عناوین PC درآمد بیشتری نسبت به عناوین کنسولی دارند، این پلتفرم در حال حاضر مخاطب بیشت

Hamid Payne

کاربر سایت
PC-gaming-672x372.jpg

David Cole مالک DFC Intelligence در مصاحبه ای که با وبسایت PCR انجام داده توضیح می دهد که چگونه بازی های PC سودآور تر از عناوین کنسولی هستند .

بر طبق گفته های آقای David Cole با وبسایت PCR :

در حیطه جهانی، بازی های PC درآمدی فراتر از عناوینی کنسولی به همراه دارند ، اما عرضه کنسول های نسل جدید می تواند به معنای افزایش درآمد عناوین کنسولی در این ضمینه باشد.
در میان گیمر های حرفه ای یک همپوشانی عمیق وجود دارد و آن این است که بسیاری از کنسول گیمرها علاوه بر بازی با کنسول خود از یک PC نیز برای بازی استفاده می کنند .
تفاوت بزرگی که در این میان وجود دارد این است که کنسول ها در حال حاضر جزء ابزار لوکس به حساب می آیند در حالی که PC یک ابزار ضروری محسوب می شود ، این در حالی است که تنها چند سال قبل بر عکس این ادعا صدق می کرد و این بدان معناست که پلتفرم PC دارای مخاطب بیشتری است.

به عبارت دیگر، PC پلتفرم سودآورتری است، چیزی که در عناوین مستقل عرضه شده اخیر مشهود است . و همچنین عرضه عناوین مختلف تعداد زیادی کمپانی نظیر Konami, Tecmo و Namco برای این پلتفرم نیز اثباتی بر این گفته است .

همانطور که انتظار دارید ، سود آورترین سبک ها در این پلتفرم، سبک های MOBA , MMO , بازی های استراتژی , شوتر اول شخص و عناوین Free-To-Play هستند .

بازی های MOBA مانند League of Legends و Dota 2 بر تمامی سبک های دیگر از لحاظ زمان مورد استفاده قرار گرفتن به نسبت دیگر محصولات غلبه کرده اند. در سه ماه اول سال 2014 با معرفی عناوین جدید ما شاهد نشانه هایی مبنی بر تغییر در این سبک بودیم و زمان تجربه عناوینی خارج از این سبک افزایش یافته بود .
اما سبک MOBA همچنان بر سبک های دیگر غلبه کرده، سبکی که ترکیبی عالی از MMO، استراتژی و اول شخص شوتر است .

dsogaming

آخرین ویرایش:
cod بخاطر مولتی پلیر بتلفیلد هم همینطور
اکثر شرکتا سیاستشون همینه نمونش یوبی اونایی هم که عرضه میکنن همزمان نسخه کنسول بشدت فاصله داره فروششن از نسخه PC

:-j
جفتشون سینگل دارن , هنوز نیومده کرک هم میشن...COD که کلا داستان محور هستش حالا بتلفیلد شاید اینطور باشه ولی COD رو با کلی برنامه ی دیگه میشه آنلاینم بازی کرد ولی هنوز همچنان پر فروشن
همچنان میخوای مثال بیاری و من نقضش کنم!؟

خیلی دوست دارم بدونم چرا Iwkywim بیش از 6 میلیون نسخه در استیم میفروشه ولی Rockstar ضرر میکنه ؟

هر دو بازی روی PC متولد شدن ، هر دو جهان بازهای قوی هستند و GTA V یه آنلاین قوی داره اما باز هم ضرر میکنه . :)
بازی به این بزرگ انتظار داری اصلا فروش نکنه؟
یخورده فکر کنی و با سیاست باشی کاری که راکستار میکنه انجام میدی میای اول بازی رو برای کنسول ها 7 8 ما تا یه سال بعد ته دیگه بازی رو پورت میکنی اوایل ملت داغن اکثرا میخرن بازی رو در صورتی که همزمان عرضه بشه خیلی ها که PCرو هم دارن میرن نسخه کپی رو بازی میکنن چرا دیگه برن پول بدن جای نسخه اصل؟
این تیکه انداختناتم سعی میکنم نادیده بگیرم.
:-j
جفتشون سینگل دارن , هنوز نیومده کرک هم میشن...COD که کلا داستان محور هستش حالا بتلفیلد شاید اینطور باشه ولی COD رو با کلی برنامه ی دیگه میشه آنلاینم بازی کرد ولی هنوز همچنان پر فروشن
همچنان میخوای مثال بیاری و من نقضش کنم!؟
همچنان؟چه مثالی اوردم نقضش کردی قبل از این مثلا؟
مگه گفتم سینگل ندارن BFرو حرفشو نزنیم بیسش کلا مولتی پلیره
CODهم اکثر کسایی که میخرن بخاطر مولتی پلیره ایرانو نبین

بچه ها یک جوری در مورد PC حرف میزنن که انگار اصلا هیچ کس نیست بازی اوریج واسه PC بخره و جوری در مورد کنسول حرف میزنن انگار هیچ کنسول گیمری وجود نداره که هک شده بازی کنه و همشون دارن اوریج میخرن و صنعت بازی سازی داره بخاطر کنسول گیمرا میچرخه :p

جمش کنید دیگه باو! :دی البته درک میکنم منم این متن خبرو میخوندم و نمیخواستم همچین چیزی رو قبول کنم میومدم از این چیزا میگفتن! کاملا طبیعیه :دی

سود اوری از بازی ها کنسول کجا خود بازی و فوقه فوقش یه یکی دوتا dlc(که اکثرا هم فری هستن)، سود اوری از فروش هر ایتم و سکه و پتک و چکش و لباس تو بازی کجا یه عده کیفم میکنن اینطوری بهشون مچپونن:))یکی بود میگفت همه بازی ها باید F2Pببخشید P2Wبشن بدبخت حق داشت

کلا کاری به تاپیک ندارم چون همیشه هر وقت حرف از پی سی بوده دوستان عزیز نشون دادن چقدر میسوزه !
فقط شما برو f2p های معروف مثل دوتا 2 رو لااقل یه نقد ازش بخون ، یکی از نقاط مثبت و بزرگش اینه که به هیچ وجه p2w نیست . یه چیزیو بدون بعد بیا اظهار نظر کن !

ازی به این بزرگ انتظار داری اصلا فروش نکنه؟
یخورده فکر کنی و با سیاست باشی کاری که راکستار میکنه انجام میدی میای اول بازی رو برای کنسول ها 7 8 ما تا یه سال بعد ته دیگه بازی رو پورت میکنی اوایل ملت داغن اکثرا میخرن بازی رو در صورتی که همزمان عرضه بشه خیلی ها که PCرو هم دارن میرن نسخه کپی رو بازی میکنن چرا دیگه برن پول بدن جای نسخه اصل؟
این تیکه انداختناتم سعی میکنم نادیده بگیرم.

همچنان؟چه مثالی اوردم نقضش کردی قبل از این مثلا؟
مگه گفتم سینگل ندارن BFرو حرفشو نزنیم بیسش کلا مولتی پلیره
CODهم اکثر کسایی که میخرن بخاطر مولتی پلیره ایرانو نبین

شما یه کم فکر کن !! امری که بدیهیه اینه که هم مایکرو و هم سونی باعث میشن که بازیا واسه پی سی تاخیر بخوره , چون میدونن خیلیا بخاطر این بازی کنسول میخرن , و گرنه پلتفرم پی سی پلتفرم مادرِ بازی GTA بوده...

شما هم ایرانو نگاه نکن , که اکثریت کپی بازن ... COD هم گفتم داستان محوره قسمت مولتیش یک چهارمِ مولتی بتلفیلد نیست ...

چجور آماری بیارم راضی میشی؟! :دی یه سری از بازی پایینیا اصلن بخش آنلاین ندارن , مستقل هستن و بعضا روی کنسول ها هم اومدن
2 3 تایی هم مختص PC هستن

بازی Fez تا پایان 2013 1 میلیون کپی تمام فروخته
فروش Dont Starve هم بالای 1 میلیون بوده البته نسخه های دیگه هم داره ولی اصلش همون PC هست
Diablo 2 چهار میلیون کپی کلا فروخته
half life 2 12 میلیون نسخه رو پی سی فروخته , نگو بخاطر آنلاینشه که دیگه هیچی ... :دی
سیمز 2 20 میلیون نسخه روی پی سی فروخته , آنلاینم نداره
اسکایریم که کلا آفلاینِ ئه 6 میلیون نسخه فروخته
بایوشاک : بیکران 2.2 میلیون نسخه فروخته
توتال وار 2 که همچنان داره میفروشه تا الان 1.4 باید فروخته باشه
نسخه ی HD شده ی Age Of Empirs II هم 1.1 تا به حال فروخته و همچنان میفروشه
پورتال هم 8 میلیون

منبع نیوردم چون خیلی بود ولی یه سرچ کنی هیچکدوم غلط نیستن

داستان بازار pcدر مقایسه با قبل خیلی فرق کرده الان دیگه تقریبا خیلی ازسازندها ی که قبلا رو کنسول کار می کردن الان به بازار pcنگاه ویژه ای دارن اینو تو این 2 سالی که گذشته خیلی راحت می شه دید Alan wakeبنظرم گل سر سبد این داستان بود به شخصه کمتر کسی فکر می کرد بازی انحصاری xbo360 را برای pcتاید کنن یا مثلا :dmortal kombat واقعا هیچ کسی فکرشو هم نمی کرد بتونه روزی این شاهکار رو pcتجربه کنه این داستان را به نظرم رکستار می تونه با تایید کردن شمارهGTAVکامل کنه که امیدوارم این گونه بشه

عنوانی که منتشر شدند
Alan wake
Castlevania: Lords of Shadow
Rayman
Resident Evil: Revelations
mortal kombat
Rayman.Legends
Ace Combat: Assault Horizon
L.A. Noire
metal gear Rising
Castlevania: Lords of Shadow 2
TITANFALL

داستان بازار pcدر مقایسه با قبل خیلی فرق کرده الان دیگه تقریبا خیلی ازسازندها ی که قبلا رو کنسول کار می کردن الان به بازار pcنگاه ویژه ای دارن اینو تو این 2 سالی که گذشته خیلی راحت می شه دید Alan wakeبنظرم گل سر سبد این داستان بود به شخصه کمتر کسی فکر می کرد بازی انحصاری xbo360 را برای pcتاید کنن یا مثلا :dmortal kombat واقعا هیچ کسی فکرشو هم نمی کرد بتونه روزی این شاهکار رو pcتجربه کنه این داستان را به نظرم رکستار می تونه با تایید کردن شمارهGTAVکامل کنه که امیدوارم این گونه بشه

عنوانی که منتشر شدند
Alan wake
Castlevania: Lords of Shadow
Rayman
Resident Evil: Revelations
mortal kombat
Rayman.Legends
Ace Combat: Assault Horizon
L.A. Noire
metal gear Rising
Castlevania: Lords of Shadow 2
TITANFALL

حکایت بازی های PC شده حکایت بازار سینمای ایران.
فیلم تو تهران اکران شده تموم شده جمع شده تازه میاد شهرستان. از گیشه که میخوای بری تو بلیط فروش میگه یا پول چایی بده یا آخرش رو لو میدم.
الان این GTA V رو نگه داشتم که رو PC برم ولی اونقدر داستانش اسپویل شده که دیگه به درد نمی خوره.
یا باید بازی ها همزمان اکران بشن یا اینکه اصلا نشن.

فیلم تو تهران اکران شده تموم شده جمع شده تازه میاد شهرستان. از گیشه که میخوای بری تو بلیط فروش میگه یا پول چایی بده یا آخرش رو لو میدم.
الان این GTA V رو نگه داشتم که رو PC برم ولی اونقدر داستانش اسپویل شده که دیگه به درد نمی خوره.

بازم از اون مثال های عجیبو غریبو غیر واقعی!!
ادم تا خودش نخواد داستان بازی ایی رو که هنوز بازی نکرده که واسش اسپویل نمیشه . ضمنا الان 90 درصد گیمرهایی که میشناسم این بازی رو تموم کردن تهش رو هم در اوردند اما همچنان مشتاق نسخه پی سی هستند،به همون دلایلی که خودتم میدونی و گفتنش تکرار مکرراته.
فقط من در عجبم کسی به ادعای خودت 95 درصد بازیهاش(تمام بازیهای مولتی پلتفرم) رو با پی سی بازی میکنه تفاوت عظیم کیفیت بازی ها بین نسخه پی سی و کنسولی رو دیده ، در جریان تعداد و کیفیت انحصاریهای پی سی و قابلیتهاشم هست یه زمانی هم ادعای پی سی گیمریش سر به فلک میگذاشت ،چی شده تو یه چرخش 180 درجه ایی شدی دشمن پی سی!!! والا اگه یه پی سی گیمر این کارها رو تو تاپیکهای کنسولی میکرد با انواع فحش و تو هین ناسزا به ادم حمله ور میشدند بازم اینجا پی سی گیمرا صبوری به خرج میدند..
اگه کسی عشق این بازی باشه و این تاخیر براش غیر قابل تحمل میره یه کنسول میخره!دیگه احتیاجی به این حرفا نیست.

آخرین ویرایش:

عنوانِ خوب همیشه خوبه , اسپویل موقعی بده که بازی یا داستان یکبار مصرف باشه و جایی که قراره شوک بخوری خراب بشه که در اینصورت ارزش چندانی هم نداره داستان ... چون چگونگی اتفاق افتادن یه ماجرا مهمه نه اینکه صرفا خود اتفاق مهم باشه...اگه اینطور بود نه Tlou و نه GTA و نه بایوشاک و نه بازیهای خوبِ دیگه ارزشِ تجربه ی چندباره ی خودشون رو از دست میدادن ...
ارزش داستان جایی معلوم میشه که تو تکرار لوس و بی مزه نشه و جذابیتش رو از دست نده و گرنه اگه قرار باشه به یه حرف , یه دیالوگ یا هر چیزه دیگه ای کل عنوان بیخود بشه پس چرا اصن بازی میکنی؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or