شایعه عرضه Gran Turismo 6 برای PS3 در ماه نوامبر ؟

Dinosaur

Loyal Member
سلام !

50860251142864637704.png

سایت معروف Newegg بازی Gran Turismo 6 را برای پیش فروش قرار داده و PS3 به عنوان کنسول این بازی معرفی شده است.
در ابتدا تاریخ 28 نوامبر 2013 برای بازی نوشته شده بود و سایت PlayStation Lifestyle نیز عکسی از این صفحه گرفت. ولی پس از منتشر شدن این خبر، تاریخ مذکور برداشته شده و در حال حاضر عبارت Out of Stock (موجود نیست) جایگزین آن شده و گزینه Pre-Order نیز حذف گردیده است.
این اولین شایعه در مورد عرضه Gran Turismo 6 برای PS3 نیست و پیش از این نیز شایعاتی در این مورد به گوش خورده است.

ویرایش: سایت دانمارکی CDON نیز بازی را برای PS3 قرار داده. همچنین صفحه ای برای نسخه PS4 نیز ایجاد شده است.

آخرین ویرایش:
شایعه جدید ! (البته برای دو روز پیش هست ولی یه تیکه جدید داره)
GT6 تا چند هفته دیگه معرفی میشه. البته سونی سال های پیش هم قبل از شروع E3 خیلی از بازی هاش رو معرفی میکرد و همچین کاری ازش عجیب نیست. مخصوصاً اگه فقط برای PS3 ساخته بشه (lol) ، باید هم زودتر معرفی بشه. چون محبوب ترین بازی سونی میتونه تأثیر PS4 رو توی کنفرانس کم کنه و از اون طرف هم بازی های نسل بعد به خاطر گرافیک هاشون میتونن جذابیت GT6 نسخه PS3 رو کمتر کنن.
ولی ی چیزی را هم باید در نظر بگیریم اریا از دل این اژدهای خفته هر چی که ادم فکرشو بکنه در میاد :d

من الان رفتم رو سایت رسمی پلی استیشن در بریتانیا مثل اینکه بحث از شایعه گذشته و خبر رسما تایید شده اگرم یه درصد میخواستید ps3 رو بزارید تو انباری دیگه نکنید:p اینم لینک خودتون ببینید
Gran Turismo 6 | Official PlayStation Magazine
این سایت رسمی پلی استیشن نیست ...
بعدش اونم دقیقا همین خبر رو زده ....

بهترین و موثرترین تبلیغ واسه ps4 میتونه همین GT6 باشه اونم اینطوری که اول تریلر ps3 رو بزارن تا همه اینجوری بشن:-oبعدشم مال PS4 رو نشون بدن که اینجوری بشیم:eek::shocked::o

مثل اینکه قضیه واقعاً جدیه ! :| اگه واقعاً قرار باشه برای PS3 بیاد که خیلی خنده داره. ولی اگه بخواد همین پاییز 2013 بیاد ، دیگه کار از خنده میگذره و رسماً تبدیل میشه به یکی از احمقانه ترین اتفاقات تاریخ بازی های کامپیوتری !! یعنی سونی بیاد مهم ترین بازی خودش رو دقیقاً وسط عرضه کنسول های نسل بعد (از جمله کنسول خودش PS4) بفرسته بازار !!!
به این میگن بها دادن به گیمری که کنسولشو خریده
به این میگن ساپورت
من که چیز مسخره ایی نمیبینم
بجای این که بیاد برا کنسول جدید بده سر فروش کنسول کمکش کنه داره هنوز ps3 رو ساپورت میکنه همین چیزاست که عزم ما رو جزم میکنه که PS4بخریم

GT6 روی PS4 یعنی میلک شدن تا حد مرگ. یه کنسول بگیر XX میلیون تومن یه بازی 300 تومن واسه عنوانی که اصلاً نمیشه نسل بعدی دونستتش (مثل Kameo و Perfect Dark و Resistance: FoM).
همه دنیا ایران نیست و اونا به چ..شون نمیاد که ما نخریم فریدون عزیز

آخرین ویرایش:
بهترین و موثرترین تبلیغ واسه ps4 میتونه همین GT6 باشه اونم اینطوری که اول تریلر ps3 رو بزارن تا همه اینجوری بشن:-oبعدشم مال PS4 رو نشون بدن که اینجوری بشیم:eek::shocked::o
والا من هنوزم به گرافیک و قدرت سخت افزاری ps3 عادت نکردم هنوزم احساس میکنم برای اومدن کنسول نسل بعد سونی زوده خود کزو هیرای هم یه جایی خوندم گفته که ps3 تازه به نیمه ی را خودش رسیده و سونی به این زودیا قصد ترکش رو نداره
هنوزم که هنوزه وقتی دارم gt4 بازی میکنم باورم نمیشه روی ps2 دارم بازی میکنم:-$ گرافیکش خیلی با x360 فرق نمیکنه خیلی کنجکاوم بدونم که واقعا این جدیدش چه شلکی از آب در میاد. با gow iii هم کاملا موافقم وقتی میبینی بعد از 7 یا 8 سال که از عرضه ی ps3 داره میگذره سونی اینجور ساپورتش میکنه این احساسو نداری که با خرید ps4 داری پولتو میریزی تو آب جوب

آخرین ویرایش:
شاید اگه درایو کلب مغرفی نشده بود خیلی ذوق زده میشدم اما الان فقط در ضمینه ریسینگ منتظر اون بازیم
به هر حال استقبال میکنیم از این عنوان تا زمانی که درایو کلب بیاد

شاید اگه درایو کلب مغرفی نشده بود خیلی ذوق زده میشدم اما الان فقط در ضمینه ریسینگ منتظر اون بازیم
به هر حال استقبال میکنیم از این عنوان تا زمانی که درایو کلب بیاد

من فکر نمیکنم درایو کلاب تو زمینه سیمیولیشن به جی تی برسه.

من فکر نمیکنم درایو کلاب تو زمینه سیمیولیشن به جی تی برسه.
تا اونجایی که من میدونم این بازی آرکید استایله و اصلا با گران توریزمو تو یه سبک نیستن شاید خیلی بازی خوبی باشه و خوب اصلا نمیشه با گران توریزمو مقایسش کرد

بَه بَه ! این یکی که پیشاپیش عکس هم برای بازی انتخاب کرده !!

39580592300885148892.jpg

تاریخ عرضه هم مثل Newegg روز 28 نوامبر هست. به هر حال روز خیلی خوبی میتونه باشه ، عرضه GT6 روی PS3 دقیقاً در هیاهوی عرضه کنسول های نسل جدید میتونه هم برای موفقیت GT6 ایده آل باشه ، هم بالا رفتن هایپ PS4.

So guys here is a further confirmation that Gran Turismo 6 is coming to PS3 by end of 2013. This time around the source is a well-known Italian retialer "Multiplayer.com".

gran-turismo-6-ps3-cover-art.jpg
The retailer has listed Gran Turismo 6 for PS3. In addition to the listing there's also release date "November 29, 2013" and box art (might possible temporary one).

The retailer described Gran Turismo 6 as "The best driving simulator returns to his brand-new edition for PS3". You can check out the snapshot of the listing and cover art of Gran Turismo 6 below.
gran-turismo-6-ps3-listing.jpg

تاریخ عرضه هم مثل Newegg روز 28 نوامبر هست. به هر حال روز خیلی خوبی میتونه باشه ، عرضه GT6 روی PS3 دقیقاً در هیاهوی عرضه کنسول های نسل جدید میتونه هم برای موفقیت GT6 ایده آل باشه ، هم بالا رفتن هایپ PS4.
با درنظر گرفتن کامنهای قبلیت، بلاخره GT6 روی PS3 بده یا نه؟ :دی.

با درنظر گرفتن کامنهای قبلیت، بلاخره GT6 روی PS3 بده یا نه؟ :دی.

میگم این آواتارایی که از اوشون میزاری روانیه لطفا ادامه بده :d

به نظر من این خبر تماما خوشحال کننده هست حداقلش اینه که بدون پرداخت هزینه برای PS4 میتونیم بازی رو برای کنسوله خودمون بگیریم و لذت ببریم. مطمئنم که بازی پیشرفت بسیاری نسبت به جی تی 5 روی PS3 خودمون میکنه چه برسه به PS4.

دیگه خبر از حالت شایعه گذشته به واقعیت تبدیل شده به نظر من ظرف چند روز اینده هم سونی به طور رسمی خبر را اعلام میکنه
من که کاملا از این حرکت استقبال میکنم چی بهتر از یه جی تی اخر نسلی با ps3 کپی خور :x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or