بازی کردم، همه نسخه های بازی برای خودشون واقعا زیبا بودن همزمان سری uncharted هم بازی های واقعا خوبی هستن (منی که در ابتدا ps4 داشتم واقعا از عدم عرضه نسخه آخر tomb raider برای ps4 خوب ناراحت شدم، چرا آدم با یک سری صحبتا خودش رو توجیح کنه که مثلا ما uncharted داریم خیلی بهتر هست از tomb raider اصلانم ناراحت نمیشیم که برای ps4 عرضه نشده) ، در حال حاضر بخوام انتخاب کنم ولی، بنده مسیری که سری جدید دار جلو میره رو بیشتر میپسندم، خوب اگر قرار بود همون فرمون سری قبل رو بره میشد یک بازی بشدت مشابه سری انچارتد (حالا شاید خود انچارتد در ابتدا از همون سری tomb raider وام دار بوده)، یا اصلا نه مشابه خودش و بعد مشکل این میشد، بازی دیگه خسته کننده شده، تکرار هست، و قضیه milk کردن بازی و .... در کل والا این بحث ها نتیجه خاصی نداره، این بازی هم میاد میره، هر کسی حال کرد، تهیه میکنه، حالا یکنفرم دلش خواست با یک سری فکرا خودش رو از تجربه این بازی یا بازی ها دیگه محروم کنه، بزارین راحت باشه، شایدم واقعا داره ترول میکنه و جهت عوض شدن فضای سایت ایقدر grumpy بازی از خودش نشون میده. و

• Like
Reactions: che-jaleb

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or