تمام استودیوهای سونی دارن برای ps4 بازی میسازن. این یه دونه هم طبق معمول پروسه ساختش طولانی شده. ارزش نداره پروژه رو انتقال بدن به Ps4 با توجه به اینکه سخت افزار این دوتا از زمین تا installation 04 باهم فرق دارن.
سخت افزارش متفاوته ، ولی میشه بازی رو منتقل کرد روی PS4 ! همون طور که صدها بازی تا 2،3 سال دیگه میان که هم نسخه PS3 دارن ، هم نسخه PS4.
این طوری با سخت افزار PS4 هم کاملاً آشنا میشن و برای نسخه بعدی خیالشون راحت تره.
حالا همچین ناراحتین که بازی داره رو PS3 میاد که انگار به محض انتشار PS4 میتونید PS4 رو بخرید اونم چی با قیمت سرسام اور گیم ارجینال (اگر گیم PS4 رو هم یدک بشه 30 تومن بکش روش )
ادم از کار بعضی ها در عجب میمونه واقعا !!!
حالا فکر کن عنوان لانچ PS4 بود همین اعضا میمومدن میگفتن ای کاش رو PS3 میومد !
سونی با کدوم ساز برقصه ؟!
واقعا کسی داریم تو دنیا که نخواد رو پلتفرم محبوبش اخرین عنوان ها نیاد ؟؟
ما ایرانی ها نوبریم
شما دو روز دیگه رو می بینی ، من دارم به دو سال دیگه فکر میکنم !

اگه PD از یکی دو سال پیش مشغول کار با سخت افزار PS4 بوده باشه و اولین GT نسل بعد رو هم 2013/2014 بده بیرون ، کارش برای دومین GT نسل بعد خیلی راحت تره و میشه انتظار بازی ای رو داشت که خیلی عالی از قدرت PS4 استفاده کنه و سریع تر هم عرضه میشه.
ولی اگه تا الآن مشغول کار با PS3 بودن و تازه بخوان 2013/2014 بازی GT6 رو برای PS3 عرضه کنن ، یعنی یکی دو سال بعد از شروع نسل تازه میرن سراغ PS4 و لابد مثل نسل قبل 5 سال طول میکشه تا بازی بیاد و اواسط نسل چشممون به جمال GT7 روشن میشه. یعنی دقیقاً همون مشکلی که این نسل پیش اومد و کلهم یدونه GT داشتیم.
تو دنیا که زیاد داریم !

90% مردم وقتی این شایعه ها رو میشنون ، براشون عجیبه و انتظار دارن که GT6 برای PS4 بیاد. ولی خب اینجا به خاطر هزینه ها و این جور چیزا طبیعیه که خیلی ها دوست داشته باشن برای PS3 عرضه بشه. منم
در حال حاضر به نفعم هست که GT6 برای PS3 بیاد ، ولی میدونم در این صورت نسل بعد هم دوباره GT مثل این نسل میشه. در حالی که اگه اولین نسخه رو همون اوایل عرضه کنن ، میتونن مثل PS1 و PS2 عمل کنن و دو تا نسخه فوق العاده داشته باشن. برای همین ترجیح میدم یکی دو سال بیشتر برای تجربه GT6 صبر کنم ، ولی وقتی PS4 دستم اومد بتونم بازی رو انجام بدم و یه مدت بعدش هم با GT7 سرگرم بشم.
پ.ن. اریا جون شما به فکر خودت باشه. با این هک جدید ps3 شده "JTAG با ساپورت سونی" بدون کوچکترین هزینه میتونی از عنوان محبوبت لذت ببری و آنلاین بازی کنی. باورم نمیشه; داری حرص میخوری برای سونی؟ :biggrin1:.
سونی کیلو چنده ؟!

داریم در مورد GT حرف میزنیم نه سونی. عوض شدن نسل برای اکثر ماها حس خوبی داره و منتظر بازی های نسل بعد هستیم ، از جمله خودت که با عشق و علاقه تاپیک Next Xbox رو آپدیت میکنی. الآن ترجیح میدی Halo 5 , Forza 5 و خیلی بازی های دیگه برای 360 (که دم دستت هست و میتونی راحت بازی کنی) عرضه بشن یا برای Next Xbox ؟!

بعید میدونم دوست داشته باشی وسط کنفرانس مایکروسافت یه دفعه بروبچ 343 بیان و بگن خب دوستان ، برای رضایت شما Halo 5 را در سال 2014 برای 360 آماده می کنیم !

به هر حال اکثر ماها یه روزی کنسول های نسل بعد رو تهیه می کنیم و هرچقدر هم بازی های بزرگ اون کنسول ها بیشتر باشن ، به نفعمون هست. مخصوصاً یه بازی ریسینگ که ارتباط زیادی با سخت افزار داره. کاری به خود گرافیک و زیبایی به تنهایی ندارم ولی از فیزیک گرفته تا دمیج و افکت های آب و هوا و تعداد ماشین های بیشتر و ... میتونن با سخت افزار قوی تر ، بهتر اجرا بشن. منم دوست دارم GT6 رو امسال یا سال دیگه برای PS4 ببینم تا اینکه اولین GT نسل بعد بره برای 2017 !