عرضه Horizon: Zero Dawn در سال ۲۰۲۰ بر روی PC (گزارش کوتاکو)

Ali Venom

کاربر سایت
آقای جیسون شرایر سردبیر وبسایت پرمخاطب کوتاکو که یکی از منابع مهم خبری صنعت ویدیو گیم محسوب میشود و سابقه طولانی در لو دادن اطلاعات درست صنعت ذکر شده دارد، شایعه عرضه نسخه پی سی بازی Horizo: Zero Dawn رای پی سی را رد نکرد.

photo_۲۰۱۸-۰۳-۲۸_۲۱-۱۹-۰۸.jpg
تقریبا دو الی سه هفته پیش بود که یک بلاگر مشهور روسی خبر از عرضه بازی انحصاری پلی استیشن 4 یعنی Horizo: Zero Dawn برای پی سی در ماه فبریه 2020 را داده بود. وی همچنین پیش تر خبر عرضه بازی دث استردنیگ برای پی سی را یکسال زودتر لو داده بود. اما به هر جهت بسیاری این شایعه را نادیده گرفتند تا پای اقای جیسون شرایر به وسط قضیه باز شد.

در توییتر یک کاربر از جیسون شرایر پرسیده است که آیا میتوانیم خبر شایعه عرضه Horizon: Zero Dawn برای پی سی را به فراموشی بسپاریم که وی پاسخ میدهد من نمیتوانم این شایعه را رد کنم. احتمالش وجود دارد.

اپدیت: شایعه به واقعیت پیوست

بازی Horizon: Zero Dawn از ابتدای سال 2020 تا 17 فروردین ماه به سرویس PS NOW که بر روی PC نیز دردسترس است، اضافه خواهد شد.

اپدیت 2: اقای جیسون شرایر باتوجه به منابع داخلی خود عرضه نیتیو این بازی را در سال 2020 برای پی سی تایید کرد

اپدیت 3: جیسون شرایر احتمال عرضه انحصاری های بیشتری از سمت پلی استیشن را برای PC تایید کرد.
دلست او اس 2 ؟

اپدیت 4: نسخه PC بازی دو روز قبل از سالگرد دو سالگی در سایت آمازون لیست شد

اپدیت 5: بازی توسط سونی رسما برای PC برای عرضه در تابستان 2020 تایید شد (استیم)

photo_۲۰۱۹-۱۲-۱۷_۲۰-۲۰-۲۷.jpg

در یک سال اخیر کمپانی سونی بشدت از عرضه بازیهای خود به صورت انحصاری فاصله گرفته و عناوین بزرگ نسل هشتمی آنها همانند دیترویت، دث استرندینگ برای پی سی عرضه و تایید شده اند. و همچنین نسخه MLB The Show 21 کمپانی مذکور به تایید رسمی مولتی پلتفرم خواهد شد. همچنین هفته گذشته سونی تاریخ عرضه بازی نسبتا کوچک Predator: Hunting Grounds را برای پی سی و پلی استیشن 4 تعیین کرد.

منبع:

آخرین ویرایش:
الانم بحث تاپیک چیز دیگه ایه، دارن کلا فلسفه بازی انحصاری رو ترول میکنن میگن چند تا استور یه دست باشه بازی انحصاری و رقابت ایم بازیها به طبعشن تعطیل نمیفهمن صنعت گیم از اول با همین رقابتها سرچ کرده، سگا برای رقابت با نینتندو کلی بازی ساخت، سونی برای رقابت با نینتندو همینطور و ایکس باکسم در جریان رقابت با سونی تا نسل هفت، اگه از روز اول نینتندو به سگا و سونی میگفت بازیهای ما رو بگیر رو پلتفرم جدیدت عرضه کن دیگه هیچ کدوم از انحصاریهاشونو نمیدیدیم بیکار نبودن بیان بازی جدید بسازن.
من چیزی که فهمیدم تو این چندسال این که بازار بازی های کامپیوتری خیلی دیر اپدیت میشه و رشد و تغییراتش خیلی کندتر از بقیه انواع سرگرمی هست. منظور کلیت بازار هستش نه ژانرها!
تقریبا هربار که تغییری خواسته تو این بازار اتفاق بیافته همه شروع میکنن به ترول کردن و مسخره کردن، مثل سینی نینتندو، مثل گیم پس، مثل مولتی پلتفرم بودن یک شرکت کنسول ساز! اما بعد از مدتی کامل همه چی اوکی میشه و الان هیچکی دیگه به سینی کاری نداره ( یا به جز بعضی از فن های سونی کسی نمیاد بگه گیم پس بده!) و فقط بازی هاش رو میبینه، امکاناتی که داره بوسیله همین نواوری و تغییر به بازیکن ها داده میشه رو میبینه. و این هم یک شبِ بوجود نیومده!
صنعت بازی و فروش بازی ها هم نمی تونه از این قاعده مستثنی باشه! بالاخره یک روزی یک جایی این قضیه تغییر میکنه، یا حالا یک شرکت احتمالا مایکرو دست از ساخت کنسول میکشه! و فقط میشه ناشر یا کلا بحث subscribe بین همه کنسول سازها اولویت اول میشه یا هزار و یک اتفاق دیگه! ولی چیزی که مهم این که تغییر بوجود میاد و اگر کمپانی نخواد با تغییرات همراه بشه یا برعکس همش دنبال تغییر کردن باشه محکوم به شکست هستش. در کل باید دید بازار به کدوم سمت میره و نیاز بازار چیه (شاید من دارم اشتباه میکنم). مطمئن هم هستم تو همین نسل شما تغییراتی تو عرضه و فروش بازی ها از جانب سونی یا احتمالا نینتندو خواهید دید، اگر ریسک مایکروسافت جواب بده و سود خوبی عایدش بشه.
پ.ن: چیزی که برام جالب بودش اینه که گیم پس باعث شد فروش بازی ها روی پلتفرم xbox افزایش پیدا کنه! این هم لینک و باز هم لینک :دی
پ.ن2:شاید بگی این چیزهایی که گفتی به حرف های من ربطی نداشت، اما داره چون دیگه الان مثل قدیم نیست که نینتندو فقط رو پلتفرم های خودش سرمایه گذاری کنه و الان بازار موبایل که میشه گفت یک پلتفرم جدا حساب میشه رو هم در نظر گرفته و براش بازی میسازه، همین طور مایکروسافت که کلی بازی و برنامه برای موبایل ریلیز کرده.

• Like
Reactions: Nameless King
دوست عزیز من در مورد کلیت حرفت نظری ندارم چه بسا با بعضی قسمتاش موافق هم هستم منتها درمورد سوالی که پرسیدی این همه هیت از کجا میاد باید بگم دقیقا از همونجایی میاد که وقتی اکس باکس جدید و ظاهرش معرفی شد سونی فنهای محترم این فروم دیگه ترول و تیکه ای نبود که نندازن و به قول خودت هیت ورزی خودشون رو نسبت به برند اکس باکس نشون ندن که نمونه هاش تو تاپیک های مربوطه این فروم بسیار زیاد هست..
نگران نباش این طرف هم مدل مشابه به زودی معرفی میشه:D

125085

من چیزی که فهمیدم تو این چندسال این که بازار بازی های کامپیوتری خیلی دیر اپدیت میشه و رشد و تغییراتش خیلی کندتر از بقیه انواع سرگرمی هست. منظور کلیت بازار هستش نه ژانرها!
تقریبا هربار که تغییری خواسته تو این بازار اتفاق بیافته همه شروع میکنن به ترول کردن و مسخره کردن، مثل سینی نینتندو، مثل گیم پس، مثل مولتی پلتفرم بودن یک شرکت کنسول ساز! اما بعد از مدتی کامل همه چی اوکی میشه و الان هیچکی دیگه به سینی کاری نداره ( یا به جز بعضی از فن های سونی کسی نمیاد بگه گیم پس بده!) و فقط بازی هاش رو میبینه، امکاناتی که داره بوسیله همین نواوری و تغییر به بازیکن ها داده میشه رو میبینه. و این هم یک شبِ بوجود نیومده!
صنعت بازی و فروش بازی ها هم نمی تونه از این قاعده مستثنی باشه! بالاخره یک روزی یک جایی این قضیه تغییر میکنه، یا حالا یک شرکت احتمالا مایکرو دست از ساخت کنسول میکشه! و فقط میشه ناشر یا کلا بحث subscribe بین همه کنسول سازها اولویت اول میشه یا هزار و یک اتفاق دیگه! ولی چیزی که مهم این که تغییر بوجود میاد و اگر کمپانی نخواد با تغییرات همراه بشه یا برعکس همش دنبال تغییر کردن باشه محکوم به شکست هستش. در کل باید دید بازار به کدوم سمت میره و نیاز بازار چیه (شاید من دارم اشتباه میکنم). مطمئن هم هستم تو همین نسل شما تغییراتی تو عرضه و فروش بازی ها از جانب سونی یا احتمالا نینتندو خواهید دید، اگر ریسک مایکروسافت جواب بده و سود خوبی عایدش بشه.
پ.ن: چیزی که برام جالب بودش اینه که گیم پس باعث شد فروش بازی ها روی پلتفرم xbox افزایش پیدا کنه! این هم لینک و باز هم لینک :دی
پ.ن2:شاید بگی این چیزهایی که گفتی به حرف های من ربطی نداشت، اما داره چون دیگه الان مثل قدیم نیست که نینتندو فقط رو پلتفرم های خودش سرمایه گذاری کنه و الان بازار موبایل که میشه گفت یک پلتفرم جدا حساب میشه رو هم در نظر گرفته و براش بازی میسازه، همین طور مایکروسافت که کلی بازی و برنامه برای موبایل ریلیز کرده.
اتفاقا صنعت بازی خیلیم تغییر و تحولات مثبت زیادی داشته تو سالهای اخیر. نمونه ش کنسول Wii، فراگیر شدن بازیهای دیجیتالی، توسعه شبکه آنلاین شرکتهای فرست و ثرد پارتی و...
این سه مورد که گفتید جز گیم پس اون دو تا دیگه ناموفق بودن. کنسول Wii U که یه کنسول شکست خورده بود، سیاست مولتی کردن بازیهای انحصاری از هم که مایکروسافت انجام داد تاثیری تو نجات دادن آمار فروشش در برابر رقبا نداشته.
اینکه میگید گیمینگ کلا بشه به صورت چند تا سرویس استریم خب شاید یه روز بشه. ولی باز اگه شرکتهای اصلی سونی نینتندو و مایکروسافت بخوان بمونن، باید بازار خودشون رو بچسبن، یعنی سرویس های انحصاری بزنن بدون شریک شدن با بقیه. تصور اینکه همه با هم متحد شن و چند تا سرویس بدون تفاوت (از لحاظ لایبری بازیها) بزنن خیلی دور از ذهنه اول خودشون اینطوری تضعیف میشن
حالا باید صبر کرد نسل بعد دید چی میشه. من امیدوارم که تا همیشه این سه تا شرکت با قدرت بازی بسازن اونم تو تعداد بالا چون سردم دارهای این صنعتن بلاشک. اونی که به هر طریقی فکر میکنه اینا نباشن یا باشن و دل به بازی ساختن ندن مثل قبل (به دلیل نبود رقابت-باور کنید خیلی مهمه این فاکتور) خودشم پسفردا ضرر میبینه. همین نسل بازیهای فرست پارتی کم بود شک ندارم شما هم مثل نسلهای قبل لذت نبردید، اینطور نیست؟ کلا یه موقع جایی برسه همین تعداد کم هم نباشن یا باشن تو ورطه تکرار افتاده باشن و با پسرفت (مثل همین نسل-که دیگه عناوین طرفینو اسم نمیبرم) به نظرتون خوبه؟
پ.ن: درمورد نینتندو درسته چند سالیه به بازی ساختن برای موبایل هم رو اورده با پوکمن گو، ماریو ران و فایر امبلم هیروز. ولی اصلا نمیاد عناوین کنسولیشو برای موبایل پورت کنه کاملا جدان بازیهای موبایلی و کنسولیش. به نظر من چنین سیاستی درسته که لایبری کنسول سوییچ رو با بازیهای AAA انحصاری پر کرده، و همزمان تو بازار موبایل هم داره با بازیهایی که فقط برای موبایل میسازه سود بالایی به دست میاره. در اصل هم خدا رو داره هم خرما. با حفظ اصالت کنسولش، داره سراغ پلتفرم دیگه هم میره.

آخرین ویرایش:
امیدوارم این شایعه به حقیت بپیونده اخرای نسله و فروش خودش رو تو کنسول ps4 کرده با انتشار نسخه pc سود بیشتری بدست میارن و تو ساخت نسخه بعدی یا کیلزون گوریلا استفاده می کنن حالا مثلا
البته مخالف بازی های انحصاری پرچم دار سونی هستم

بازی Horizon: Zero Dawn توسط سرویس PS NOW برای پی سی از ابتدای سال 2020 تا 17 فردروین ماه دردسترس قرار میگیره

مشخصا شایعه درستی بوده ولی خب نحوه دقیق عرضه بازی بر روی پی سی رو منبع اولیه خبر نداشته

همچنین لطفا تیتر اپدیت بشه (اپدیت: تایید شد)

photo_۲۰۱۹-۱۲-۱۷_۲۰-۲۰-۲۷.jpg

خب پس فهمیدیم اومدن هورایزن برا PC منظور همون PSNOW هست :))
البته تو بازیسنتر PSNOW سرویس اختصاصی و پورتی مستقیم برا PC محسوب میشه :D خوبه به دمیج کنترل کردن ادامه بدید حال بعضی ها رو خریدارم فقط علی جان داداش زود استریم کن چون بعد دو ماه دوباره انحصاری میشه lol

آخرین ویرایش:
اپدیت: شایعه به واقعیت پیوست
خدا این خوشی رو ازت هیچ وقت نگیره :D
پ.ن 1: بروز شدن لایبرری PS NOW نه همین PS NOW که سر کل کل با گیم پس باهاش تور سر خودت میزدی هیچکدوم اینا نه تجربه نسخه ی PC بازی با شرایط خاص اونم بدونه ساپورت ماوس و کیبورد =))
پ.ن 2: شنودگان عزیز توجه فرمایید شنودگان عزیز توجه فرمایید سونی آزاد شد =))=))

آخرین ویرایش:
خب پس فهمیدیم اومدن هورایزن برا PC منظور همون PSNOW هست :))
البته تو بازیسنتر PSNOW سرویس اختصاصی و پورتی مستقیم برا PC محسوب میشه :D خوبه به دمیج کنترل کردن ادامه بدید حال بعضی ها رو خریدارم فقط علی جان داداش زود استریم کن چون بعد دو ماه دوباره انحصاری میشه lol
خدا این خوشی رو ازت هیچ وقت نگیره :D
پ.ن 1: بروز شدن لایبرری PS NOW نه همین PS NOW که سر کل کل با گیم پس باهاش تور سر خودت میزدی هیچکدوم اینا نه تجربه نسخه ی PC بازی با شرایط خاص اونم بدونه ساپورت ماوس و کیبورد =))
پ.ن 2: شنودگان عزیز توجه فرمایید شنودگان عزیز توجه فرمایید سونی آزاد شد =))=))

این خنده های هیستریک و توجیحات نشونه های خوبی نیست جدی :D

انصافا Ali Venom تو کل جهان خیلی خاصی.

شما لطف داری

این خنده های هیستریک و توجیحات نشونه های خوبی نیست جدی :D
باشه حالا
ایشالا تا قبل اپریل اینترنت رو ملی نکرده باشن بتونی از این قابلیت فیض ببریی خلاصه که خوشی رو ازت هیچ وقت نگیره سونی :(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or