عناوین PC درآمد بیشتری نسبت به عناوین کنسولی دارند، این پلتفرم در حال حاضر مخاطب بیشت

Hamid Payne

کاربر سایت
PC-gaming-672x372.jpg

David Cole مالک DFC Intelligence در مصاحبه ای که با وبسایت PCR انجام داده توضیح می دهد که چگونه بازی های PC سودآور تر از عناوین کنسولی هستند .

بر طبق گفته های آقای David Cole با وبسایت PCR :

در حیطه جهانی، بازی های PC درآمدی فراتر از عناوینی کنسولی به همراه دارند ، اما عرضه کنسول های نسل جدید می تواند به معنای افزایش درآمد عناوین کنسولی در این ضمینه باشد.
در میان گیمر های حرفه ای یک همپوشانی عمیق وجود دارد و آن این است که بسیاری از کنسول گیمرها علاوه بر بازی با کنسول خود از یک PC نیز برای بازی استفاده می کنند .
تفاوت بزرگی که در این میان وجود دارد این است که کنسول ها در حال حاضر جزء ابزار لوکس به حساب می آیند در حالی که PC یک ابزار ضروری محسوب می شود ، این در حالی است که تنها چند سال قبل بر عکس این ادعا صدق می کرد و این بدان معناست که پلتفرم PC دارای مخاطب بیشتری است.

به عبارت دیگر، PC پلتفرم سودآورتری است، چیزی که در عناوین مستقل عرضه شده اخیر مشهود است . و همچنین عرضه عناوین مختلف تعداد زیادی کمپانی نظیر Konami, Tecmo و Namco برای این پلتفرم نیز اثباتی بر این گفته است .

همانطور که انتظار دارید ، سود آورترین سبک ها در این پلتفرم، سبک های MOBA , MMO , بازی های استراتژی , شوتر اول شخص و عناوین Free-To-Play هستند .

بازی های MOBA مانند League of Legends و Dota 2 بر تمامی سبک های دیگر از لحاظ زمان مورد استفاده قرار گرفتن به نسبت دیگر محصولات غلبه کرده اند. در سه ماه اول سال 2014 با معرفی عناوین جدید ما شاهد نشانه هایی مبنی بر تغییر در این سبک بودیم و زمان تجربه عناوینی خارج از این سبک افزایش یافته بود .
اما سبک MOBA همچنان بر سبک های دیگر غلبه کرده، سبکی که ترکیبی عالی از MMO، استراتژی و اول شخص شوتر است .

dsogaming

آخرین ویرایش:
سود بیشتر رو PC از وقتی شروع شد که استیم شروع شد!:d
از اونجایی که این تاپیک بسته شد الان اون جماعت میریزن اینجا که خودشون رو خالی کنن!!:d

این حرف کاملا اشتباهه ! شبکه استیم بصورت رسمی فعالیتشو از سال 2003/2004 شروع کرد و تا سال 2009 تقریبا 90% عناوینی که توش یافت میشد مربوط به خودش ینی Valve بود . Halflife 2 / Tf2/ Counter Strike و ... . هیچ ناشری جرات نداشت ریسک کنه و عنوانی رو که براش هزینه کرده و روی شبکه دیجیتالی عرضه کنه . من فکر میکنم بر خلاف خیلیا که اکتیویژن رو میکوبن حداقل PC Gamer ها و اللخصوص کاربران استیم (که الان خیلیاشون بیش از 400 عنوان تو اکانتشون دارن) باید مدیونش باشن که به عنوان اولین ناشر بزرگ ریسک کرد و برای اولین بار MW2 رو در سال 2009 با تمام امکانات استیم (کلاد و اچیومنت و ... ) بروی شبکه ش عرضه کرد و به سود دهی قابل توجهی هم رسید . از اون روز دیگه اوضاع فرق کرد و نگاه خیلی از کاربرا و ناشرا به سمت استیم جلب شد و یکی یکی عناوین سینگل و multi و free2play هاشونو عرضه کردن . صحبت کوتاه کنم :d نظرم اینه که اگه اکتی نبود الان metal gear Rising , Alan wake و MK9 و Darksouls خیلیای دیگه که خودتون بهتر میدونید رو تو اکانتمون نداشتیم و شاید هیچ وقت روی PC رلیز نمیشدن ;)

این حرف کاملا اشتباهه ! شبکه استیم بصورت رسمی فعالیتشو از سال 2003/2004 شروع کرد و تا سال 2009 تقریبا 90% عناوینی که توش یافت میشد مربوط به خودش ینی Valve بود . Halflife 2 / Tf2/ Counter Strike و ... . هیچ ناشری جرات نداشت ریسک کنه و عنوانی رو که براش هزینه کرده و روی شبکه دیجیتالی عرضه کنه . من فکر میکنم بر خلاف خیلیا که اکتیویژن رو میکوبن حداقل PC Gamer ها و اللخصوص کاربران استیم (که الان خیلیاشون بیش از 400 عنوان تو اکانتشون دارن) باید مدیونش باشن که به عنوان اولین ناشر بزرگ ریسک کرد و برای اولین بار MW2 رو در سال 2009 با تمام امکانات استیم (کلاد و اچیومنت و ... ) بروی شبکه ش عرضه کرد و به سود دهی قابل توجهی هم رسید . از اون روز دیگه اوضاع فرق کرد و نگاه خیلی از کاربرا و ناشرا به سمت استیم جلب شد و یکی یکی عناوین سینگل و multi و free2play هاشونو عرضه کردن . صحبت کوتاه کنم :d نظرم اینه که اگه اکتی نبود الان metal gear Rising , Alan wake و MK9 و Darksouls خیلیای دیگه که خودتون بهتر میدونید رو تو اکانتمون نداشتیم و شاید هیچ وقت روی PC رلیز نمیشدن ;)

منظور من از آغاز به کارش، آغاز فراگیر شدنش بود!:d
منظورم رو بد رسوندم!:d

ای وای بر PC که بازی های mmo و f2p سکاندار فروشش هستن.
ناخودآگاه یاد پراید افتادم که علت فروش بیشترش نسبت به 206 ارزون بودن قطعاتش و پایین بودن کلاسش هست.
در پایان مقاله هم نگارنده آورده :
درسته PC عناوینی مث TLOU و Uncharted نداره اما عناوینی داره مث بلا بلا بلا .....
والله این 2 تا عنوان بالایی حسرت خوردنی هستن اما در مورد عناوین ذکر شده چیزی نگم بهتره.

به نظر من بهترین چینش برای گیم PC قدرتمند در کنار کنسوله. من نسل قبل این کارو کردم و این نسل هم همین کارو می کنم بازی های مولتی و اول شخصو رو PC میرم بازی هایی هم که واسه PC نمیاد رو کنسول.

منتظر برادران افسانه ای و سونی فن ها باشین که بیان پای titan z رو وسط بکشن مثل همیشه :d

"ای وای بر PC که بازی های mmo و f2p سکاندار فروشش هستن.
ناخودآگاه یاد پراید افتادم که علت فروش بیشترش نسبت به 206 ارزون بودن قطعاتش و پایین بودن کلاسش هست.
درسته PC عناوینی مث TLOU و Uncharted نداره اما عناوینی داره مث بلا بلا بلا .....
والله این 2 تا عنوان بالایی حسرت خوردنی هستن اما در مورد عناوین ذکر شده چیزی نگم بهتره."

:)):)):)):)):)):)):)):)):))
تو لیست سیاه بود ولی نتوسنشتم جلو خودم رو بگیرم ....

ایشون یه موقع ادعای PC گیمریش میشده الان عامل بسته شدن 90 درصد تاپیکای مرتبط به PC =))

اولین برادر اومد:arrowd:

ملقب به استاد جوگیرشدن

پ.ن: من نمیدونم چی بهتون میدن که توی این تاپیک ها در صدر 10 نفر اولی که پست میدن هستین. بزنم به تخته همیشه هم در صحنه حاضرین=d>

دقیقا نقشی مثل برادر تام چیک دارن ایشون ....

آخرین ویرایش:
منتظر برادران افسانه ای و سونی فن ها باشین که بیان پای titan z رو وسط بکشن مثل همیشه :d
اولین برادر اومد:arrowd:
ای وای بر PC که بازی های mmo و f2p سکاندار فروشش هستن.
والله این 2 تا عنوان بالایی حسرت خوردنی هستن اما در مورد عناوین ذکر شده چیزی نگم بهتره.​
ملقب به استاد جوگیرشدن

پ.ن: من نمیدونم چی بهتون میدن که توی این تاپیک ها در صدر 10 نفر اولی که پست میدن هستین. بزنم به تخته همیشه هم در صحنه حاضرین=d>

هر بار یه تاپیکی درمورد PC زده میشه ، یه عده جان بر کف همیشه در صحنه هستند تا دیگران رو ارشاد کنند :)

والا فهمیدیم که موس دقت کافی نداره ، PC Gamer ها بلد نیستند تا از دقت فوق العاده کنترلر استفاده کنند

همه با یه Visual basic دارن یه بازی میسازن و بازیهای PC در حد کنسولها نیست ، گرافیک وقتی بحث PC باشه اصلا

مهم نیست ولی تا وقتی بحث PS VS Xbox میشه ، همون عده مشغول به شمردن pixel ها میشن :|

عجب جو جالبی داره اینجا ، یه نفر میخواد بقیه رو هدایت کنه یه وقت پلتفرم اشتباه نخرن بقیه هم که مشغول صدور فکت هستند :)

لطفا بگذارید دیگران در همین گمراهی و جهالت باقی بمونند .

آخرین ویرایش:
والله این 2 تا عنوان بالایی حسرت خوردنی هستن اما در مورد عناوین ذکر شده چیزی نگم بهتره.

meh
6 ، 7 سالی هست عضو این انجمن هستم ، و این اولین باری هست که اسم دو بازی uncharted و The last of us رو دارم تایپ می کنم .
نمیگم از کنسول و بازی هاش بدم میاد ،(حتی احتمال اینکه کنسول بگیرم هم هست ) ولی حسرت خوردنی !؟ please
اونایی که میان اینجا ادعای pc gamer بودنشون میشه ، و در حسرت بازی های کنسول هستند ، دو دسته اند ،
یا فن بوی ها هستند که با یه اکانت دیگه اومدن پست میزارند ، یا همون دسته کنسول گیمر ها هستند که هنوز کنسول خودشونو نخریدند .

اکثر سود بازی های pc از همین بازی های free 2 play و mmo و یا inde هست.
تقریبا همه pc گیمرهای خارجی هم که من میشناسم یا اهل mmo هستن یا lol یا اینکه بیشتر minecraft بازی میکنن.
خیلی کم هستن کسایی که assassin's creed یا fifa رو روی pc بازی کنن :d

سود آوریش کجا بود..؟ تا ونجای که ما می دونیم اکثر ملت یا دیسک کپی می خرن یا رایگان بازی رو دانلود میکنن اگر کمی طی این چند ساله به فروش بازی های مولتی توجه کنید سهم PC بسیار ناچیز هست مثلا همین TF شاید 7 درصد فروشش هم روی PC نباشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or