عنوان «Shadow of the Tomb Raider» فردا معرفی خواهد شد

Anonymous M3

人類に栄光あれ
کاربر سایت
طبق سایت رسمی سری «Tomb Raider» عنوان جدیدی از این سری با نام «Shadow of the Tomb Raider» فردا در ساعت ۶ صبح به وقت پاسیفیک (ساعت ۱۶:۳۰ به وقت ایران ) معرفی خواهد شد.​

Leak-Shadow-of-the-Tomb-Raider-Looks-Great-2-1024x576.jpg

با نگاهی به «HTML» این سایت به پیامی با متن زیر پی میبریم :​

«Shadow of the Tomb Raider اوج داستان «Lara» است که در ۱۴ سپتامبر ۲۰۱۸ (۲۳ شهریور) در دسترس خواهد بود.»​

مدتی پیش در ماه دسامبر ۲۰۱۷ کمپانی «Square Enix» اشاره ای به این موضوع که عنوان جدیدی از سری «Tomb Raider» در دست ساخت است و در سال ۲۰۱۸ منتشر خواهد شد.» کرده بود.​

در ماه اکتبر سال ۲۰۱۶ نام نسخه‌ی بعدی این سری لو رفته بود. همچنین در ژانویه‌ی سال ۲۰۱۷ وبسایت «Eurogamer» خبر از ساخته شدن نسخه‌ی جدید به دست استدیوی «Eidos Montreal» سازنده‌ی سری «Deus Ex» داده بود. در نهایت در ماه جون ۲۰۱۷ تصاویری در فضای مجازی منتشر شد که ادعا میشد به نسخه‌ی جدید مربوط است.​

Read the whole post here.

:-@اصن انچارتد بازی کردی استاد:-@
دوست عزیز من آنچارتدو توم‌ریدرهای قدیمی رو بازی کردم و حرف ایشون رو می‌تونم تایید کنم. تمام معماهای آنچارتد سلول خاکستری زیادی نمی‌طلبید و در مدت زمانی خیلی کمی می‌شد حلشون کرد. با این حال این موضوع، نمی‌تونه یه نکته منفی برای یه بازی محسوب شه. متاسفانه گیمر امروزی دنبال معماهای سخت و پیچیده نیست، بجاش هیجان میخاد و صحنه‌های سینمایی! دلیل مرگ سبک‌های زیبایی مثل Advantureهای Point and Click هم همین موضوع هست.

دوست عزیز من آنچارتدو توم‌ریدرهای قدیمی رو بازی کردم و حرف ایشون رو می‌تونم تایید کنم. تمام معماهای آنچارتد سلول خاکستری زیادی نمی‌طلبید و در مدت زمانی خیلی کمی می‌شد حلشون کرد. با این حال این موضوع، نمی‌تونه یه نکته منفی برای یه بازی محسوب شه. متاسفانه گیمر امروزی دنبال معماهای سخت و پیچیده نیست، بجاش هیجان میخاد و صحنه‌های سینمایی! دلیل مرگ سبک‌های زیبایی مثل Advantureهای Point and Click هم همین موضوع هست.
موضوع اصن این نیست من میفهمم شما چی میگی ولی این استادمون انچارتد از نزدیکم ندیده فقط امده ترول کنه بره مثلا بی مزه
کلا بنظرم فاصله گرفتن سری از ریشه ها نکات مثبتی هم داشته مثلا خود شخصیت لارا خیلی طراحی بیخودی داشت الان خیلی واقعی تر شده بعد اون حس تلاش برای بقا هم چیز جالبیه
حالا نمیدونم یکی از دوستان چجوری از شوتینگ انچارتد ایراد گرفته بود و گفته بود اپگرید نداره و این حرفا خب خود توم رایدرم اپگرید اسلحه جالب و کاملی نداشت اپگریدش میکردی اسلحه عوض میشد:|

من همه حرفهای بالا رو قبول دارم که TR مسیرش از اصل خودش دور شده.
اما این هم در نظر باید گرفت که تو این دوره ای که ما الان هستیم ساختن بازی خوش ساخت که در عین حال سختی نسخه های 3 نسل قبل خودش داشته باشه عملا دست یافتنی نیست.
تو اون دوره بدلیل محدودیتهای دوربین،گیم پلی و... یکسری بازیها اجبارا خودشون سخت بودن، حالا اگه 4تا معما هم اضافه میشد به بازی دیگه واویلا.
اما تو سال 2018 ، شخصیتهای بازی داریم که همشون آکروبات بازن و همینطور سطح گیم پلی،دوربین (بعضا VR) و... اونقدر پیشرفته شده که رسیدن به فرمولی که به بازی چالش بیشتری ببخشه و هم خوش ساخت باشه و فروشش هم تحت تاثیر قرار نگیره به مراتب سخت تر شده.

در کل نمیشه انتظار داشت که TR چیزی در حد آنچارتد بی نقص باشه، یک نگاه به سرمایه انسانی پشت جفت بازیها کنیم متوجه میشیم که این تیم اگه تونستن TR در همین حد بسازن واقعا جای شکر داره.
یادمون نره که این سری با تمام اون معماها و گیم پلی که هممون ازش به خوبی تعریف میکنیم تقریبا مرده بود، این تیم با ریبوت کاملا احیاش کرد و تو مسیری قرار داد که بنظرم برای استودیو تعریف شده بود اون هم تجاری سازی بازی بود.
اگه یادمون باشه در مورد نسخه اول اسکوئر با اینکه 5 میلیون فروش کرده بود هنوز از مقدار فروش راضی نبود(مفهوم خبر همین بود اگه یادم باشه).
پس چه انتظاری میشه تو این شرایط از استودیو داشت؟
ما توی نسلی هستیم که Dark Souls ساخته میشه و بنچمارک تعیین میکنه و ژانر تعریف میکنه. Super Meat Boy داریم که پاره میکنه آدم رو و از شدت درد نمیتونی راه بری. The Binding of Isaac داریم که قشنگ برای نابود کردن مغز آدم ساخته میشه و ...

میخوام بگم بله، کاملا شدنیه و این که نمیشه مثل قدیم ساخت، همش بهونه هست. اینا فکر کردن میتونن به U برسن ولی زاییدن زیرش. اسم بازی رو تغییر بدن که سنگین ترن چون من اصن Tombـیی نمیبینم که بخوام Raidـش کنم. اون به اصطلاح مقبره های دوزاری هم که گذاشتن توی بازی، بخوره تو سرشون. OW کردن هم که شاهکار محض بود. الان این مپ بزرگ چی برای ارائه داره که من بخوام وقت بزارم و توش بچرخم؟ چه چیزش جذابه؟ چه دلیلی داره که من رغبت کنم بچرخم توش؟
گان پلی هم در حد گان پلی GTA SA بود رسما. انگار ترقه بازی میکنه/:)
============
یا کلا TR بازی نکردین که بدونین چی بوده، یا اینکه هر چی بازی خوشگل به اسم سری های بزرگ جلوتون بزار، حال میکنین و براتون مهم نیست.
TR یعنی دشمن های کم، TR یعنی سکوت و اتمسفر اضطراب آور، یعنی معماهای بزرگ پشت سر هم و مقبره های عظیم و 90% پلتفرمینگ که هیچکدومشون توی سری ریبوت نیستن.

پ.ن: اما اونایی که میگن تغییر سبک لازمه. آره، دو روز دیگه توی TR اومدی فوتبال بازی کردی نباید تعجب کنیم چون تغییر لازمه و همه بازی ها باید تغییر سبک بدن تا به شکوفایی برسن. همه بازی ها لازمه OW بشن و گند بخوره توشون.

آخرین ویرایش:
با توجه به تیزر تریلرش یعنی مارکتینگ بازی دست مایکروسافت هست؟
تیزرش تو هر نحوه و فرمتی که بگی اومده هنوز چیزی معلوم نیست !
=================================
به نظرم هنوز تکلیف این نسخه معلوم نیست سازندش هنوز که هنوز معرفی نشده شما فقط یک درصد فک کنید Eidos Montreal طبق شایعاتی که تا الان 90 درصدش درست بوده داره بازی رو میسازه فقط فکرش رو بکنید لول دیزاین آزادی عمل مخفی کاری اکشن مقبره ترکیب خفن میشه ....

• Like
Reactions: pxc33
ما توی نسلی هستیم که Dark Souls ساخته میشه و بنچمارک تعیین میکنه و ژانر تعریف میکنه. Super Meat Boy داریم که پاره میکنه آدم رو و از شدت درد نمیتونی راه بری. The Binding of Isaac داریم که قشنگ برای نابود کردن مغز آدم ساخته میشه و ...

میخوام بگم بله، کاملا شدنیه و این که نمیشه مثل قدیم ساخت، همش بهونه هست. اینا فکر کردن میتونن به U برسن ولی زاییدن زیرش. اسم بازی رو تغییر بدن که سنگین ترن چون من اصن Tombـیی نمیبینم که بخوام Raidـش کنم. اون به اصطلاح مقبره های دوزاری هم که گذاشتن توی بازی، بخوره تو سرشون. OW کردن هم که شاهکار محض بود. الان این مپ بزرگ چی برای ارائه داره که من بخوام وقت بزارم و توش بچرخم؟ چه چیزش جذابه؟ چه دلیلی داره که من رغبت کنم بچرخم توش؟
گان پلی هم در حد گان پلی GTA SA بود رسما. انگار ترقه بازی میکنه/:)
============
یا کلا TR بازی نکردین که بدونین چی بوده، یا اینکه هر چی بازی خوشگل به اسم سری های بزرگ جلوتون بزار، حال میکنین و براتون مهم نیست.
TR یعنی دشمن های کم، TR یعنی سکوت و اتمسفر اضطراب آور، یعنی معماهای بزرگ پشت سر هم و مقبره های عظیم و 90% پلتفرمینگ که هیچکدومشون توی سری ریبوت نیستن.

پ.ن: اما اونایی که میگن تغییر سبک لازمه. آره، دو روز دیگه توی TR اومدی فوتبال بازی کردی نباید تعجب کنیم چون تغییر لازمه و همه بازی ها باید تغییر سبک بدن تا به شکوفایی برسن. همه بازی ها لازمه OW بشن و گند بخوره توشون.

شما باید نظر بگیرید بازار چی رو میطلبه مشخصه این سبک Tomb rider بیشتر از لحاظ فروش بیشتر موفق میشه

خدایی باید سیتم مبارزه بازی و شوتینگ رو اصلاح کنن

من تنها خواستم اینه بازی OWنباشه

نسخه ریبوت که واقعا ازش لذت بردم و با انلاینش و دفعات و که مجدد بازی رو رفتم چند ماه باهاش سرگرم بودم عالی بود به خصوص حس سوروایور بازی و له لهی که برای منابع میزد ادم ! خیلی خوب بود ! من که خیلی راضی بودم از این تغییر تحول تو سری ! (به عنوان کسی میگم که هفته ها از عمرش پای معما های عجیب غریب و فوق العاده تامب های کلاسیک سپری شد ! )
نسخه دوم رو هنوز وقت نکردم بازی کنم ! خصوصا شدت دلخوریم ازشون کاسته نشده ! شاید دیگه مستقیم رفتم سمت شادو و رایز رو بی خیال شدم

بابا یعنی یه رقیب جدی برای آنچارتد و انحصاری زمانی انقدر فشار آورده. طرف اومده دقیقا از چیزایی تو توم رایدرهای جدید انتقاد میکنه که خودشون رکن اصلی آنچارتد هستند. اصلا تویی که سنت به توم رایدرهای کلاسیک قد نمیده از چیش داری دم میزنی.:eek:

اونیکی اومده از کپی پیست میگه. :lol: همه میدونن ND اصالتا یه استودیوی کپی کار هست و از همون روزهای اول که با کراش و CTR از ماریو و ماریو کارت اسکی میرفت الانم همینه و فرقی نکرده!

توم رایدر انقدر تاثیرگذار بوده که کاراکتر آخرین نسخه آنچارتد (همینطوری یهویی!) به یه کاراکتر زن تغییر پیدا میکنه. CEO سونی به خبر تیزرش واکنش نشون میده. و در عمل داره اقرار میکنه. شما تو توهمات خودتون خوش باشید.:Laughing:

بابا یعنی یه رقیب جدی برای آنچارتد و انحصاری زمانی انقدر فشار آورده. طرف اومده دقیقا از چیزایی تو توم رایدرهای جدید انتقاد میکنه که خودشون رکن اصلی آنچارتد هستند. اصلا تویی که سنت به توم رایدرهای کلاسیک قد نمیده از چیش داری دم میزنی.:eek:

اونیکی اومده از کپی پیست میگه. :lol: همه میدونن ND اصالتا یه استودیوی کپی کار هست و از همون روزهای اول که با کراش و CTR از ماریو و ماریو کارت اسکی میرفت الانم همینه و فرقی نکرده!

توم رایدر انقدر تاثیرگذار بوده که کاراکتر آخرین نسخه آنچارتد (همینطوری یهویی!) به یه کاراکتر زن تغییر پیدا میکنه. CEO سونی به خبر تیزرش واکنش نشون میده. و در عمل داره اقرار میکنه. شما تو توهمات خودتون خوش باشید.:Laughing:

l07q_photo_٢٠١٨-٠٣-١٦_١٠-٠٦-٤٣.jpg

میگم برات ضرر داره اینقدر درگیر سونی و اتحصاری Playstationهستی ؟

ضرر داره

انشالا مایکروسافت هم این E3چند تا بازی معرفی کنه تا درگیری شما کمتر بشه

همینطوری یهویی نبوده شخصیت زنش تو نسخه 2 و 3 بوده و یه پیش زمینه ای از قبل داشته!و با چه منطقی ربط پیدا میکنه به تاثیر گذاری توم رایدر؟! چون شخصیتش زن شده؟!O_o
کاری به موندگاری آنچارتد ندارم ولی اگه میخوای یه بازی تا عمر داری تو ذهنت بمونه حتماThe last of us رو که کار همین شرکت ناتی داگه رو بازی کن!لابد اونم از the walking dead اسکی رفته دیگه؟! :D
الکی خودتونو تو فروم مسخره مردم نکنین هر دو بازی خوبن! ولی حداقل من با بازی کردن Uncharted حس نکردم که از توم رایدرای قدیمی الگو برداری شده ولی وقتی توم رایدر 2012 اومد و بازی کردم تقلید از سبک آنچارتدو قشنگ میدیدم! عیب نداره این نوع الگو برداری که اینقدر جوششو میزنین مهم ساخت یه بازی خوب بود که توم رایدر انجامش داد! شمام بهتره به همین قانع باشین و نزنین زیر الگو برداری از آنچارتد. حداقل هر دو بازی رو تجربه کنین بعد نظر بدین!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or