عناوین PC درآمد بیشتری نسبت به عناوین کنسولی دارند، این پلتفرم در حال حاضر مخاطب بیشت

Hamid Payne

کاربر سایت
PC-gaming-672x372.jpg

David Cole مالک DFC Intelligence در مصاحبه ای که با وبسایت PCR انجام داده توضیح می دهد که چگونه بازی های PC سودآور تر از عناوین کنسولی هستند .

بر طبق گفته های آقای David Cole با وبسایت PCR :

در حیطه جهانی، بازی های PC درآمدی فراتر از عناوینی کنسولی به همراه دارند ، اما عرضه کنسول های نسل جدید می تواند به معنای افزایش درآمد عناوین کنسولی در این ضمینه باشد.
در میان گیمر های حرفه ای یک همپوشانی عمیق وجود دارد و آن این است که بسیاری از کنسول گیمرها علاوه بر بازی با کنسول خود از یک PC نیز برای بازی استفاده می کنند .
تفاوت بزرگی که در این میان وجود دارد این است که کنسول ها در حال حاضر جزء ابزار لوکس به حساب می آیند در حالی که PC یک ابزار ضروری محسوب می شود ، این در حالی است که تنها چند سال قبل بر عکس این ادعا صدق می کرد و این بدان معناست که پلتفرم PC دارای مخاطب بیشتری است.

به عبارت دیگر، PC پلتفرم سودآورتری است، چیزی که در عناوین مستقل عرضه شده اخیر مشهود است . و همچنین عرضه عناوین مختلف تعداد زیادی کمپانی نظیر Konami, Tecmo و Namco برای این پلتفرم نیز اثباتی بر این گفته است .

همانطور که انتظار دارید ، سود آورترین سبک ها در این پلتفرم، سبک های MOBA , MMO , بازی های استراتژی , شوتر اول شخص و عناوین Free-To-Play هستند .

بازی های MOBA مانند League of Legends و Dota 2 بر تمامی سبک های دیگر از لحاظ زمان مورد استفاده قرار گرفتن به نسبت دیگر محصولات غلبه کرده اند. در سه ماه اول سال 2014 با معرفی عناوین جدید ما شاهد نشانه هایی مبنی بر تغییر در این سبک بودیم و زمان تجربه عناوینی خارج از این سبک افزایش یافته بود .
اما سبک MOBA همچنان بر سبک های دیگر غلبه کرده، سبکی که ترکیبی عالی از MMO، استراتژی و اول شخص شوتر است .

dsogaming

آخرین ویرایش:
سود آوریش کجا بود..؟ تا اونجای که ما می دونیم اکثر ملت یا دیسک کپی می خرن یا رایگان بازی رو دانلود میکنن اگر کمی طی این چند ساله به فروش بازی های مولتی توجه کنید سهم PC بسیار ناچیز هست مثلا همین TF شاید 7 درصد فروشش هم روی PC نباشه.

همین، مسئله اینه که شما چیزی از بازار PC نمی دونین، اگه می دونستین نظرتون متفاوت بود!!!

سود آوریش کجا بود..؟ تا ونجای که ما می دونیم اکثر ملت یا دیسک کپی می خرن یا رایگان بازی رو دانلود میکنن اگر کمی طی این چند ساله به فروش بازی های مولتی توجه کنید سهم PC بسیار ناچیز هست مثلا همین TF شاید 7 درصد فروشش هم روی PC نباشه.

میشه برای قسمت قرمز شده لطفا یه دلیل قانع کننده بیارید ؟ :) انسان وقتی حرف میزنه باید دلیل منطقی بهمراه داشته باشه :)

نکته ای که بعضیها توجه نمیکنن این هست که غیر از یک سری بازیهای دیسکی که فروش فوق العاده بالایی داشتند باقی فروش PC بر قسمت

دیجیتال متمرکز هست ، و سایت VGChartz هم نمیتونه منبع خوبی باشه . برای مثال Diablo III در روز اول 3.5 میلیون نسخه فروش داشته

درحالیکه این سایت چنین چیزی رو نشون نمیده . واقعا برای من جای سوال هست که آیا فروش 6 میلیونی Skyrim فقط در استیم ، 5.5 میلیون نسخه ای

Cs go ، بیش از 5.6 میلیون نسخه Civ V ، پنج میلیونی Portal 2 (درحالیکه برروی ps3 چیزی حدود 3 میلیون فروخته ) فروش 10 میلیونی Left 4 Dead 2

کم هست ؟ :)

مثل این که هربار باید از این مقاله Ars استفاده کرد ، این هم لینک : Introducing Steam Gauge: Ars reveals Steam’s most popular games | Ars Technica

وقتی Sid meier یا Blizzard بازی خودشون رو مولتی پلتفرم می کنند دلیل بر ضررده بودن هست ولی وقتی Platinium Games شرقی یا

ninja theory میان از استیم و Valve تعریف و تمجید میکنند اون موقع عبارت " No Comment " بکار میاد . :)

steammeter-graphs-0404.001.png

سود آوریش کجا بود..؟ تا اونجای که ما می دونیم اکثر ملت یا دیسک کپی می خرن یا رایگان بازی رو دانلود میکنن اگر کمی طی این چند ساله به فروش بازی های مولتی توجه کنید سهم PC بسیار ناچیز هست مثلا همین TF شاید 7 درصد فروشش هم روی PC نباشه.
مشکل شما اینکه چیزی نمیدونی!
در حال حاضر PC گیمرها به لطف سامانه های توزیع محتوای دیجیتال مثل استیم یا اوریجین و ... از هر قشر دیگه ای بیشتر دارن بازی اوریج می خرن. کافیه اکانت استیم یکی از بچه های همین سایت رو ببینی.

بعضی دوستان یه جوری میگن MMO و F2P انگار دارن در مورد "طاعون خیارکی" صحبت میکنن :دی بگدریم از اینکه یه بازی مثل Diablo III فروشش فکر کنم بالای 15 میلیون نسخه باشه.

سود آوریش کجا بود..؟ تا ونجای که ما می دونیم اکثر ملت یا دیسک کپی می خرن یا رایگان بازی رو دانلود میکنن اگر کمی طی این چند ساله به فروش بازی های مولتی توجه کنید سهم PC بسیار ناچیز هست مثلا همین TF شاید 7 درصد فروشش هم روی PC نباشه.
توی خارج بر خلاف ایران اکثر pc گیمر های بازی هایی مثل lol یا dota 2 یا minecraft بازی میکنن. فروش بازی هایی مثل assassin creed یا batman رو pc واقعا ناچیز هست.

کمی قبل از پست دادن فکر کنیم. نمیدونم چرا اصرار داری چه در مورد فروش ps4 و هر چیز دیگه یه امار چرتو پرت بدی. شک نکن pc gamer های این سایت 6 برابر تو هر کدومشون بازی اریجینال خریدن اینجا که ایرانه حالا میتونی این دفعه بری به امار جهانی نگاهی بکنی دیگه از پست های خوشگل ندی.

تو ایران شاید گیمرای قشر متوسط و کم سن اینطوری باشن ولی من یکی خیلی وقته حتی تو ایرانم نمیبینم کسی پی سی باز کپی بخره دیگه (البته شده من اول کپی بخرم بعد که خوشم اومد برم سی دی کی بگیرم...) ؛ مگه اینکه واقعن وسعش نرسه چون از یه طرف مشکل نت هست یه طرفم قیمتش...پس بحث ایران جداس واقعا!

بنظرم درست میفرمایند چون اخیرا هم شاهد بودیم کلی بازی برای PC پورت یا ساخته شده که نشان از سودهی میده وگرنه اینا مرض نداشتن بیان همینطوری واسه PC پورت کنن
پرچم PC همیشه بالاست

تو ایران شاید گیمرای قشر متوسط و کم سن اینطوری باشن ولی من یکی خیلی وقته حتی تو ایرانم نمیبینم کسی پی سی باز کپی بخره دیگه (البته شده من اول کپی بخرم بعد که خوشم اومد برم سی دی کی بگیرم...) ؛ مگه اینکه واقعن وسعش نرسه چون از یه طرف مشکل نت هست یه طرفم قیمتش...پس بحث ایران جداس واقعا!

دقیقا درست میگین.من فقط PC بازی میکنم راستش تا الان هم بازی اورجینال نخریدم ولی اینا بخاطر اینه که مشکل مالی دارم وگرنه من عمرا بازی های اروجینال POP SC RE... رو بیخیال میشدم یعنی آرزومه که بتونم بازی هایی که دوست دارم اورجینال بخرم ولی خب چه کنیم نمیشه

تنها مشکل بنظرم کمبود بازی تو سیک JRPG هست روی PC !

من شخصا خیلی از RPG هارو روی PC بازی کردم ولی واقعا JRPG کم داره و همچنین دلیلش هم رو نمیدونم !

این بازی

250px-Agarest_senki_zero_front.jpg

که برای PC اومد این ماه عالی بود یک JRPG عالی ولی هر 2 سال یدونه توی این سبک میاد 8-|

شرکت هواپیمایی ایران به تمام pc باز ها اعلام کرد لطفا پرچمتونو کمی بیارید پایین تر امکان برخورد با هواپیما وجود داره (فقط PC ) :d:d:d

بخدا پی سی اینقد باز
ی تو سبکای مختلف داره که حتی کسی که سیستم low End ام داره حسرت بازیِ خوب به دلش نمونه ...
اون که گفتی low end حسرت نمیخورخ به معنای واقعی کلمه سفسطه کردن هست . چرا پس من میخوردم حسرت رو ؟؟
جمع نبندید بهتره.

تنها مشکل بنظرم کمبود بازی تو سیک JRPG هست روی PC !

من شخصا خیلی از RPG هارو روی PC بازی کردم ولی واقعا JRPG کم داره و همچنین دلیلش هم رو نمیدونم !

این بازی

250px-Agarest_senki_zero_front.jpg

که برای PC اومد این ماه عالی بود یک JRPG عالی ولی هر 2 سال یدونه توی این سبک میاد 8-|
خب از اسمش مشخصه دیگه این سبک از پایه برای PC تعریف نشده همچنین FIGHTING ولی با این حال عناوین متنوعی تو این شاخه ها تا حالا منتشر شده و مورد استقبال قرار گرفته مخصوصا که تو این یکی دو سال اخیر یک سری استادیو ژاپنی نظرشون نسبت به PC عوض شده و در اینده مطمئنا عناوین بیشتری را شاهد هستیم

همین، مسئله اینه که شما چیزی از بازار PC نمی دونین، اگه می دونستین نظرتون متفاوت بود!!!
دقیقا ! :دی
اینم همون قضیه عرضه GTA V روی PC هست که سر همین بچه ها که نمیخوام اسم ببرم تمام PC Gamer ـای جهانو پایریت خور میدونن بعد حالا خودشونم تو عمرشون یک بازی اوریج واسه کنسولشون نخریدن :))

همانطور که انتظار دارید ، سود آورترین سبک ها در این پلتفرم، سبک های MOBA , MMO , بازی های استراتژی , شوتر اول شخص و عناوین Free-To-Play هستند .
سود اوری از بازی ها کنسول کجا خود بازی و فوقه فوقش یه یکی دوتا dlc(که اکثرا هم فری هستن)، سود اوری از فروش هر ایتم و سکه و پتک و چکش و لباس تو بازی کجا یه عده کیفم میکنن اینطوری بهشون مچپونن:))یکی بود میگفت همه بازی ها باید F2Pببخشید P2Wبشن بدبخت حق داشت

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or