عنوان «Shadow of the Tomb Raider» فردا معرفی خواهد شد

Anonymous M3

人類に栄光あれ
کاربر سایت
طبق سایت رسمی سری «Tomb Raider» عنوان جدیدی از این سری با نام «Shadow of the Tomb Raider» فردا در ساعت ۶ صبح به وقت پاسیفیک (ساعت ۱۶:۳۰ به وقت ایران ) معرفی خواهد شد.​

Leak-Shadow-of-the-Tomb-Raider-Looks-Great-2-1024x576.jpg

با نگاهی به «HTML» این سایت به پیامی با متن زیر پی میبریم :​

«Shadow of the Tomb Raider اوج داستان «Lara» است که در ۱۴ سپتامبر ۲۰۱۸ (۲۳ شهریور) در دسترس خواهد بود.»​

مدتی پیش در ماه دسامبر ۲۰۱۷ کمپانی «Square Enix» اشاره ای به این موضوع که عنوان جدیدی از سری «Tomb Raider» در دست ساخت است و در سال ۲۰۱۸ منتشر خواهد شد.» کرده بود.​

در ماه اکتبر سال ۲۰۱۶ نام نسخه‌ی بعدی این سری لو رفته بود. همچنین در ژانویه‌ی سال ۲۰۱۷ وبسایت «Eurogamer» خبر از ساخته شدن نسخه‌ی جدید به دست استدیوی «Eidos Montreal» سازنده‌ی سری «Deus Ex» داده بود. در نهایت در ماه جون ۲۰۱۷ تصاویری در فضای مجازی منتشر شد که ادعا میشد به نسخه‌ی جدید مربوط است.​

Read the whole post here.

خبر خیلی خوشحال کننده ایه مخصوصا برای منی که با لارا خیلی خاطرات دارم و اکشن ادونچر سبک مورد علاقمه:x
ولی خب امیدوارم گیم پلی کلون دو نسخه ی قبلی نباشه و یه دستی به سر و روش بکشن و یه لول بهتر بشه\m/
جان هرکسی که دوست دارن دوتا مقبره ی درست حسابی بزارن تو بازی تا یکم شبیه نسخه های کلاسیکش باشه... به جز این معما و پازل ها رو کمی سخت تر کنن... تو دو نسخه ی قبلی(مخصوصا Rise) کلا پازل ها آب خوردن بود:D
رو داستان خوب کار کنن... با وجود اینکه از داستان ریبوت خوشم اومد ولی داستان Rise به دلم ننشست... دیگه بقیه موارد خوبه:D

امیدوارم اینبار مایکروسافت دخالتی تو بازی نداشته باشه و‌ نخواد کمبود بازیای انحصاریشو با نسخه جدید TR پر کنه!!!!!!
اگه سونی هم بره برای مایکرو رایزنی بکنه ، اسکوار دیگه تن به این ذلت نمیده :D ، همه دیدن چطور برای لارا روی PS4 مجلس گرفتن :D تا اون حرکت چیپشون جبران بشه ، لارا دیگه از خونه ی خودش پاشو بیرون نمیزاره :-" ، شایعاتی هم با نام بازی به بیرون درز کرد که تبلیغات تجاری بازی دست سونیه ، اگه اینطور باشه کانتنت انحصاری هم خواهد داشت .

• Like
Reactions: IMANOKA
امیدوارم یه چیز قوی بده پوز آنچارتد رو بزنه
من با اینکه سونی فن هستم ولی اصلا از آنچارتد 4 خوشم نیومد
:)) باشه
--------------------------------------------------------------------------------------------------
دوست دارم از محیط برفی بکشن بیرون کلان شاهد یه محیط جدید با خط داستانی متفاوت باشیم.

به نظرم این سری با آنچارتد تفاوت زیادی داره. آنچارتد 4 خیلی اکشن بود، بگذریم از یه سری مراحل که حالت پازل داشتند اما ساختار بیشتر مراحل حداقل منو بیشتر ترغیب می کرد سمت اکشنی که البته اونم خیلی تند و سریع بود! ریبوت Tomb Raider تاکید خیلی بیشتری رو بخش بقا داره، مبارزات تاکتیکی تر هستند مثلا تو آنچارتد 4 من بعد یه خورده محدود مخفی کاری، سعی می کردم هر چه سریع تر به اکشن رو بیارم و دشمن ها رو از بین ببریم و بیشتر دنبال سلاح قدرتمندتر بودم و برام فرقی نمی کرد تیر تو پای دشمن میخوره یا سرش فقط میزدم حتی تو حرکت. مهم ترین دلیلش به نظرم اکشن بهتر آنچارتد 4 و سیستم مبارزه تاکتیکی و مخفی کاری بهتر Tomb Raider بود. بخش ماجراجویی آنچارتد 4 هم به نظرم محدود بود، گشتن تو محیط برا من به قول معروف ریواردینگ نبود، با وجود ساختار خطی مراحل اما محیط ها بزرگ بودن (خصوصا محیط های جنگلی) اما برای من شخصا اهمیتی نداشت تو محیط چه چیزی هست، سعی می کردم راهمو پیدا کنم و چیزی که تو مسیر بود رو پیدا می کردم فقط (البته بعضی مراحل رو هم زیر و رو می کردم و آیتم ارزشمندی پیدا نمی کردم البته بجز ترژر که پیدا نکردشون هم خیلی مهم نبود برام).
یکی از دلایلش قطعا سیستم ارتقا بهتر Tomb Raider بود، مثلا من به ارتقا شخصیت و سلاح خیلی اهمیت می دادم چیزی که تو U4 معنا نداشت.
در کل به نظرم آنچارتد 4 اکشن بهتری بود و Tomb Raider سروایویال، ماجراجویی بهتر.
امیدوارم نسخه جدید هم بیشتر رو بخش بقا و ماجراجوی تاکید داشته باشه و با آزادی عمل بیشتر تو بخش گیم پلی به بازیکن اجازه بده که بخش های مبارزه رو با سرعت کم تر و با استراتژی بهتر جلو بره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or