شایعه عرضه Gran Turismo 6 برای PS3 در ماه نوامبر ؟

Dinosaur

Loyal Member
سلام !

50860251142864637704.png

سایت معروف Newegg بازی Gran Turismo 6 را برای پیش فروش قرار داده و PS3 به عنوان کنسول این بازی معرفی شده است.
در ابتدا تاریخ 28 نوامبر 2013 برای بازی نوشته شده بود و سایت PlayStation Lifestyle نیز عکسی از این صفحه گرفت. ولی پس از منتشر شدن این خبر، تاریخ مذکور برداشته شده و در حال حاضر عبارت Out of Stock (موجود نیست) جایگزین آن شده و گزینه Pre-Order نیز حذف گردیده است.
این اولین شایعه در مورد عرضه Gran Turismo 6 برای PS3 نیست و پیش از این نیز شایعاتی در این مورد به گوش خورده است.

ویرایش: سایت دانمارکی CDON نیز بازی را برای PS3 قرار داده. همچنین صفحه ای برای نسخه PS4 نیز ایجاد شده است.

آخرین ویرایش:
آخه این چه اشتباهیه دارن میکنن ؟ الان وقت GT دادن ـه اونم واسه PS3 ؟ لابد نسل بعد هم باید 5-6 سال منتظر بمونیم تا یدونه GT بدن . حتی به قول آریا اگه واسه هر دو باشه اونوقت نسخه PS4 به باد میره و فروش نمیکنه و در نتیجه عنوان GT6 که میتونه محرک بزرگی واسه فروش اولیه ی PS4 باشه , خراب میشه . ایشالا که سونی اگه بخاد همچین کاری هم بکنه فکر این جاها رو هم بکنه و بعد . آخه 4-5 ماه مونده به آخر نسل یه بازی به این بزرگی میدن بیرون ؟ نمیخایم آقا نمیخایم :|

اگه GT5 رو با دقت بازی کرده باشی ، کیفیت مدل هاش رو مطمئناً دیدی. مدل های بازی کیفیتشون در حدی هست که راحت میتونن برای بازی ای که اوایل نسل بعد میاد ، مناسب باشن.
تمام این مدل ها Realtime هستن و کاملاً برای یه بازی اوایل نسل بعد مناسب :

اینا هم برای Photo Mode هست :

یعنی ماشین ها مشکلی برای یه بازی نسل بعد ندارن. پیست ها نیاز به بازسازی دارن و بقیه موارد هم که در طول ساخت بازی انجام میشه.

زمان ساخت رو کار ندارم ، کلاً میگم عکس العملت چیه اگه بازی های محبوبت به جای کنسول بعدی مایکروسافت ، برای 360 بیان.
در مورد زمان ساخت هم خیلی بازی ها هستن که از زمان ساخت نسخه قبلیشون مدت ها میگذره ولی برای نسل بعد میان.
از زمان انتشار GT5 هم 2.5 سال میگذره و اگه GT6 اواخر 2013 یا اوایل 2014 منتشر بشه ، حدوداً 3 سال فاصله با نسخه قبلی داره که زمان خیلی زیاد و عجیبی نیست.

jawsmiley.gif

فریدون نکنه توی سونی کار میکنی و خبر نمیدی ؟! :دی چون من که همه اخبار GT6 رو دنبال میکنم ، هنوز یدونه عکس هم ازش ندیدم چه برسه به اینکه تشخیص بدم GT6 روی PS4 یعنی میلک شدن !!! در درجه اول اصلاً مشخص نیست برای PS3 میاد یا PS4. بعدش هم هنوز حتی یه لوگو ازش ندیدیم ، بعد با قاطعیت میگی اگه روی PS4 بیاد یعنی میلک شده ؟!!! بذار اول بازی معرفی بشه ، دو تا گیم پلی ازش ببینیم و بعد این حرفا رو بزن.

اریا چه فایده وقتی تو بازی هیچ کدوم از این هارا با این کیفیت نمی بینیم :|

Wed, Apr 17, 2013 | 09:17 BST
Tweet [h=1]Gran Turismo 6 appears on PS3 retail listing, slated for November release[/h] Gran Turismo 6 has popped up on a retailer’s site for PS3. If the listing is to be believed the game will launch this November.

17-04-2013-09-13-07-600x275.jpg

IGN reports that US retailer Newegg has the racing game priced at $59.99 and says it will launch November 28th on PS3.
This highlights earlier quotes from Sony executive Michael Denny, who earlier this year said that the game would launch on PS3 in 2013.
While the listing does say ‘Discontinued’, this could just be place-holder until the game is formally announced. If Denny is to be believed, it might not be long until we hear more about the racing game. Either way, it is happening.
Would you play Gran Turismo 6? What form would you like it to take? Let us know below.
Thanks Eurogamer.

اریا چه فایده وقتی تو بازی هیچ کدوم از این هارا با این کیفیت نمی بینیم :|
یعنی PS4 هم اینا رو نمیکشه ؟! :دی چون من قصدم از گذاشتن عکس ها این بود که بگم مدل های بازی مشکلی ندارن و میتونن با همین کیفیت توی اولین نسخه GT روی PS4 هم استفاده بشن. :دی

یعنی PS4 هم اینا رو نمیکشه ؟! :biggrin1: چون من قصدم از گذاشتن عکس ها این بود که بگم مدل های بازی مشکلی ندارن و میتونن با همین کیفیت توی اولین نسخه GT روی PS4 هم استفاده بشن. :biggrin1:
ps4که 100 درصد همین مدل ها رو ps4بیاد تموم هست :x

اتفاقا این کارای احمقانه به شدت از sony بر میاد معلوم نیست دارن چیکار می کنن
اگه قرار gt بیاد بیشترین کسی که بهش نیاز داره vita ولی اینا برمیگردند برای ps3 می دند شک هم نکنین که این کار رو می کنند چون اگه اینا شعور داشتند به santa monica نمی گفتندgow ascension رو برای ps3 بده چون اگه کسی میخواست به خاطر این بازی console بخره سر gow3 خریده بود این vita که به بازی های AAA نیاز داره نگاه کنین اگه بازی هایی که این یک سال اخیر برای ps3 اومد یا خواهد اومد و هیچ فرقی تو فروش ps3 نکرد برای vita می اومد یا این بازی هایی که cross buy کردند رو انحصاری vita میکردند تا ملت مجبور بشن vita رو بخرن نه اینکه بگن چه کاریه خب رو ps3 بازی می کنیم وضع vita این نبود حماقت های sony مربوط به این نسل نمی شه نسل پیش هم زمانی که ps3 له له می زد برای بازی اینها gow2 رو ps2 که 100 میلیون فروخته دادند
والا مثال از حماقت های اینا زیاده در کل اگر دیدید یک شایعه در مورد sony هست و خیلی هم احمقانه است 70 درصد احتمال بدید که درسته

اگه GT5 رو با دقت بازی کرده باشی ، کیفیت مدل هاش رو مطمئناً دیدی. مدل های بازی کیفیتشون در حدی هست که راحت میتونن برای بازی ای که اوایل نسل بعد میاد ، مناسب باشن.
خب اینجوری باشه مدل سازیهای Horizon و Forza 4 برای اواسط نسل بعد هم مناسب اند طبق این منظق.
jawsmiley.gif

فریدون نکنه توی سونی کار میکنی و خبر نمیدی ؟! :دی
نشد ما با سونی فن صحبت کنیم یه جای کار مسخره نشیم.
چون من که همه اخبار GT6 رو دنبال میکنم ، هنوز یدونه عکس هم ازش ندیدم چه برسه به اینکه تشخیص بدم GT6 روی PS4 یعنی میلک شدن !!!
داغی، درست نمیخونی، منظورم رو متوجه نشدی. میگم ارزوی میکنی برای Self milking. من کجا گفتم سونی داره میلک میکنه GT6 رو؟ :)). اروزی GT6 روی PS4 تقاضای عاجزانه از دزدبازاری های عزیز هست برای دوشیده شدن.

پ.ن. اون قسمت مدل سازی های GT5 برای نسل بعد هم جواب میدن خیـــــــــلی عالی بود. U Made My day Bro :دی.

اریا چه فایده وقتی تو بازی هیچ کدوم از این هارا با این کیفیت نمی بینیم
بخش دوم عکس ها کاملا از تو خود بازی یعنی تو گیم پلی گرفته شده ...
کیفیت تو خود بازی هم همینه البته ماشین های پرمیوم فقط اینجوری هستن که تعدادشون کم نیست ...

آخرین ویرایش:

اینا هم برای Photo Mode هست :

یعنی ماشین ها مشکلی برای یه بازی نسل بعد ندارن. پیست ها نیاز به بازسازی دارن و بقیه موارد هم که در طول ساخت بازی انجام میشه.

زمان ساخت رو کار ندارم ، کلاً میگم عکس العملت چیه اگه بازی های محبوبت به جای کنسول بعدی مایکروسافت ، برای 360 بیان.
در مورد زمان ساخت هم خیلی بازی ها هستن که از زمان ساخت نسخه قبلیشون مدت ها میگذره ولی برای نسل بعد میان.
از زمان انتشار GT5 هم 2.5 سال میگذره و اگه GT6 اواخر 2013 یا اوایل 2014 منتشر بشه ، حدوداً 3 سال فاصله با نسخه قبلی داره که زمان خیلی زیاد و عجیبی نیست.

jawsmiley.gif

فریدون نکنه توی سونی کار میکنی و خبر نمیدی ؟! :دی چون من که همه اخبار GT6 رو دنبال میکنم ، هنوز یدونه عکس هم ازش ندیدم چه برسه به اینکه تشخیص بدم GT6 روی PS4 یعنی میلک شدن !!! در درجه اول اصلاً مشخص نیست برای PS3 میاد یا PS4. بعدش هم هنوز حتی یه لوگو ازش ندیدیم ، بعد با قاطعیت میگی اگه روی PS4 بیاد یعنی میلک شده ؟!!! بذار اول بازی معرفی بشه ، دو تا گیم پلی ازش ببینیم و بعد این حرفا رو بزن.

خدایی اریا یه سوال دارم : تو به این کیفیت میگی بالا ؟! سازنده بازی خودش اومده گفته ما فقط یه سری از ماشین های معروف وجدید رو با کیفیت بسیار بسیار بالا ساختیم و مابقی رو از بازی قبل وارد بازی GT5 کردیم . مثلا عکس 5 و 6 کیفیتش واقعا بالا نیتس . اصلا در حد خیلی از ماشین های معروف GT5 نیست . رقیب GT5 هم که تو زمینه ماشینا خیلی از این بازی جلو زده . عکسایی که گذاشتی تفاوت کیفیتشون خیلی زیاده . این یعنی یا حرف سازنده در مورد نوع ماشین ها درسته یا اینکه یه سری ازعکسا فیک هستن و کلا برای نسخه PS4 هستن .

به هیچ وجه تو بازی همچین کیفیتی رو نمی بینیم.

توی شاتها،همه چیز پیشرفت میکنه و بهتر میشه.لبه از بین میره،کیفیت بافتها بهتر میشه.نورپردازی بهتر و .....
----
این خبر هم چرت محضه.یه کودک 5 ساله که عقب افتاده ذهنی هم باشه میفهمه نباید اینکارو بکنه.چون خیلی شیک پرفروشترین و محبوبترین IP سونی به F میره.

قبلا هم گفته بودم که به احتمال زیاد یه نسخه برای ویتا هست که ممکنه بشه با PS3 هم بازی کرد.ولی امکان نداره یامائوچی با اون وسواس عجیب و غریبش بیاد آخری نسلی جی تی 6 اونم به صورت هُل هُلکی واسه Ps3 بسازه.

اقا دم سونی گرم تو این اخر نسلی هر چندوقت ی ip رو میکنه حالا این xbox همش چسبیده به لایو دیگه گندشو دراورن اخرش میرم یه ps3 دست دوم میگیرم حالشو میبرم:d نسل بعدم یه ps4

خیلی باید ببخشید بنده پا برهنه اومدم تو بحث اما دو نکته رو میگم و قبل از اینکه فحشم بدید در میرم

1. نه بنده و نه شما بهتر از سونی صلاحشو نمیدونیم خودشون بهتر تشخیص میدن
2. مثل اینکه یادتون رفته که gt4 هم برای ps2 سال 2005 اومد حالا یادم نیست ps3 لانچ شده بود یا میخواست لانچ بشه ایضا gt2 هم سال 2000 برای PSone اومد دقیقا سالی که ps2 اومد این دقیقا رسم سونیه اتفاقا دمشونم گرم به ما فقرا که حالا حالا ها دستمون به گوشت نمیرسه یه حالی میدن
راستی یه یکی دیگه هم یادم افتاد
3. امسال چندتا عنوان بد فورم داره برا ps3 میاد یکیش همین gt6 تازه من دارم باهاش حال میکنم خیلی خوشحالم گول شیطونو نخوردم برم ایکس باکس بخرم ما که بودجمون به جفتش نمیرسه;;)

آخرین ویرایش:
شایعه جدید ! (البته برای دو روز پیش هست ولی یه تیکه جدید داره)
GT6 تا چند هفته دیگه معرفی میشه. البته سونی سال های پیش هم قبل از شروع E3 خیلی از بازی هاش رو معرفی میکرد و همچین کاری ازش عجیب نیست. مخصوصاً اگه فقط برای PS3 ساخته بشه (lol) ، باید هم زودتر معرفی بشه. چون محبوب ترین بازی سونی میتونه تأثیر PS4 رو توی کنفرانس کم کنه و از اون طرف هم بازی های نسل بعد به خاطر گرافیک هاشون میتونن جذابیت GT6 نسخه PS3 رو کمتر کنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or