شایعه عرضه Gran Turismo 6 برای PS3 در ماه نوامبر ؟

Dinosaur

Loyal Member
سلام !

50860251142864637704.png

سایت معروف Newegg بازی Gran Turismo 6 را برای پیش فروش قرار داده و PS3 به عنوان کنسول این بازی معرفی شده است.
در ابتدا تاریخ 28 نوامبر 2013 برای بازی نوشته شده بود و سایت PlayStation Lifestyle نیز عکسی از این صفحه گرفت. ولی پس از منتشر شدن این خبر، تاریخ مذکور برداشته شده و در حال حاضر عبارت Out of Stock (موجود نیست) جایگزین آن شده و گزینه Pre-Order نیز حذف گردیده است.
این اولین شایعه در مورد عرضه Gran Turismo 6 برای PS3 نیست و پیش از این نیز شایعاتی در این مورد به گوش خورده است.

ویرایش: سایت دانمارکی CDON نیز بازی را برای PS3 قرار داده. همچنین صفحه ای برای نسخه PS4 نیز ایجاد شده است.

آخرین ویرایش:
مثل اینکه قضیه واقعاً جدیه ! :| اگه واقعاً قرار باشه برای PS3 بیاد که خیلی خنده داره. ولی اگه بخواد همین پاییز 2013 بیاد ، دیگه کار از خنده میگذره و رسماً تبدیل میشه به یکی از احمقانه ترین اتفاقات تاریخ بازی های کامپیوتری !! یعنی سونی بیاد مهم ترین بازی خودش رو دقیقاً وسط عرضه کنسول های نسل بعد (از جمله کنسول خودش PS4) بفرسته بازار !!!

مثل اینکه قضیه واقعاً جدیه ! :| اگه واقعاً قرار باشه برای PS3 بیاد که خیلی خنده داره. ولی اگه بخواد همین پاییز 2013 بیاد ، دیگه کار از خنده میگذره و رسماً تبدیل میشه به یکی از احمقانه ترین اتفاقات تاریخ بازی های کامپیوتری !! یعنی سونی بیاد مهم ترین بازی خودش رو دقیقاً وسط عرضه کنسول های نسل بعد (از جمله کنسول خودش PS4) بفرسته بازار !!!
تو کدوم تاپیک بود من گفتم GT6 برای PS3 میاد؟ 10 صفحه منو مسخره کردن ولی حالا..... My Turn :دی.
Win Win. سونی از فروش 20 میلیونی این عنوان روی Ps3 لذت میبره. خداحافظی باشکوه طرفدارن و دارندگان Ps3 با این کنسول And Everyone Done With PS3.

این کار به نظرم پا فشاری روی اشتباهات گذشته است ، PS3 باید ول کنند بازی باید از پایه برای PS4 باشه !
از طرفی فرست پارتی ها خودشون کشتند برای سخت افزار و CPU پیچیده PS3 انجین نوشتن که الان برای معماری PS4 کاربرد نداره . خیلی از چیزها باید تغییر بدن !

تو کدوم تاپیک بود من گفتم GT6 برای PS3 میاد؟ 10 صفحه منو مسخره کردن ولی حالا..... My Turn :دی.
Win Win. سونی از فروش 20 میلیونی این عنوان روی Ps3 لذت میبره. خداحافظی باشکوه طرفدارن و دارندگان Ps3 با این کنسول And Everyone Done With PS3.
تردیدی وجود نداره که مسخره ترین کار ممکن هست ! :|
GT پرفروش ترین بازی سونی هست و یه عنوان کاملاً System Seller محسوب میشه و خیلی ها فقط به خاطر همین بازی کنسول میخرن ! خداحافظی باشکوه و اینا به درد فیلم هندی میخوره ، توی بازار کنسول ها به این کار میگن حماقت ! :|
البته الآن یه سایت دیگه (که به گفته یکی از بچه های Neogaf معتبر هست) هم نسخه PS3 و هم نسخه PS4 بازی رو گذاشته. حالا باز این طوری بهتره ، هرچند اگه این خبر صحت داشته باشه نسخه PS3 میتونه باعث ضربه خوردن نسخه PS4 بشه. ولی همین که بازی رو برای PS4 هم منتشر کنن و با سخت افزار PS4 کار کنن ، خیلی خوبه !

این کار به نظرم پا فشاری روی اشتباهات گذشته است ، PS3 باید ول کنند بازی باید از پایه برای PS4 باشه !
از طرفی فرست پارتی ها خودشون کشتند برای سخت افزار و CPU پیچیده PS3 انجین نوشتن که الان برای معماری PS4 کاربرد نداره . خیلی از چیزها باید تغییر بدن !
تمام استودیوهای سونی دارن برای ps4 بازی میسازن. این یه دونه هم طبق معمول پروسه ساختش طولانی شده. ارزش نداره پروژه رو انتقال بدن به Ps4 با توجه به اینکه سخت افزار این دوتا از زمین تا installation 04 باهم فرق دارن.

حالا همچین ناراحتین که بازی داره رو PS3 میاد که انگار به محض انتشار PS4 میتونید PS4 رو بخرید اونم چی با قیمت سرسام اور گیم ارجینال (اگر گیم PS4 رو هم یدک بشه 30 تومن بکش روش )
ادم از کار بعضی ها در عجب میمونه واقعا !!!
حالا فکر کن عنوان لانچ PS4 بود همین اعضا میمومدن میگفتن ای کاش رو PS3 میومد !
سونی با کدوم ساز برقصه ؟!
واقعا کسی داریم تو دنیا که نخواد رو پلتفرم محبوبش اخرین عنوان ها نیاد ؟؟ :|
ما ایرانی ها نوبریم

خداحافظی باشکوه و اینا به درد فیلم هندی میخوره ،
این بخش از تیکه کلام های خودتون (سونی فنهای بازیسنتر) استفاده شده تقسیر من نیست :دی.
هم نسخه PS3 و هم نسخه PS4 بازی رو گذاشته. حالا باز این طوری بهتره ، هرچند اگه این خبر صحت داشته باشه نسخه PS3 میتونه باعث ضربه خوردن نسخه PS4 بشه. ولی همین که بازی رو برای PS4 هم منتشر کنن و با سخت افزار PS4 کار کنن ، خیلی خوبه !
خدا پدر Gaikai رو بیامرزه :دی. Cloud میکنن بره.

پ.ن. اریا جون شما به فکر خودت باشه. با این هک جدید ps3 شده "JTAG با ساپورت سونی" بدون کوچکترین هزینه میتونی از عنوان محبوبت لذت ببری و آنلاین بازی کنی. باورم نمیشه; داری حرص میخوری برای سونی؟ :دی.

تمام استودیوهای سونی دارن برای ps4 بازی میسازن. این یه دونه هم طبق معمول پروسه ساختش طولانی شده. ارزش نداره پروژه رو انتقال بدن به Ps4 با توجه به اینکه سخت افزار این دوتا از زمین تا installation 04 باهم فرق دارن.
سخت افزارش متفاوته ، ولی میشه بازی رو منتقل کرد روی PS4 ! همون طور که صدها بازی تا 2،3 سال دیگه میان که هم نسخه PS3 دارن ، هم نسخه PS4. :دی
این طوری با سخت افزار PS4 هم کاملاً آشنا میشن و برای نسخه بعدی خیالشون راحت تره.

حالا همچین ناراحتین که بازی داره رو PS3 میاد که انگار به محض انتشار PS4 میتونید PS4 رو بخرید اونم چی با قیمت سرسام اور گیم ارجینال (اگر گیم PS4 رو هم یدک بشه 30 تومن بکش روش )
ادم از کار بعضی ها در عجب میمونه واقعا !!!
حالا فکر کن عنوان لانچ PS4 بود همین اعضا میمومدن میگفتن ای کاش رو PS3 میومد !
سونی با کدوم ساز برقصه ؟!
واقعا کسی داریم تو دنیا که نخواد رو پلتفرم محبوبش اخرین عنوان ها نیاد ؟؟ :|
ما ایرانی ها نوبریم
شما دو روز دیگه رو می بینی ، من دارم به دو سال دیگه فکر میکنم ! :دی
اگه PD از یکی دو سال پیش مشغول کار با سخت افزار PS4 بوده باشه و اولین GT نسل بعد رو هم 2013/2014 بده بیرون ، کارش برای دومین GT نسل بعد خیلی راحت تره و میشه انتظار بازی ای رو داشت که خیلی عالی از قدرت PS4 استفاده کنه و سریع تر هم عرضه میشه.
ولی اگه تا الآن مشغول کار با PS3 بودن و تازه بخوان 2013/2014 بازی GT6 رو برای PS3 عرضه کنن ، یعنی یکی دو سال بعد از شروع نسل تازه میرن سراغ PS4 و لابد مثل نسل قبل 5 سال طول میکشه تا بازی بیاد و اواسط نسل چشممون به جمال GT7 روشن میشه. یعنی دقیقاً همون مشکلی که این نسل پیش اومد و کلهم یدونه GT داشتیم.
تو دنیا که زیاد داریم ! :دی 90% مردم وقتی این شایعه ها رو میشنون ، براشون عجیبه و انتظار دارن که GT6 برای PS4 بیاد. ولی خب اینجا به خاطر هزینه ها و این جور چیزا طبیعیه که خیلی ها دوست داشته باشن برای PS3 عرضه بشه. منم در حال حاضر به نفعم هست که GT6 برای PS3 بیاد ، ولی میدونم در این صورت نسل بعد هم دوباره GT مثل این نسل میشه. در حالی که اگه اولین نسخه رو همون اوایل عرضه کنن ، میتونن مثل PS1 و PS2 عمل کنن و دو تا نسخه فوق العاده داشته باشن. برای همین ترجیح میدم یکی دو سال بیشتر برای تجربه GT6 صبر کنم ، ولی وقتی PS4 دستم اومد بتونم بازی رو انجام بدم و یه مدت بعدش هم با GT7 سرگرم بشم.

پ.ن. اریا جون شما به فکر خودت باشه. با این هک جدید ps3 شده "JTAG با ساپورت سونی" بدون کوچکترین هزینه میتونی از عنوان محبوبت لذت ببری و آنلاین بازی کنی. باورم نمیشه; داری حرص میخوری برای سونی؟ :biggrin1:.
سونی کیلو چنده ؟! :دی داریم در مورد GT حرف میزنیم نه سونی. عوض شدن نسل برای اکثر ماها حس خوبی داره و منتظر بازی های نسل بعد هستیم ، از جمله خودت که با عشق و علاقه تاپیک Next Xbox رو آپدیت میکنی. الآن ترجیح میدی Halo 5 , Forza 5 و خیلی بازی های دیگه برای 360 (که دم دستت هست و میتونی راحت بازی کنی) عرضه بشن یا برای Next Xbox ؟! :دی بعید میدونم دوست داشته باشی وسط کنفرانس مایکروسافت یه دفعه بروبچ 343 بیان و بگن خب دوستان ، برای رضایت شما Halo 5 را در سال 2014 برای 360 آماده می کنیم ! :دی به هر حال اکثر ماها یه روزی کنسول های نسل بعد رو تهیه می کنیم و هرچقدر هم بازی های بزرگ اون کنسول ها بیشتر باشن ، به نفعمون هست. مخصوصاً یه بازی ریسینگ که ارتباط زیادی با سخت افزار داره. کاری به خود گرافیک و زیبایی به تنهایی ندارم ولی از فیزیک گرفته تا دمیج و افکت های آب و هوا و تعداد ماشین های بیشتر و ... میتونن با سخت افزار قوی تر ، بهتر اجرا بشن. منم دوست دارم GT6 رو امسال یا سال دیگه برای PS4 ببینم تا اینکه اولین GT نسل بعد بره برای 2017 !

ولی اگه تا الآن مشغول کار با PS3 بودن و تازه بخوان 2013/2014 بازی GT6 رو برای PS3 عرضه کنن ، یعنی یکی دو سال بعد از شروع نسل تازه میرن سراغ PS4 و لابد مثل نسل قبل 5 سال طول میکشه تا بازی بیاد و اواسط نسل چشممون به جمال GT7 روشن میشه. یعنی دقیقاً همون مشکلی که این نسل پیش اومد و کلهم یدونه GT داشتیم.
تو دنیا که زیاد داریم ! :دی 90% مردم وقتی این شایعه ها رو میشنون ، براشون عجیبه و انتظار دارن که GT6 برای PS4 بیاد. ولی خب اینجا به خاطر هزینه ها و این جور چیزا طبیعیه که خیلی ها دوست داشته باشن برای PS3 عرضه بشه. منم در حال حاضر به نفعم هست که GT6 برای PS3 بیاد ، ولی میدونم در این صورت نسل بعد هم دوباره GT مثل این نسل میشه. در حالی که اگه اولین نسخه رو همون اوایل عرضه کنن ، میتونن مثل PS1 و PS2 عمل کنن و دو تا نسخه فوق العاده داشته باشن. برای همین ترجیح میدم یکی دو سال بیشتر برای تجربه GT6 صبر کنم ، ولی وقتی PS4 دستم اومد بتونم بازی رو انجام بدم و یه مدت بعدش هم با GT7 سرگرم بشم.
یعنی شما دوست داری بازی نسل قبلی رو با کنسول نسل بعدی بازی کنی؟ :دی.

---------- نوشته در 12:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:25 PM ارسال شده بود ----------

الآن ترجیح میدی Halo 5 , Forza 5 و خیلی بازی های دیگه برای 360 (که دم دستت هست و میتونی راحت بازی کنی) عرضه بشن یا برای Next Xbox ؟! :دی بعید میدونم دوست داشته باشی وسط کنفرانس مایکروسافت یه دفعه بروبچ 343 بیان و بگن خب دوستان ، برای رضایت شما Halo 5 را در سال 2014 برای 360 آماده می کنیم ! :دی
از نوامبر 2010 تا الان 2 سال و نیم سال گذشته (GT5) و از نوامبر 2012 تا الان 5 ماه (Halo 4). اینطوری نمیشه چیزی به من قبولوند :دی.
500 بار گفتم Halo 4 برای ماکروسافت اخرین بازی ویژه Xbox 360 بود Gears Judgement رو هم داد GTA V و Assassin's 4 و CoD و BF4 ام در راه هستن اصلا نیاز نداره به انحصاری اخر سال نداره. درواقع 5 ماه پرونده این نسلشون رو بستن.
GT6 روی PS4 یعنی میلک شدن تا حد مرگ. یه کنسول بگیر XX میلیون تومن یه بازی 300 تومن واسه عنوانی که اصلاً نمیشه نسل بعدی دونستتش (مثل Kameo و Perfect Dark و Resistance: FoM).

تا حالا چندین بار شایعش تو GTP اومده که GT6 برای PS3 میخواد بیاد حتی یکی از کارمندای سونی هم یه اشاره ای به این موضوع کرده بود ...
ولی به نظرم احمقانه ترین کاره ممکنه ...

محرک اصلی برای فروش ps4 این بازیه غیر ممکنه این بازی واسه ps3 عرضه شه چون pd با نزدیک 5 سال کار کردن رو gt5 بازم نتونست بازی درست و حسابی تحویل بده معلومه که باید زمان بیشتری به اینا داد تا بتونن بازی خوب درست کنن یعنی حداقل باید دو سه سال بعد از عرضه ی ps4 منتظر این بازی بود

آخرین ویرایش:
GT6 روی PS4 یعنی میلک شدن تا حد مرگ. یه کنسول بگیر XX میلیون تومن یه بازی 300 تومن واسه عنوانی که اصلاً نمیشه نسل بعدی دونستتش (مثل Kameo و Perfect Dark و Resistance: FoM).

آهان ! اونوقت بازی کی ریلیز شد که ما خبردار نشدیم؟!:-?

:|

آخرین ویرایش:
یعنی شما دوست داری بازی نسل قبلی رو با کنسول نسل بعدی بازی کنی؟ :biggrin1:.
اگه GT5 رو با دقت بازی کرده باشی ، کیفیت مدل هاش رو مطمئناً دیدی. مدل های بازی کیفیتشون در حدی هست که راحت میتونن برای بازی ای که اوایل نسل بعد میاد ، مناسب باشن.
تمام این مدل ها Realtime هستن و کاملاً برای یه بازی اوایل نسل بعد مناسب :

اینا هم برای Photo Mode هست :

یعنی ماشین ها مشکلی برای یه بازی نسل بعد ندارن. پیست ها نیاز به بازسازی دارن و بقیه موارد هم که در طول ساخت بازی انجام میشه.

از نوامبر 2010 تا الان 2 سال و نیم سال گذشته (GT5) و از نوامبر 2012 تا الان 5 ماه (Halo 4). اینطوری نمیشه چیزی به من قبولوند :biggrin1:.
500 بار گفتم Halo 4 برای ماکروسافت اخرین بازی ویژه Xbox 360 بود Gears Judgement رو هم داد GTA V و Assassin's 4 و CoD و BF4 ام در راه هستن اصلا نیاز نداره به انحصاری اخر سال نداره. درواقع 5 ماه پرونده این نسلشون رو بستن.
زمان ساخت رو کار ندارم ، کلاً میگم عکس العملت چیه اگه بازی های محبوبت به جای کنسول بعدی مایکروسافت ، برای 360 بیان.
در مورد زمان ساخت هم خیلی بازی ها هستن که از زمان ساخت نسخه قبلیشون مدت ها میگذره ولی برای نسل بعد میان.
از زمان انتشار GT5 هم 2.5 سال میگذره و اگه GT6 اواخر 2013 یا اوایل 2014 منتشر بشه ، حدوداً 3 سال فاصله با نسخه قبلی داره که زمان خیلی زیاد و عجیبی نیست.

GT6 روی PS4 یعنی میلک شدن تا حد مرگ. یه کنسول بگیر XX میلیون تومن یه بازی 300 تومن واسه عنوانی که اصلاً نمیشه نسل بعدی دونستتش (مثل Kameo و Perfect Dark و Resistance: FoM)
jawsmiley.gif

فریدون نکنه توی سونی کار میکنی و خبر نمیدی ؟! :دی چون من که همه اخبار GT6 رو دنبال میکنم ، هنوز یدونه عکس هم ازش ندیدم چه برسه به اینکه تشخیص بدم GT6 روی PS4 یعنی میلک شدن !!! در درجه اول اصلاً مشخص نیست برای PS3 میاد یا PS4. بعدش هم هنوز حتی یه لوگو ازش ندیدیم ، بعد با قاطعیت میگی اگه روی PS4 بیاد یعنی میلک شده ؟!!! بذار اول بازی معرفی بشه ، دو تا گیم پلی ازش ببینیم و بعد این حرفا رو بزن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or