عرضه ی PSVita در ژاپن

ولی ژاپنی ها کلا ژاپنی پرستند! نینتندو پرست واژه ای بس اشتباست :d همین PS2 همچنان تو ژاپن داره میفروشه :d (من موندم واقعا توی ژاپن کسی مونده که PS2 نداشته باشه ؟ :d )

در کل انتظار فروش چند ملیونی توی روز اول نداشته باشید :d

چرا؟ مگه sony ژاپنی نیست؟؟؟؟ dsچطور ژاپنیه؟؟؟؟

چرا؟ مگه sony ژاپنی نیست؟؟؟؟ dsچطور ژاپنیه؟؟؟؟
خوب منم همینو میگم دیگه! ژاپنی ها ژاپنی پرستند :d یعنی هم نینتندو پرست هم سونی پرست :d (اگر کنسول دیگه ای بود اون رو هم میپرستیدن :d )

من یه ویدئو دیدم درباره ویتا
مگه دستگاه ویتا فعلا برای ژاپن عرضه نشده
پس توی کشورهای دیگه چکار میکنه ریجن دستگاه هم 2 بود
البته شاید اینا ژاپن بودن همونجا خرید کردن ولی یه مشکل دیگه اینه که ریجن دستگاه 2 هست در حالیکه ژاپن ریجنش 3 هست

---------- نوشته در 01:21 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:12 AM ارسال شده بود ----------

ایشون درست میگن

من یه ویدئو دیدم درباره ویتا
مگه دستگاه ویتا فعلا برای ژاپن عرضه نشده
پس توی کشورهای دیگه چکار میکنه ریجن دستگاه هم 2 بود
البته شاید اینا ژاپن بودن همونجا خرید کردن ولی یه مشکل دیگه اینه که ریجن دستگاه 2 هست در حالیکه ژاپن ریجنش 3 هست

---------- نوشته در 01:21 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:12 AM ارسال شده بود ----------

ایشون درست میگن
ویتا که Free Region هستش کلا!

یه نکته تو بازیه Next منوها خیلی ریز طراحی شده!

من نمیدونم چرا از روز اولی که نمایش داده شد هی حس می کنم عکس العمل تاچ اسکرینش خوب نیست!

مثلا یه آیتم رو چند بار میزنه تا عمل میکنه!

من منظورم 3ds بود نه آیفون..

لول...
Global Weekly Chart, Week Ending 10th Dec 2011 - VGChartz

3DS

Weekly (change)
1,326,253(+43%)

Total
11,066,060

اونقدرا هم بد نفروخته بنده خدا

11 میلیون فروش داشته که 1.5 میلیون تاش فقط تو هفته ی اخیر بوده

ولی PSVita تا عرضه ی جهانیش نهایت انتظار میره 1 میلیون دستگاه به فروش برسونه

ASIA-JAPAN-PLAYSTATION-VITA-SONY.jpg

ویتا که Free Region هستش کلا!

یه نکته تو بازیه Next منوها خیلی ریز طراحی شده!

من نمیدونم چرا از روز اولی که نمایش داده شد هی حس می کنم عکس العمل تاچ اسکرینش خوب نیست!

مثلا یه آیتم رو چند بار میزنه تا عمل میکنه!

میدونم Free Region هست من منظورم اینه نباید روی بازی یا کنسولی که در یک کشوری که ریجنش 3 هست روی دستگاه ریجن 2 و روی بازی هم 2 بخوره این برام عجیب هست اگر توجه کنید ps3 هم Free Region هست ولی روی دستگاههایی که برای ژاپن زده میشه میزنه ریجن 3

میدونم Free Region هست من منظورم اینه نباید روی بازی یا کنسولی که در یک کشوری که ریجنش 3 هست روی دستگاه ریجن 2 و روی بازی هم 2 بخوره این برام عجیب هست اگر توجه کنید ps3 هم Free Region هست ولی روی دستگاههایی که برای ژاپن زده میشه میزنه ریجن 3
تاييد ميشه
سواله منم دقيقا همينه

شما مثل اینکه معنی فری رجیون رو ظاهرا نفهمیید! یعنی اینکه یه بازی ژاپنی رو میشه رویه یه دستگاه امریکایی اجرا کرد
کی گفته پی اس 3 Free Region هست؟!
ویتا که free region هست از همون قبل هم گفته بودن

دوست عزیز شما درست متوجه نشدید من هم میدونم ریجن فیری چی هست اگر روی دستگاه ps3 تون نگاه کنید منظور منو متوجه میشد شرکتهای تولید کننده با توجه به تولید یک دستگاه برای یه منطقه خاص یه کد تعیین میکنن که از 1 تا 5 هست نشون میده که دستگاه برای کدوم منطقه تولید شده ژاپن کد منطقه اش 3 هست یعنی سیستم تصویر این دستگاه ntsc j هست در حالی که ریجن 2 برای یک سری از کشورهای اورپایی و استرالیا هست یعنی سیستم تصویر pal هست این دلیل بر این نمیشه چون ریجن فیری هست کد یه منطقه دیگه برای یه جای دیگه استفاده بشه اگر اینطور بود شرکت سونی میومد کد 3 که مال کشور خودش هست یا کد 1 که مال مناطق امریکایی هست استفاده میکرد
در کل Free Region ربطی به کد یه منطقه نداره الان روی ps3 بازیها رو با هر ریجنی میشه بازی کرد ولی فیلم رو باید ریجنش با دستگاه یکی باشه

آخرین ویرایش:
دوستان من چنتا از بازیاشو دانلود کردم ویدئوشو دیدم عجب چیزیه . انصافا خیلی عالیه ، ولی امیدوارم کمی قیمتش بیاد پایین تا منم بتونم بخرمش . دوستان اینکه فکر نکنم مثل psp هک بشه درسته ، چون یجورایی کاری مشکله هک کردنش فکر کنم حالا حالا نمیشه درسته دوستان .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or