عناوین PC درآمد بیشتری نسبت به عناوین کنسولی دارند، این پلتفرم در حال حاضر مخاطب بیشت

Hamid Payne

کاربر سایت
PC-gaming-672x372.jpg

David Cole مالک DFC Intelligence در مصاحبه ای که با وبسایت PCR انجام داده توضیح می دهد که چگونه بازی های PC سودآور تر از عناوین کنسولی هستند .

بر طبق گفته های آقای David Cole با وبسایت PCR :

در حیطه جهانی، بازی های PC درآمدی فراتر از عناوینی کنسولی به همراه دارند ، اما عرضه کنسول های نسل جدید می تواند به معنای افزایش درآمد عناوین کنسولی در این ضمینه باشد.
در میان گیمر های حرفه ای یک همپوشانی عمیق وجود دارد و آن این است که بسیاری از کنسول گیمرها علاوه بر بازی با کنسول خود از یک PC نیز برای بازی استفاده می کنند .
تفاوت بزرگی که در این میان وجود دارد این است که کنسول ها در حال حاضر جزء ابزار لوکس به حساب می آیند در حالی که PC یک ابزار ضروری محسوب می شود ، این در حالی است که تنها چند سال قبل بر عکس این ادعا صدق می کرد و این بدان معناست که پلتفرم PC دارای مخاطب بیشتری است.

به عبارت دیگر، PC پلتفرم سودآورتری است، چیزی که در عناوین مستقل عرضه شده اخیر مشهود است . و همچنین عرضه عناوین مختلف تعداد زیادی کمپانی نظیر Konami, Tecmo و Namco برای این پلتفرم نیز اثباتی بر این گفته است .

همانطور که انتظار دارید ، سود آورترین سبک ها در این پلتفرم، سبک های MOBA , MMO , بازی های استراتژی , شوتر اول شخص و عناوین Free-To-Play هستند .

بازی های MOBA مانند League of Legends و Dota 2 بر تمامی سبک های دیگر از لحاظ زمان مورد استفاده قرار گرفتن به نسبت دیگر محصولات غلبه کرده اند. در سه ماه اول سال 2014 با معرفی عناوین جدید ما شاهد نشانه هایی مبنی بر تغییر در این سبک بودیم و زمان تجربه عناوینی خارج از این سبک افزایش یافته بود .
اما سبک MOBA همچنان بر سبک های دیگر غلبه کرده، سبکی که ترکیبی عالی از MMO، استراتژی و اول شخص شوتر است .

dsogaming

آخرین ویرایش:
من یه پست گذاشته بودم که بازی های System Seller رو توش گذاشته بودم.
ظاهرا به ناظم فشار اومده چون خلاف قوانین نبود.
یه سوال هم برام پیش اومده.
شما PC فنا که نمیتونین اینترنت پرسرعت داشته باشین و از دایال آپ استفاده میکنین، چجوری از استیم و اوریجین بازی اریجینال خریداری میکنین ؟
درک این مسئله از فیزیک کوانتوم هم برا من سخت تره.
من نمیدونم شما کجای ایران زندگی میکنید که هنوز دایال آپ دارید من از 6-7 سال پیش که یه سی دی کی MW1 خریدم تا حالا دارم انواع بازیهای مولتی روی PC بازی میکنم، دانلود می کنم هیچ مشکلیم ندارم الانم که با این سرویس های کاهش پینگ راحت میشه انواع مولتی را روی PC بهتر از کنسول بازی کرد.

شما PC فنا که نمیتونین اینترنت پرسرعت داشته باشین و از دایال آپ استفاده میکنین، چجوری از استیم و اوریجین بازی اریجینال خریداری میکنین ؟
شما چه پدرکشتگی با PC و PC Gamer ها داری برادر من! هروقت یک تاپیک به نفع PC Gaming زده میشه سریع یک پست طعنه آمیز میزنید! ما چه پایرت باشیم چه اوریج باز از شما چیزی کم میشه؟ یا چیزی اضافه میشه به شما؟ ول کن عزیز من! ..

بعضی ها اینجا حرف هایی می زنن که واقعا آدم می مونه چی بگه :|:|

شما چه پدرکشتگی با PC و PC Gamer ها داری برادر من! هروقت یک تاپیک به نفع PC Gaming زده میشه سریع یک پست طعنه آمیز میزنید! ما چه پایرت باشیم چه اوریج باز از شما چیزی کم میشه؟ یا چیزی اضافه میشه به شما؟ ول کن عزیز من! ..

ایشون اخه یه مدت ادعاش می شد که چون خرج خفن کرده واسه pc اش دیگه ته pc هست. حالا به هر دلیلی دیگه نتونسته/نخواسته pc گیمر بمونه راه می افته تو این تاپیک ها گیر میده. بیشتر به نظر میاد قضیه گربه گوشت ایناس...!

واقعا حرفهای یک عده از دوستان خنده داره آدم نمی دونه چه جواب باید به اینها بده
الان اکثر بازی سازها یا بازی خودشون رو روی PC عرضه نمی کنن یا با تاخیر چند ماهه عرضه میکنن آیا شما که این همه دریایی علم تشریف دارین می دونید چرا این کارو میکنن..؟
اینها فقط به خاطر این هست یا روی PC فروشی ندارن یا از ترس اینکه خیلی ها نسخه دزدی PC رو بگیرن و به فروش کنسولی صدمه بزنن این کارو میکنن..
آمارهای فروش هم همه این رو تایید میکنه که معمولا تو عنواین بزرگ و AAA شاید 10 درصد هم سهم PC نباشه
حالا شاید یک سری بازی ها که ذاتشون روی PC هست این وسط یک فروش خوبی بکنن ولی اینها استثناء هستن و به اندازه اعداد یک دست هم نمی رسن.

میشه یه مثال بزنی که بازی با تاخیر اومده باشه بخاطر اینکه فروش بازی افت نکنه!؟ آخریش دارک سولز بود که همه میدونن بخاطر پورت کردنش بوده , خیلی وقته دیگه بازیها به این علت رو پی سی تاخیر نمیخورن...
بنا بر منطق شما بلیزارد تا الان باید خاکستر میشد...بلیزار که هیچ EA و Ubi و مابقی هم همینطور ...در صورتی که کاملا بر عکسِ ...دیابلو بالای 10 میلیون فروش داشته
یا فرضا Titanfall , مگه همزمان منتشر نشد؟! الان ضرر کرده EA!? تازه هنوزم صدر نشینه!
RUST و Dayz تا الان بالای 1 میلیون نسخه فقط رو پی سی فروختن اونم تو نسخه ی بتا ...

متاسفانه یا طرز فکرتون خیلی قدیمه...یا از روی تعصب و غرض و فن بویی نظر میدید

- - -ویرایش - - -

سوای عناوین جدید یکی از جذابترین نکات pc اینه که حتی یه بازی احد بوق رو هم میتونی با کیفیت قابل قبول روش بازی کنی و کلی حال کنی با خاطراتش

دقیقن...چه عناوین قدیمی یا حتی عناوین کنسولیِ قدیمی مثه PS1 که ممکنه آدم مثلا فروخته باشه کنسولش رو و نتونه بازی کنه...یه library بزرگ وجود داره

یه دوستی ام گفتن که واسه سیستم Low End بازی نیست , دوستان خواهش میکنم چنتا بهشون معرفی کنید...
برای مثال :
FEZ
Dont Starve
Broken Age
Broken Sword
Walking Dead :| (اینُ دیگه همه چی اجرا میکنه)
Wolf Among Us (و همچنین این :| )

آخه پست من پاک شده چون صفحه سنگین میشد.
حتی مجتبی هم بهش اشاره کرد.
توی این تاپیکهای باصطلاح شور و شادمانی که غیر از شماها کسی نمیاد.
پس حتما باز کردنش برا شماها سخت بوده.
واسه همین من موندم که احتمالا شما تمام پولتونو میدین استیم واسه همین اینترنت پر سرعت هوتوتو....
منتها الان متوجه شدم خود ناظم اینترنت پر سرعت نداشته.
--------------------------------------------------------
دایال آپ ایراد نیست ها. من خودم با دایال آپ میام وقتی بیرون باشم.
به دایال آپی ها برنخوره خدای نکرده.

یا فرضا Titanfall , مگه همزمان منتشر نشد؟! الان ضرر کرده EA!? تازه هنوزم صدر نشینه!
الان مثلا نسخه هک شده Titan fallبدرد کی میخوره؟مسلمه وقتی برای بازیش مجبوری اوریج بخری دیگه نیازی نیست نگران موضوعات هک و کرک و این چیزا باشی
میشه یه مثال بزنی که بازی با تاخیر اومده باشه بخاطر اینکه فروش بازی افت نکنه!؟
GTA
یوبی هم معمولا نسخه PCبازی هاشو با تاخیر میده

آخرین ویرایش:
آخه پست من پاک شده چون صفحه سنگین میشد.
حتی مجتبی هم بهش اشاره کرد.
توی این تاپیکهای باصطلاح شور و شادمانی که غیر از شماها کسی نمیاد.
واسه همین من موندم که احتمالا شما تمام پولتونو میدین استیم واسه همین اینترنت پر سرعت هوتوتو....
--------------------------------------------------------
دایال آپ ایراد نیست ها. من خودم با دایال آپ میام وقتی بیرون باشم.
به دایال آپی ها برنخوره خدای نکرده.

....:(|).....

داغون بودن وضعیت نت ربطی به PC Gaming نداره ، خیلی از دوستان بنده در PSN هم مشکل دارن :)

خیر لازم نیست همه پول رو بدید برای استیم ، یه مهارتی هست به اسم Trade که باید مقداری علم اقتصاد ، زبان چرب ،

و ارتباط قوی نیاز داره که میشه تقریبا بدون خرج کردن از جیب ، بازیهای مورد علاقه رو بدست آورید

و درضمن میتونید پولتون رو جمع کنید برای Winter sale, summer sale , autumn sale و بسیاری از بازیها رو با قیمت مفت بخرید :)

البته بهانه برای ایراد گرفتن بی مورد از PC زیاد هست، دقت پایین موس ، چیتر بودن کاربران استیم ، مودینگ ، Titan ، قیمت زیاد ارتقای سخت افزار

بازیهای مزخرف و ...
---------------
RUST و Dayz تا الان بالای 1 میلیون نسخه فقط رو پی سی فروختن اونم تو نسخه ی بتا ...

اگر دقیق تر بگیم DayZ تا 1 ماه پیش 1.7 میلیون نسخه فروخته بود ، میشه تقریبا 2 میلیون در نظر گرفت ، درضمن آلفا هست :d

میشه یه جمله با منبع معتبر از شرکت Take Two یا Rockstar بیارید که گفته شده باشه GTA V به خاطر کم شدن فروش منتشر نمیشه ؟

پس چرا Cod همیشه در صدر فروش هست ؟ :)

الان مثلا نسخه هک شده Titan fallبدرد کی میخوره؟مسلمه وقتی برای بازیش مجبوری اوریج بخری دیگه نیازی نیست نگران موضوعات هک و کرک و این چیزا باشی
من هرچی میگم خو حرف خودتونُ میزنید که :دی
اصن تایتان فال نه , Call Of Duty همیشه ی خدا همزمان و بعضا زودتر به دست پی سی بازا میرسه ولی فروشش افت میکنه؟!
حتی کپکام و یوبی ام که قبلا عناوین پی سی رو با تاخیر میدادن الان دیگه همزمان میدن...Namco و konami ام که کلا حمایتشونُ رو با پورت بازیهاشون بدیهی اعلام کردن دیگه ...

من نمیفهمم مشکل شما از کجاست...میخواید بگید پی سی بده!؟ بدرد بازی نمیخوره؟! یا کلا وسیله ی چرتیه و باید حذف شه ؟! یا چی اخه؟!

شمار بازیهایی که منتشر میشه روز به روز بیشتر میشه ... شمار بازی کننده هایی ام که رو این پلتفرم به بازی میپردازن هم همینطور...و همچنین شمار حمایت کننده ها و سازنده ها هم.
اگه واقعا بدرد نمیخوره و خوب نیست همه ی اینا باید برعکس باشه مسلما!!! پس چرا نیست؟!
همونطوری که آقای COle هم گفته PC یه پلتفرم و یه وسیله ی ضروریه! هر اتفاقی هم بیفته حذف نمیشه و بنظرم چون هر کسی حداقل یه دونه از این وسیله داره طبیعتا جامعه ی بزرگتری رو تشکیل میدن...

اگر دقیق تر بگیم DayZ تا 1 ماه پیش 1.7 میلیون نسخه فروخته بود ، میشه تقریبا 2 میلیون در نظر گرفت ، درضمن آلفا هست
yahoo_4.gif
Wow نمیدونستم...من دفعه ی آخری که چک کردم 1.4 میلیون بود ...

آخرین ویرایش:
بعضی از این براداران که دشمنه خونیه pc گیمرها هستن منو یاده بچه کوچولو ها میندازن مثلا داری باهاشون توپ بازی میکنی تا کم میاره توپش رو بر میداره میره بابا اون بچه اس شما که بزرگ شدی داشته هات رو به رخ ندار ها نکش(البته از منظر شما ندار) بابا شما اصلا اوریج باز ما دزد سره گردنه اصلا شما اینترنت داری از اینترنت کره سریع تر ما با دایال اپ وصل میشیم اصلا کنسول شما 100 تا بازی داره که صد درصد هیچ کی جز شما که کنسولش رو داری بازیش نکرده و ما pc گیمر ها اندر کفش مانده ایم و اصلا گیم سنتری وجود نداره که ما هم اون بازی رو حداقل یکبار تموم کنیم.
اخرش هم اره بابا tlou , gow , uncharted بازی هاییه که اصلا از اینا بهتر تا حالا ساخته نشده.
ولی اینو بدون دوست من دیگران رو نمیدونم ولی من وقتی بازی رو خوشم بیاد تا زیرو بالاش رو بهم نپیچم ولش نمیکنم مثل شما نیستم یک بازی رو یکبار برم پرتش کنم اونور پس واسه من اینطوریه که اگه تمامه روز رو بازی کنم بازم وقت نمیکنم همه ی بازی هارو بازی کنم پس اون بازی هایی که وقت نمیکنم بازی کنم همون بازیهای کنسول شماست دوست عزیز الان تو پیچ های دارک سولز گیرم تا زیرو بالاش رو بهم بدوزم واچ داگز امده تا اونو تموم کنم اثر استاد میکامی میاد.

دوست عزیز تاریخ عضویت منو نگاه کن + پست هام اینم بگم شبی نیست که نیام بازیسنتر ولی تا حالا کسی بهم نگفته تو که پست کم میدی دستات معلوله چون سعی میکنم یاد بگیرم تا اینکه یاد بدم

میشه یه جمله با منبع معتبر از شرکت Take Two یا Rockstar بیارید که گفته شده باشه GTA V به خاطر کم شدن فروش منتشر نمیشه ؟
پس چرا Cod همیشه در صدر فروش هست ؟ :)
الان انتظار داری راکستار یا TTبیاد علنی اینو بگه توهین بهPC Gamerها حساب نمیشه؟معلوم که هیچ وقت همچین حرفی نمیزنن
من هرچی میگم خو حرف خودتونُ میزنید که :دی
اصن تایتان فال نه , Call Of Duty همیشه ی خدا همزمان و بعضا زودتر به دست پی سی بازا میرسه ولی فروشش افت میکنه؟!
حتی کپکام و یوبی ام که قبلا عناوین پی سی رو با تاخیر میدادن الان دیگه همزمان میدن...Namco و konami ام که کلا حمایتشونُ رو با پورت بازیهاشون بدیهی اعلام کردن دیگه ...

من نمیفهمم مشکل شما از کجاست...میخواید بگید پی سی بده!؟ بدرد بازی نمیخوره؟! یا کلا وسیله ی چرتیه و باید حذف شه ؟! یا چی اخه؟!
شمار بازیهایی که منشتر میشه روز به روز بیشتر میشه ... شمار بازی کننده هایی ام که رو این پلتفرم به بازی میپردازن هم همینطور...و همچنین شمار حمایت کننده ها و سازنده
اگه واقعا بدرد نمیخوره و خوب نیست همه ی اینا باید برعکس باشه مسلما!!!
همونطوری که آقای COle هم گفته PC یه پلتفرم و یه وسیله ی ضروریه! هر اتفاقی هم بیفته حذف نمیشه
cod بخاطر مولتی پلیر بتلفیلد هم همینطور
اکثر شرکتا سیاستشون همینه نمونش یوبی اونایی هم که عرضه میکنن همزمان نسخه کنسول بشدت فاصله داره فروششن از نسخه PC

الان انتظار داری راکستار یا TTبیاد علنی اینو بگه توهین بهPC Gamerها حساب نمیشه؟معلوم که هیچ وقت همچین حرفی نمیزنن

PC

خیلی دوست دارم بدونم چرا Iwkywim بیش از 6 میلیون نسخه در استیم میفروشه ولی Rockstar ضرر میکنه ؟

هر دو بازی روی PC متولد شدن ، هر دو جهان بازهای قوی هستند و GTA V یه آنلاین قوی داره اما باز هم ضرر میکنه . :)

کارشناس ، دکتر ، تحلیلگر و همه چی پیدا میشه :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or