همین خودش ایراده،، کارمند هر وقت دلش خواست بره ته بی در و پیکریه... حتی تو کسب و کار های کوچیکم فردی که به وجودش نیازه رو نمیزارن بره... برای این کار هم ساز و کار مشخصی دارن... حالا دیوید کیج رو میگید پروژه به پروژه قرار داد میبست.. ولی بازم با عقل جور در نمیاد که خودش جوگیر شده باشه.. بره مولتی بسازه و بگه مجبوریم سبک عامه پسند تری رو پیش بگیریم... چطور سونی نمیتونست این سبک عامه پسند رو ازش بکشه بیرون؟؟؟
اوئدا هم با وجود همه مالش های یوشیدا رفت، اوکی،، نمیشد کاریش کرد... ولی الان که داره دنبال ناشر بگیره... اگه فردا در بیاد که ناشری غیر از سونی داره کار میکنه رو نمیتونم قبول کنم... اوئدا به میل خودش رفته و سونی میخواسته باهاش کار کنه....
با یک جاهای از صحبتت موافقم با یک جاهای نه جوری که با هر دوتا تون موافقم تا حدودی.
کارمند برده نیست قرارداد هر کارمندی فردا میتونه اعلام کنه خسته شدم خدا حافظ هیچ کسی هم نمیتونه جلوش بگیره به خاطر اینکه قرارداد اینها اینجوری نیست که مثل فوتبال فصلی باشه قراداد تا وقتی هستش که طرف بخواد کار کنه و پروژه ای برای کار باشه. بحث استدیو با کارمند فرق میکنه برای مثال سونی امد به کیج گفت چی میخوای بسازی گفت ... سونی هم گفت باشه پشتیبانی میشی فقط انحصاری بساز طرفدار هم که داری یک سری بازی های این سبکی دوست دارن حالا پشتیبانی نمیشه میره طرف بازی که ریسکش کمتر هستش کیج باید اون کارمند هاش نون بده هوا که نمیخورن بیاد یک چیزی بسازه که با توجه به بودجه ای که داره و بازی قرار هستش فروش بره و کسی روش سرمایه گزاری کنه بازی میسازه نمیاد تصمیم بگیره پول نداریم کسی هم روی اینجور بازی ها سرمایه گزاری نمیکنه بیایم بسازیم یا فروش میکنه یا نمیکنه اینجوری نمیشه کار کرد .
چرا نمیتونی قبول کنی ؟ یا باید قبول کنی سونی مثل ماکروسافت عمل کنه اسلحه بزاره پشت سر سازنده هر سال آنچارتد و .... بساز یا اینکه باید به سازنده قدرت عمل بدی که هر کاری خواست انجام بده بعدش که گند زد مدیریت کنه برای مثال بازی TLG برای PS3 بود انقدر پروژه جاه طلبانه ساخته شد که حتی روی PS4 هم فریم خوب نمیده سونی باید با این چیکار کنه ؟ قرار نیست چون دست سازنده باز گزاشت پول طرف بریزه تو جوب برای مثال همین کیج استدیو ازشون به خاطر ازار و اذیت کارمند های خانم ازشون شکایت شده و در دادگاه محکوم شدن چطور انتظار داری سونی اعتبار خودش خراب کنه برای کار کردن با یک همچین استدیوی ؟ باشه بهترین سازنده قرار نیست هر کاری خواستن انجام بدن که سونی هم دنبالشون بدو بگه چی میخوای میخواین برای همیشه برای من بازی بسازین بیا این پول میخواین انحصاری بسازین بیاین این پول .
سونی وقتی میبینه که شرکت ها دیگه با توجه به هزینه های بازی بالا حاضر نیستن انحصاری بسازن یک راه جلو پاشون گزاشته برای بضعی ها که میتونن بازی هاشون انحصاری کنسولی سونی و PC بسازن نه همه که به خودی خود چیز بدی نیست سونی اینجوری میتونه روی خرید استدیو های بیشتر و انحصاری های خودش هزینه که چون دیگه سونی نیازی نداره هزینه الکی کنه IP یک شرکت TP انحصاری کامل کنه اینجوری در هزینه ها سیو میشه و استدیو های مثل Bend و ... میتونن استدیو های بزگتری بشن نسل اینده همین جوری که الان داری میبینی همشون دارن نیرو جزب میکنن برای نسل بعد .
اگه روزی همون بازی های انحصاری سونی من بتونم با PS NOW بازی کنم یا روی PC بازی کنم 100% کنسول خریدن دلیلی نداره چون PC دارم از این نظر باهات کاملا موافقم .
کارمند هم میتونه هر نظر بخواد داشته باشه کارمند میتونه طرفدار ماکروسافت باشه برای سونی کار کنه یا بر عکس اینکه شرکت چه سیاستی دنبال میکنه ربطی دیگه به کارمند پیدا نمیکنه ربط به مدیریت داره فردا مدیر بگه بازی ها روی PC میاد برنامه همینه همه روی PC میاد به همین راحتی اما تا وقتی سونی کنسول میسازه مطئن باشه یه همچین حماقتی نمیکنه اگه کرد دیگه مشخصا من به عنوان خریدار کنسولش نداره وقتی PC دارم دیوانم کنسول بخرم همون جوری که دیگه xbox نمیخرم .
نمیدونم چرا بحثو میپیچوندید.اگه سونی اجازه نمیداد میشد اون دو بازی رو از انحصارش در آورد؟اگه جواب نه هست ،بحثی نمیمونه ،منم همینو میگم . سونی اجازه داده.کیج و گروهش خارج شدن و بازیهای بعدیش هم گفته مولتی پلتفرمه. دیتروییت هم ادامه دار نیست که بخواد سونی همکاری نسخه دوم رو باهاش داشته باشه
بحث دوم هم ساده هست ،اگه کامل میخوندی.قبلا اشاره کردم و تو جاهایی گزارشهای مالی سونی رو گذاشتم درصد هزینه کرد در بخشها و انطباق با سود در سونی پایین بوده با وجود همه اون پلاس و سهم 30 درصدی و غیره و ذالکک
منم اونا رو میدونم. وقتی اینا رو دید ،سونی هم رو آورد به ps now ،کم کم از اون حد بالای انحصارطلبی اومد پایینتر.
چرا فکر میکنید. بقیه اینا رو نمیدونن. من جدولش رو گذاشتم.مقایسشو کردم بین 2017 و 2018
به اینها شما توجه نمیکنید . ما با آمار و ارقام خود سونی حرف میزنیم .قبول نمیککنید .
اونموقع شما که میاید و میگید چقدر این سود داره و اون چقدر سود داره و رقمی نمیدید و منبعی ندارید ،ما باید قبول کنیم.این منطقیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من اگه دیدم جدولو ،همینجا میزنم. حال محاسبه دوبارشو ندارم.لینکهای گزارشهای مالی سنی تو اینترنت پره.
بحث پیچوندی نیست خیلی هم ساده هستش فقط نمیخواین درکش کنین .
فکر میکنین با فروش 10 تا بازی انحصاری سونی روی PC سونی سود بیشتری میکنه که مشخصا جواب خیر هستش سودش از فروش کنسول و فروش بازی های شرکت های دیگه روی کنسولش و فروش پلاس و تبلیغات و ... خیلی بیشتر از چیزی هستش که شما فکر میکنین .
سونی قبل از هر شرکت دیگه ای PS NOW راه انداخته بازم پلتفرم خود سونی هستش چی انحصار طلبی بی خیال شد سونی اگه محتوا برای کنسولش و PS NOW نداشته باشه کی استفاده میکنه چیزی که شما جای دیگه نتونی استفاده کنی .
این صحبت جیم رایان هستش قشنگ داره میگه دیگه چطور باید بگه فعلا یه همچین برنامه ای ندارن ؟ حتی برای PS NOW چه برسه برای PC خوب ما حرف جیم رایان باید قبول کنیم یا شما وقتی داره طرف خودش خیلی شیک میگه الان وقتش نیست که بازی های بزرگ ما به صورت مرتب برای PS NOW بیاد مشخصا دلیلش هم مشخصه اره جایی که همین الان خیلی ها دارن سر دست میشکنن که بهش برسن برای فروش چندتا بازی بیشتر روی PC ول کنه الان .
“The nature and scale of some of the
first party games that we are making leads us to think that, right now, it’s better to spend energy on making sure that the launch of those games is a massive entertainment event. I would cite God of War and Spider-Man, and The Last of Us [Part] 2 next year will fall into that category.”
I don’t want to say this is what PlayStation Now is going to be like forever,” he explained.
“
But certainly right now, given how some of our first party IP is incredibly special and valuable, we just want to treat them with amazing care and respect, and have those launches be clean and pure.”
امار ارقام سونی میگه با عرضه بازی های انحصاری سونی روی PC سونی فروش کنسولش کم نمیشه و امار فروش پلاس و .... کنسول کم نمیشه به خاطر همینه ماکروسافت داره انقدر خوب کنسول میفروشه و الان بازار دستش هستش .
نمونش قشنگ سونی و نیتندو دارن خلاف این نشون میدن هم بازار دارن و دارن سود خوبی میکنن هر کدام یک بخش باراز در دست دارن بدون عرضه بازی های تاپ خودشون برای PC که بازی های مثل زلدا یا ... هر کدام دلیل خرید اون کنسول هستش برای خیلی ها.
امار ارقام برای وقتی میدن که مدل مناسبی برای مقایسه امار ارقام باشه چهارتا عدد ول کردن تو تاپیک که نشد FACT شما با امار ارقام ثابت کن که اگه نسل پیش سونی بازی انحصاری عرضه نمیکرد کنسولش از 40 میلیون اولیه بیشتر میفروخت بیا ثابت کن ثابت کن که ماکروسافت الان با توجه به عرضه بازی هاش روز اول فروش بیشتری کنسول داره طرف حتی امار فروش اعلام نمیکنه کنسول نینتندو که بعدش امده فروشش رد کرد برای همین انقدر خوب پلتفرمش پشتیبانی میشه راجب چی صحبت میکنی نسل پیش سونی بعد از عرضه انحصاری هاش قادر بود ماکروسافت بگیره با توجه به انحصاری ها و بازی های قوی که داشت نسل پیش خوب میگفتی اینها هم FACT با امار ارقام خلاف ثابت کن .